10 Tips Kanggo Nggawe SOP Karyawan Sampeyan Bener Referensi

Ngyakinake karyawan supaya maca kabijakan lan prosedur garing – utamane kanthi rutin – ora dadi tugas sing paling gampang. Nalika ndokumentasikake proses bisnis sampeyan penting kanggo konsistensi lan kajelasan, dokumentasi iki mung dadi larang yen anggota tim sampeyan bener-bener ngrujuk.

Dadi, apa kunci kanggo nggawe prosedur operasi standar (SOP) luwih menarik kanggo tim sampeyan? Ing ngisor iki, 10 anggota Dewan Pengusaha Muda njelajah pitakonan iki lan nuduhake tips sing paling apik kanggo nggawe SOP bisnis sampeyan minangka karyawan sing pengin digunakake lan diwaca.

1. Gamify The Experience

Salah sawijining cara kreatif kanggo nyengkuyung karyawan nggunakake lan maca SOP bisnis sampeyan yaiku nggawe proses kasebut. Contone, sampeyan bisa nggawe game utawa kompetisi sing menehi ganjaran marang karyawan amarga kasil ngrampungake tugas miturut SOP utawa kanggo ngenali lan mbenerake kesalahan utawa inconsistencies ing SOP dhewe. Iki bisa nggawe proses nggunakake lan maca SOP luwih nyenengake lan nyenengake lan uga nyengkuyung karyawan supaya luwih aktif. Kajaba iku, sampeyan bisa melu karyawan ing nggawe SOP lan nggabungake umpan balik kanggo ngenali tantangan potensial utawa alangan ing ngarep, mesthekake yen prosedur kasebut cocog, migunani lan gampang dimangerteni, lan nuwuhake rasa kepemilikan lan tuku, nggawe nggunakake luwih kamungkinan. – Lauren Marsicano, Marsicano + Leyva PLLC

2. Coba Format Alternatif

Gunakake alat kaya Notion kanggo nggawe SOP kanthi format sing gampang dicerna lan bisa ngemot campuran teks lan gambar. Ora ana sing pengin maca dokumen 20 halaman, nanging kanthi nambah sawetara urip liwat Notion, bakal nggawe SOP luwih gampang kanggo navigasi lan luwih nyenengake. – Josh Weiss, Reggie

3. Coba Cara Wong Ngombe Informasi Saiki

SOP penting kanggo njamin konsistensi lan kualitas ing produk utawa layanan sampeyan. Nanging, ayo dadi nyata: Umume SOP mboseni, mula ora ana sing pengin maca. Dadi, kepiye sampeyan bisa nggawe manawa SOP sampeyan bener-bener digunakake lan diwaca dening karyawan sampeyan? Siji tip utama kanggo nyengkuyung karyawan nggunakake SOP sing wis ditemtokake yaiku mikir babagan carane wong nggunakake informasi saiki. Kita ndeleng kabeh wong nggunakake telpon, ora nyekel buku, ta? Dadi, nulis manual sing kandel kanthi nggunakake basa sing garing lan mboseni sing artine muni resmi ora becik. Tansah nggawe SOP singkat lan manis. Ora ana sing pengin maca novel. Priksa manawa supaya gampang dingerteni kanthi nggunakake basa sing cetha lan ringkes. Malah luwih apik, gawe dokumen dinamis sing bisa sesambungan karo smartphone nggunakake video sing disematake lan tautan sing migunani. – Richard Fong, Trustable Tech

4. Fokus Ing Nilai Padha Nyedhiyani

Siji tip kanggo nggawe SOP bisnis minangka sing bener-bener pengin digunakake dening karyawan sampeyan yaiku melu ing proses nggawe SOP nalika fokus ing nilai sing bisa diwenehake dening SOP kasebut. Tinimbang ndeleng SOP minangka aturan lan peraturan liyane sing kudu ditindakake, negesake cara SOP bisa mbantu karyawan sampeyan rampung kanthi luwih cepet. Iki bisa mbantu nggeser fokus saka kepatuhan menyang mupangat yen tindakake SOP. Contone, minangka karyawan, nggunakake SOP minangka alat kanggo entuk wektu bali ing dina sampeyan minangka proposisi sing luwih nyenengake lan motivasi tinimbang nggunakake SOP kanggo ngganti nggawe keputusan kreatif kanthi proses gaya pabrik. – Rob Hoffman, Kontak Studios

5. Nggawe Bisa Ditelusuri

Cara sing apik kanggo mesthekake SOP bisnis sampeyan pancen pengin digunakake lan diwaca dening karyawan yaiku kanthi gampang diakses lan bisa ditelusuri. Nggawe repositori pusat utawa basis kawruh kanggo kabeh SOP njamin bisa diakses kanthi cepet kanthi nggunakake tembung kunci lan istilah telusuran, supaya luwih gampang karyawan nemokake informasi sing dibutuhake tanpa ngliwati kaca isi sing ora relevan. Kanthi nggawe SOP gampang diakses lan ditelusuri, sampeyan mesthekake yen tim sampeyan duwe akses cepet menyang informasi sing relevan kapan wae, sing nambah minat kanggo ngetutake prosedur kasebut ing dokumen kasebut. – Pratik Chaskar, Spectra

6. Mesthekake Padha Komprehensif Lan Gampang Dingerteni

Siji tip kanggo nggawe SOP bisnis minangka sing pengin digunakake lan diwaca dening karyawan sampeyan yaiku priksa manawa SOP kasebut gampang dimangerteni lan lengkap. Iki tegese kudu dipérang dadi langkah-langkah sing gampang lan kudu nyakup kabeh informasi sing cocog. Iki efektif amarga njamin karyawan bisa kanthi cepet lan gampang ngerti apa sing kudu ditindakake lan apa sebabe tanpa kepunjulen utawa frustasi. Kajaba iku, SOP lengkap bakal mbantu supaya karyawan tetep padha, sing bisa nambah efisiensi lan akurasi. – Rachel Beider, PRESS Pijet Modern

7. Mimpin Kanthi Tuladha

Minangka pimpinan organisasi sampeyan, sampeyan kudu mimpin kanthi conto. Pemimpin paling apik nuduhake visi ing saben rapat amarga nuduhake SOP sing ditrapake kanthi rutin. Contone, yen sampeyan nerangake tugas menyang anggota tim lan ngapa iku penting, tansah dasi tugas kasebut bali menyang SOP utawa misi supaya bisa nggawe sambungan mental. Nalika ngalembana anggota tim, nyorot carane sukses digawa dening tindakake SOP. Iki bakal nyengkuyung wong liya kanggo nindakake sing padha. Nggawe kabiasaan tim luwih gampang yen dheweke percaya kenapa dheweke nindakake. – Andy Karuza, NachoNacho

8. Nganyari Ajeg

Bisa uga angel njaluk staf kanggo referensi SOP saben dina. Nanging, jadwal nganyari SOP sing wis ana supaya saben wong bisa nyumbang kanggo nambah dokumentasi kasebut lan uga nyegerake pangeling-eling. Panggunaan SOP penting banget sajrone latihan karyawan anyar, lan iki njamin karyawan anyar lan pelatih ngerti proses paling anyar. -Firas Kittaneh, Kasur Amerisleep

9. Coba Desain Lan Layout

Peneliti nyatakake yen 83% sinau manungsa dumadi kanthi visual, mula nggunakake poin, grafik, lan grafik sing ringkes lan gampang diwaca bisa migunani banget kanggo nggayuh tujuan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake kode werna kanggo mbedakake macem-macem jinis informasi utawa nggawe judhul lan subheadings kanggo mbantu ngatur materi. Elinga supaya SOP tetep cekak lan manis. Ora ana sing pengin maca dokumen sing dawa kebak paragraf sing padhet. Coba dibagi informasi dadi bagean sing cendhak lan luwih gampang dicerna. Kanggo proses sing dawa, gunakake langkah-langkah hirarki kanthi langkah-langkah utama lan sub-langkah. Karyawan minangka salah sawijining bagean saka pamirsa perusahaan, lan kaya karo pelanggan lan pamirsa eksternal, keterlibatan sing luwih apik karo informasi gumantung saka pangiriman. Sing maca ora butuh paksaan nalika konten lagi menarik. – Tonika Bruce, Lead Nicely, Inc.

10. Cut Pangisi

Siji tip sing dakkarepake kanggo nggawe SOP luwih larang yaiku ngethok pengisi. Nalika nggawe sumber daya sing digunakake karyawan kanthi rutin, duwe informasi sing ora perlu bakal ngrugekake. Ngenali langkah-langkah kritis lan informasi sing kudu digarisake ing SOP lan mbusak liyane. Kanthi mung nyimpen informasi penting, anggota tim sampeyan luwih seneng nggunakake SOP, amarga bakal bisa kanthi cepet lan efisien ngumpulake informasi sing digoleki. – Jared Weitz, Sumber United Capital Inc.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *