🌱 Data Covid-19 Anyar + Hukuman Pati Kanggo Pembunuh Polisi

Halo maneh, kanca-kanca! Apik banget yen bali dadi tuan rumah Oceanside-Camp Pendleton Daily! Saiki ayo goleki babagan sing paling penting sing kedadeyan ing lokal. Muga-muga sampeyan kabeh duwe dina sing apik. Dina iki sampeyan bakal nemokake crita iki lan liyane …

  • Miwiti skateboard ing sikil tengen!
  • Analisis laporan anyar demografi kematian Covid-19.
  • Ukuman pati ditetepake kanggo pembunuh saka perwira polisi Oceanside.

Nanging pisanan, cuaca dina iki:

Awan pecah kanggo srengenge. Dhuwur: 64 Kurang: 41.


Apa sampeyan pemilik bisnis lokal sing berjuang kanggo ngadeg metu ing pasar sampeyan? Sponsor newsletter kita bisa mbantu nambah visibilitas lan narik pelanggan anyar. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


Mangkene telung crita paling dhuwur ing Oceanside-Camp Pendleton saiki:

  1. Nggolek acara liburan ing lan sekitar Oceanside? Rawuh minggu iki yaiku Upacara Pencahayaan Wit Liburan Tahunan lan Pasar Liburan ing pusat kutha Oceanside. Mengko ing sasi, sampeyan bisa nyekel Parade Lampu ing Pelabuhan lan “Ora Nutcracker Normal Sampeyan” ing Teater Sunshine Brooks. Iku bakal dadi mangsa perayaan karo soko sethitik kanggo saben wong seneng. (Oceanside-Camp Pendleton Patch)
  2. Pati Covid-19 tambah akeh wong enom ing San Diego County tinimbang kelompok umur liyane sajrone taun kapindho pandemi, miturut laporan anyar. “Wong-wong sing umure luwih saka 65 isih dadi jumlah paling gedhe sing tiwas Covid-19, nanging bagean saka total mudhun 10 persen. Bagian saka wong setengah tuwa sing tiwas karo virus mundhak 21 persen. Lan sing umure kurang saka 45 taun. tiwas kanthi virus mundhak 144 persen.” Temuan liyane saka laporan kasebut nuduhake keuntungan vaksinasi sajrone taun loro. (Tampel)
  3. Petugas Tony Zeppetella tiwas nalika macet tanggal 13 Juni 2003. Pengadilan Tinggi California wis njejegake ukuman pati kanggo wong sing disalahké nembak dheweke paling 13 kaping. “Juri nemokake loro tuduhan kahanan khusus sing bener, yen Adrian George Camacho mateni petugas polisi lan dheweke nindakake supaya ora ditahan. Zeppetella minangka salah siji saka patang perwira polisi Oceanside sing tiwas sajrone tugas.” (KUSI)

Saka sponsor kita:

Buletin Oceanside-Camp Pendleton Patch saiki yaiku digawa menyang sampeyan sebagian dening Vintplatform investasi pisanan sing ndadekake investor saka kabeh ukuran bisa nandur modal ing anggur apik lan roh langka.

Apa anggur? Korelasi kurang karo pasar tradisional, rata-rata ngasilake 8,5% saben taun sajrone sinau 121 taun.* Ana sebabe wong sugih wis pirang-pirang abad.

Diversifikasi portofolio sampeyan – miwiti nandur modal karo Vint saiki.

* Rega Anggur. Jurnal Ekonomi Keuangan.


Saka notebookku:

  • Sapa sing nyewa ing wilayah Oceanside-Camp Pendleton? Deleng proyek paling anyar sing dikirim ing wilayah sampeyan. (Oceanside-Camp Pendleton Patch)
  • “Pameran Buku teka 5-9 Desember: Pameran Buku Skolastik minangka cara sing nyenengake kanggo menehi motivasi marang para siswa supaya maca lan uga ndhukung sekolah kita!” (Akademi Kepemimpinan liwat Facebook)
  • “Sinau skate ing mangsa iki karo SD Skatelife: Kelas iki dirancang kanggo mulang skill dhasar dhasar saka skateboarding ing lingkungan aman lan sehat. Kelas Pemula diwiwiti jam 09.00 lan 10.00, lan kelas Menengah/Maju…” (Taman lan Rekreasi Samudra Kutha liwat Facebook)
  • Robot coding njupuk alih perpustakaan: “Kalender CreateSpace ing Desember nawakake macem-macem kegiatan sing nyenengake, kalebu … robot takeover?! Rincian liyane babagan sing bakal teka, nanging nganti saiki, priksa kelas sing kedadeyan ing wulan iki! Cathetan: Kelas CreateSpace saka 12/20 nganti 12/ 3…” (MCCS Camp Pendleton – Perpustakaan liwat Facebook)

Liyane saka sponsor kita – matur nuwun kanggo ndhukung warta lokal!

Bisnis unggulan:

  • Petualangan Oceanside – Wisata Paus lan Dolphin Saben, Saben Taun – (Kunjungi situs web)
  • Institut Perawatan Kesehatan – Dadi EMT mung 4 – 8 minggu – (Ngunjungi situs web)

Cruisin 101: Foto Oceanside Dina

Thanks kanggo Gordon Hood kanggo foto dina iki. Patch gambar katresnan! Nuduhake foto karo Patch lan karya sampeyan bisa uga ditampilake.

Acara:


Thanks kanggo tindakake lan tetep informed! Aku bakal ketemu maneh ing kothak mlebu sesuk karo nganyari sabanjuré.

— Lisa Frost

Babagan aku: Aku minangka Penerbit Komunitas kanggo Oceanside-Camp Pendleton Patch lan seneng nuduhake kabeh Oceanside. Iki minangka hak istimewa kanggo mbantu warga lokal lan sing ngunjungi kutha sing luar biasa lan macem-macem supaya ngerti babagan warta lokal, wong lan crita sing mbentuk komunitas kita. Jelajahi kabeh sing ditawakake Patch Oceansiders:


Pitakonan? Keprigelan? kepriye? Sampeyan duwe manungsa waé lengkap ing lisa.frost@patch.com.

Duwe tip warta utawa saran kanggo Oceanside-Camp Pendleton Daily sing bakal teka? Hubungi kula ing lisa.frost@patch.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *