10 saka template Squarespace paling apik kanggo toko online

close-up saka wong wadon ing ndhuwur putih, celonone putih, lan perhiasan emas nyekeli kertu kredit ing ngarepe macbook mbukak

Mung isin sepuluh taun sawise miwiti ngidini pangguna adol barang ing situs, Squarespace pungkasane entuk kiriman lengkap ing e-dagang. Visi merek anyar “Kabeh Kanggo Ngedol Apa wae” diluncurake bebarengan karo alat penjadwalan lan penghasilan pasif anyar ing taun 2021 (tanggapan langsung kanggo mundhak ing tengah-tengah pandemik COVID-19), dene nganyari pungkasan taun 2022 nggawa fitur monetisasi pamirsa. , review produk, opsi checkout bayar-as-you-go, tuku lan nyithak label pengiriman, kaca status pesenan, lan barang dagangan sing dikarepake kanggo jaman pencipta konten.

Penambahan kasebut ndadekake pembangun situs web seret lan selehake minangka alternatif unik kanggo platform e-dagang khusus kaya Shopify utawa Etsy: Pangguna bisa kanthi cepet ngatur situs sing nyengsemake kanggo toko anyar utawa cilik nganti ukuran menengah kanthi kawruh coding nol lan dibangun- ing perpustakaan ayu, profesional-looking Cithakan. Kajaba iku, piranti blogging lan portofolio sing wis mapan ing Squarespace nggampangake nambah konten non-dagang ing jejere toko kasebut tanpa aplikasi utawa plugin pihak katelu sing kapisah. Iku kohesif (lan relatif murah) kabeh-ing-siji.

DELOKEN SISAN: Program piranti lunak pajak iki kanggo pamilik bisnis cilik nggawe file (meh) ora krasa lara

Terus terang, salah sawijining tantangan paling gedhe sing bakal sampeyan lakoni nalika nggawe toko Squarespace langsung yaiku milih salah sawijining template sing kasebut ing ndhuwur: Ana luwih saka 230 kasedhiya ing antarane versi Squarespace 7.0 lan 7.1 (loro iterasi platform sing saiki digunakake), lan kabeh mau ndhukung fungsi e-commerce.

Ora yakin ngendi arep miwiti? Iki minangka pandhuan lengkap kanggo template Squarespace paling apik kanggo toko lan toko online.

Apa cithakan Squarespace?

Cithakan minangka situs web demo sing wis digawe sing bisa disesuaikan karo palet warna, paket font, lan tata letak sing beda-beda. Squarespace njlèntrèhaké minangka “titik wiwitan kanggo mbantu inspirasi desain situs sampeyan,” nyathet yen kustomisasi minangka pilihan pangguna. (Sampeyan bisa menehi cithakan mrikso total utawa mung nambah merek menyang desain asli lan mencet “nerbitake.”) Saben cithakan iku eksklusif Squarespace, tegese sampeyan ora bakal nemokake apa-apa sing padha ing situs web liyane, lan kabeh iku dioptimalake kanggo seluler wiwit wiwitan – rincian penting ing kasus panggunaan iki amarga tuwuhing eksponensial blanja seluler ing sawetara taun kepungkur.

Cithakan bisa beda-beda gumantung saka versi Squarespace sing arep sampeyan gunakake:

  • Cithakan versi Squarespace 7.0 dibangun nggunakake editor klasik lan dikategorikake dadi “kulawarga” sing beda adhedhasar struktur lan pilihan gaya sing dienggo bareng. Saben kulawarga duwe aturan lan fitur sing beda-beda, sawetara sing durung pindhah menyang versi 7.1 (ndeleng: nggulung paralaks), nanging luwih angel ngalih template tanpa resiko mundhut konten.

  • Cithakan versi Squarespace 7.1 dibangun nggunakake Engine Fluid anyar (sing ngenalake sistem kothak sing luwih gampang digunakake) lan kalebu siji kulawarga cithakan, tegese kabeh padha duwe struktur lan fungsi sing padha. Dheweke duwe sawetara rincian sing luwih keren lan luwih trendi tinimbang mitra saka versi 7.0 (kaya aksen squiggly lan potong foto sing nyenengake), sanajan tata letak sakabèhé katon luwih cookie-cutter. Sing dikandhakake, iki nggawe luwih gampang kanggo ngganti.

Squarespace kanthi otomatis dadi standar kanggo versi 7.1 saiki, lan kajaba sampeyan minangka guru desain web sing ngupayakake fitur-fitur tartamtu saka versi 7.0, disaranake tetep nganggo – iku mung luwih ramping lan fleksibel. (Yen sampeyan yaiku ing pager, elinga yen pindhah saka versi 7.0 menyang 7.1 asring mbutuhake mbangun maneh lengkap lan mbuwang peringkat telusuran situs sampeyan kanggo sawetara wektu.)

Kepiye cara langganan Squarespace? Apa Squarespace nyuda penjualan?

Ragad pangolahan kertu kredit ditrapake kanggo saben tuku sing digawe liwat situs Squarespace. Iki dikenani biaya dening prosesor pembayaran, ora Squarespace, lan kisaran saka 2,9% saka total pesenan + $ 0,30 saben daya kertu sukses (karo Stripe, prosesor paling umum) kanggo 6% saka total pesenan + $ 0,30 (karo tuku saiki, mbayar layanan sawise mbayar). Apa sampeyan kudu mbayar ragad transaksi tambahan saben adol menyang Squarespace dhewe gumantung saka rencana langganan sampeyan:

  • Biaya Squarespace a 3% ragad transaksi yen sampeyan lagi ing sawijining bisnis rencana ($ 33 ​​saben wulan utawa $ 23 / wulan saben taun). Diarahake menyang “wong sing pengin nambah pamirsa lan miwiti mbayar pembayaran,” tingkat iki mbukak kunci kemampuan kanggo adol produk tanpa watesan ing situs sampeyan, email profesional saka Google, analytics situs web canggih sing ngandhani wilayah endi situs sampeyan ngarahake pengunjung, lan promosi pop-up lan spanduk.

  • Squarespace ora ngisi ragad transaksi ing sawijining Dagang dhasar rencana ($ 36 saben wulan utawa $ 27 / wulan saben taun). Iki dirancang “kanggo nggedhekake bisnis sampeyan,” menehi review produk, akun pelanggan, label kasedhiyan winates, kemampuan kanggo nampa pembayaran pribadi, link produk ing Facebook lan Instagram, lan metrik e-dagang tambahan babagan produk laris, tren dodolan, lan konversi.

  • Squarespace ora ngisi ragad transaksi ing sawijining Perdagangan Lanjut rencana ($ 65 saben wulan utawa $49 / wulan saben taun), sing nawakake “[all] alat sing dibutuhake kanggo bakul sing luwih maju.” Iki kalebu fitur pengiriman lan diskon sing canggih kaya kalkulator operator, pemulihan cart sing ditinggalake, kontrol promo sing luwih apik, lan akses menyang alat pangembang (antarmuka pemrograman aplikasi, utawa API), ditambah kemampuan kanggo adol langganan.

Uji coba gratis 14 dina Squarespace ditrapake kanggo kabeh rencana, yen sampeyan ora yakin sing cocog kanggo sampeyan. (Elinga yen level entry pribadi tingkat ora kalebu fitur e-commerce.)

DELOKEN SISAN: 16 template Squarespace paling apik kanggo blogger lan liya-liyane

Kanggo mbandhingake, mangkene carane para penjual tagihan platform e-dagang populer liyane:

  • Etsy ngisi $ 0,20 saben listing (apa item sadean utawa ora) lan 6,5% ragad transaksi, karo 3% + $ 0,25 ragad pangolahan saben pesenan

  • Shopify ngisi $ 29-299 saben wulan (utawa $ 26-266 / wulan saben taun) kanggo rencana kasebut, ditambah 2.9-2.4% + $ 0.30 biaya pangolahan saben pesenan

  • Weebly ngisi $0-29 saben wulan (utawa $0-26 / wulan saben taun) kanggo rencana kasebut, ditambah 2.9% + $0.30 biaya pangolahan saben pesenan

  • Wix ngisi $27-59 saben wulan kanggo rencana Bisnis, ditambah 2.9% + $0.30 biaya pangolahan saben pesenan

  • WordPress ngisi $ 18-70 saben wulan (utawa $ 8-45 / sasi saben taun) kanggo rencana e-commerce, ditambah 2.9% + $ 0.30 biaya pangolahan saben pesenan

Tanpa ngerteni suket babagan beda antarane saben platform: Shopify cocog kanggo bisnis gedhe utawa ngembangake, Weebly dituju menyang total pamula, Wix minangka saingan Squarespace sing cedhak karo keluwesan sing rada kurang, WordPress kanggo kustomisasi sing sregep. coding, lan Etsy kaya ing jaman gagal. Sakabèhé, kita bakal ujar Squarespace nawakake nilai paling apik kanggo umume pangguna e-dagang kanthi rencana taunan diskon. Priksa pandhuan Mashable kanggo pembangun situs web paling apik kanggo bisnis cilik lan panyedhiya hosting web paling apik kanggo e-dagang kanggo sinau luwih lengkap.

Apa cithakan Squarespace paling apik kanggo toko online?

Nalika kabeh template Squarespace ndhukung fungsionalitas e-dagang, sawetara nangani luwih apik tinimbang liyane.

Squarespace wis apik banget kanggo ngatur koleksi template dhewe kanggo didol (ditemokake kanthi ngunjungi perpustakaan lan ngurutake Tipe miturut “Toko Online”), nanging kita wis nyuda kolam renang kasebut. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake pilihan favorit mutlak kanggo toko online modern lan intuisi.

Cathetan: Umume rekomendasi saka Squarespace versi 7.1, nanging kita wis menehi sawetara pilihan saka versi 7.0 sing terus katon. Cithakan wis diwenehi label.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *