🌱 Omah Terjangkau Lincoln Square + Bartender Menang Penghargaan Buku Masak

sugeng enjang! Ing edisi Rebo sampeyan Chicago Daily:

  • 🏗️ Omah sing terjangkau cedhak Lincoln Square Brown Line entuk lampu ijo
  • 🍸 Bartender Chicago menang penghargaan kanggo buku masak sing diterbitake dhewe
  • 🚓 122 calon bakal bersaing kanggo kutha anyar Dewan Polisi Kab

Nanging pisanan, apa sampeyan ngerti Chicago Christkindlemarket wis ditingkat katelu pasar Natal paling apik ing donya? Sinau luwih lengkap ing kene.


Cuaca:

Angin lan luwih adhem. Dhuwur: 33 Kurang: 21.


Iki kanggo sponsor lokal pisanan kita. Priksa apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan:

Entuk bayaran kanggo sinau kode. Pengin miwiti teknologi nanging ora duwe gelar sarjana? lintang ic wis nglatih wong diwasa sing njanjeni lan miwiti karir teknologi wiwit 1999. Pelamar sing nduweni kualifikasi diwiwiti kanthi pengalaman coding immersive lan pelatihan kepemimpinan sing mbayar 16 minggu sing dadi dhasar kanggo karir ing teknologi. Kanthi tingkat penempatan kerja luwih saka 80%, bintang ic bisa mbantu sampeyan entuk target. Spasi diwatesi. Aplikasi menyang lintang ic dina iki.

Pengin ndeleng bisnis sampeyan ditampilake ing papan iki? Klik kene kanggo miwiti.


5 crita paling apik ing Chicago:

1) Omah sing terjangkau cedhak Lincoln Square Brown Line, proyek liyane sing disetujoni panitia zonasi Dewan Kota. Proyek ing 4715 N. Western Ave. bakal nggawa 63 apartemen murah kanggo jantung Lincoln Square nalika ngreksa sawetara parking umum kanggo bisnis toko. Persetujuan kasebut sawise telung taun rapat komunitas sing tegang babagan proyek kasebut, sing bakal langsung ana ing sebrang stasiun CTA Brown Line.

Blok Klub Chicago

2) 122 calon bakal saingan kanggo 66 kursi ing Chicago anyar polisi District Councils. Telung distrik ing ngendi kejahatan mundhak – Tengah, Gresham lan Shakespeare – ora duwe jumlah minimal calon kanggo ngisi kursi sing mbukak. Dheweke mung duwe rong calon saben sing ngajokake petisi nominasi ing tenggat waktu Senin. Ordonansi kasebut njaluk pemilihan dewan telu anggota ing saben 22 distrik polisi Chicago.

Chicago Sun-Times

3) panyengkuyung Point Promontory push kanggo pangrungon ing ngarep Chicago Landmark Komisi. Preservationists nyurung Promontory Point, semenanjung buatan manungsa sing mlaku saka dalan 54 nganti 56 ing pinggir tlaga, supaya diwenehi status landmark Chicago. Yen diumumake minangka Landmark Chicago, bakal diwenehi perlindungan sing luwih gedhe saka potensial perisakan utawa owah-owahan. Advokat yaiku nyuwun supaya prakara kasebut dirungokake ing rapat komisi 8 Desember.

WTTW

4) Bartender Chicago menang penghargaan buku masak kanggo ‘Something and Tonic.’ Nick Kokonas wis menangaké penghargaan kanggo buku masak sing diterbitake dhéwé paling apik saka International Association of Culinary Professionals. Dheweke entuk ide kanggo “Soko lan Tonik: Sejarah Campuran Paling Apik ing Donya” nalika kerja dadi direktur minuman. tonic, dheweke dadi kepengin banget.

Chicago Grandstand

5) Tuntutan diajukake marang sopir truk amarga kacilakan bis sekolah sing nglibatake tim hoki St. Ignatius. Nembelas anggota saka Chicago St Ignatius College Prep tim hockey junior universitas, bebarengan karo tuwane lan loro pelatih, wis ngajokake tuntutan hukum sawise driver semi-truk mbanting menyang bis sekolah padha numpak ing Indiana sadurungé iki sasi. Tuntutan kasebut nyebutake driver Victor Santos lan papat perusahaan truk minangka terdakwa, nuntut dheweke “kelalaian lan ora nggatekake keslametan para pemain lan pelatih ing bis.”

NBC Chicago


Saka sponsor kita:

Buletin Chicago Patch dina iki yaiku digawa menyang sampeyan sebagian dening Vintplatform investasi pisanan sing ndadekake investor saka kabeh ukuran bisa nandur modal ing anggur apik lan roh langka.

Apa anggur? Hubungane kurang karo pasar tradisional, rata-rata ngasilake 8,5% saben taun sajrone sinau 121 taun.

Diversifikasi portofolio sampeyan – miwiti nandur modal karo Vint saiki.

* Rega Anggur. Jurnal Ekonomi Keuangan.


Dina iki ing Chicago:

  • Pertunjukan Bunga Musim Dingin: Dina Salju! ing Garfield Park Conservatory (10:00 AM)
  • Mbak Claus! Musikal Liburan ing Beverly Arts Center lan Stahl Family Theatre (10:30)
  • Plot Ing Sampeyan: Swan Song North American Tour ing Lounge Ngisor (19:00)
  • Minat Khusus ing Botol Kosong (19:30)
  • Natal Hi-Fi Joel Paterson ing Hey Nonny (19:30)
  • Upacara Promosi Voice of Chicago 2022 ing Chicago Cultural Center (19:30)
  • Omar Apollo: Tur Prototipe ing Ballroom Byline Bank Aragon (19:45)
  • Panitia Salam ing Lincoln Hall (20:00)
  • Sore Hak ing The Den Theater (20:00)
  • Schtick ing Schubas (20:00)
  • Nat King Cole Tribute feat. Gregory Stewart ing Untitled (8:00 PM)
  • blitzkid ing Subterranean (8:00 PM)
  • Cecilia Zabala ing Old Town School of Folk Music (8:30 PM)
  • Robert Glasper ing City Winery (10:30 PM)

Obrolan sosial:

  • Chicago lawas: “1960s – Rush Street ing wayah wengi” (Tuwuh ing Chicago liwat Facebook)
  • Restoran tutup: “Kepemilikan ngrancang restoran panedhaan liyane kanggo ngganti landmark Lincoln Square” (Eater Chicago liwat Facebook)
  • Werna Iku: Upacara penutupan Renaissance: “WARNA IKU: UPACARA PENUTUP RENAISSANCE Setu, 10 Desember 6 PM – 11 PM, DuSable Museum Roundhouse ngurmati penutupan NICK CAVE/JACK CAVE: THE COLOR IS FASHION EXHIBITION. A “rakyat gala”; pesta karo tujuan! Iki minangka acara penggalangan dana sing dipilih kanggo ndhukung pameran lan program seni ing Museum DuSable ing mangsa ngarep. (Museum Sejarah lan Pusat Pendidikan DuSable Black liwat Facebook)
  • Bus liburan CTA: “Awas, amarga Allstate CTA Holiday Bus wiwit mbukak musiman Selasa sore. Sampeyan bakal ngerti yen bis wis cedhak nalika sampeyan krungu swara musik liburan lan “Ho-Ho-Ho!” saka Santa. (FOX 32 Chicago)

Liyane saka sponsor kita – matur nuwun kanggo ndhukung warta lokal!

Bisnis unggulan:

Acara:


— Nicole Cvetnic

Babagan kula: Aku Midwesterner lan seneng banget nelpon Chicagoland ngarep. Aku seneng njobo-utamane hiking, seni pertunjukan, fotografi, panganan sing enak, lelungan lan kebon. Sampeyan kerep bisa nemokake aku maca karo putriku sing umur rong taun, nonton serial tv karo bojoku utawa ngetutake asu kabutuhan khusus.

Duwe tip warta utawa saran kanggo Chicago Daily sing bakal teka? Hubungi kula ing chicago_il@patch.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *