15 Gagasan Panyimpenan Kamar Mandi Kanggo Spasi Paling Cilik lan Paling Ickiest ing 2023

Yen sampeyan nganggep manawa siklus urip apa wae sing manggon ing jedhing sampeyan mesthi bakal didominasi dening kelembapan, jamur, lan bakteri, nyinaoni ide panyimpenan jedhing kayane kaya tembak, ora ketompo carane sampeyan ngiris. Jedhing uga rada mbingungake amarga biasane sing paling cilik ing omah sampeyan: Ing endi sampeyan nandur kabeh barang dandan yen sampeyan ora duwe panyimpenan sing dibangun? Ana apa karo sabun lan sikat untu acak sing saingan kanggo papan ing meja sampeyan? Ing endi sampeyan ndhelikake gulungan kertas jamban ekstra supaya isih bisa digayuh?

Kanggo papan cilik sing bakal sampeyan gunakake akeh wektu (kanggo pasangan utawa kanca sekamar sing kuciwa), sampeyan uga bisa nyetel karo sawetara aksesoris panyimpenan sing apik kanggo mbantu njawab kabeh pitakon ing ndhuwur lan njaga ruang sampeyan. katon rapi lan kurang semrawut kanggo sampeyan lan tamu.

Prekara sing kudu dievaluasi sadurunge menyang Kondo ing jedhing:

Bahan: Kelembapan ora cocog kanggo kabeh permukaan lan bakal ngrusak sawetara bahan sing disimpen ing wektu kasebut. Plastik lan kaca? Gampang kanggo ngresiki lan terjangkau yen mildew wiwit nyusup. Kayu lan logam non-karat? Ora dadi bueno kanggo kabeh kelembapan sing akeh banget.

Ruang tembok: Yen sampeyan bisa tinker karo tembok jedhing, golek sawetara rak tembok tinimbang salah siji saka rak over-the-toilet sing nyimpen kabeh perlengkapan mandi sampeyan ing tengah-tengah zona cipratan. Isih nyewa lan planning kanggo njupuk sing lemak keamanan mriksa bali? Investasi ing sawetara panyimpenan rolling utawa apa wae sing ora ana kuku nyata.

Gaya: Pemisahan ing antarane papan sing njerit “halo, aku duwe hipotek” lan “kamar kamar mandi” kudu dadi cetha lan béda, nanging sampeyan bisa nggawe malah luwih ketok karo sawetara tasteful, malah organizers terjangkau sing bakal nyimpen barang-barang sampeyan tanpa katon kaya ibu gulung-dikirim saka Bed Bath & Beyond karo paket care. Yen sampeyan nuduhake kamar mandi karo wong sing duwe rasa sing beda banget, goleki medium sing nyenengake kanthi warna lan desain netral.

Cathetan kothak: Yen jedhing sampeyan sempit banget, aja kakehan area kasebut lan gunakake ruang vertikal sing sampeyan duwe. Panyimpenan sing ditutup minangka kanca sampeyan!

Kanggo nuntun sampeyan ing dalan menyang organisasi jedhing nirwana, kita nglumpuk sawetara tips lan gagasan panyimpenan jedhing kanggo sprucing munggah loo, ora ketompo carane akeh papan sampeyan duwe.


Under-the-Sink Storage

Gampang banget kanggo terus mbuwang botol pembersih kaca utawa mangkuk jamban sing setengah digunakake ing sangisore sink, sing puncake ana ing gunung persediaan sing tiba nalika sampeyan nyoba golek barang. Simpen dhewe sing sirah. Pilih sawetara pengatur sing apik banget, luwih becik nganggo bahan sing gampang diresiki kaya plastik utawa logam.

Merek Denmark Hay minangka barang-barang omah sing ora ana gandhengane karo Ikea kanggo apartemen wiwitan. Catchall iki nggawe trik kanggo ngubungake kabeh persediaan reresik, utawa bisa uga dadi hamper cilik nalika dina umbah-umbah.

Sampeyan ora perlu mbuwang luwih saka $20 kanggo panyimpenan ing ngisor sink. Yen sampeyan ora seneng macem-macem bak tarik-metu ing laci, rak pindho tingkat iki dilengkapi sawetara pancingan mini-sing cocog kanggo gantung aksesoris utawa gombal-lan cangkir kanggo sikat. Sanajan ora ana wong liya sing ndeleng, sampeyan bisa uga bakal turu luwih apik ing wayah wengi kanthi ngerti persis ing ngendi kabeh kabutuhan reresik sampeyan manggon.

Wadhah panyimpenan

Yen sampeyan kerep nemokake tip Q, bantalan katun, ikatan rambut, utawa aksesoris jedhing cilik liyane menyang pojok lan celah lemari obat sampeyan, siji utawa rong wadhah sing apik banget kanggo nyimpen kabeh ing sak panggonan. Seneng-seneng karo, lan gunakake kanggo nambah warna ing papan sampeyan, utamane yen lagi lungguh ing papan sing mbukak.

Mung sawetara mini warni kanggo njaluk gembong ngowahi! Iki bisa gampang nyimpen Q-tips, pisau cukur, utawa sirah sikat untu ekstra.

Wadah panyimpenan kamar mandi porselen AllModern

Utawa, nyimpang saka kahanan wadhah panyimpenan alun-alun lan pindhah menyang cache sing misterius lan tahan banyu. Ana sing lucu banget: Sampeyan pengin menehi jeneng lan menehi salam saben sampeyan nyikat untu.

mDesign Toilet Tissue Roll Holder Canister Stand, 3 Rolls

Ora ana apa-apa sing nyenengake kanggo ndeleng tumpukan kertas jamban nalika sampeyan mlaku-mlaku, ahem, bisnis, ing ngendi piranti sing katon ember umbah-umbah sing ramping iki mlebu. Dirancang karo kamar mandi cilik ing pikiran, permata tubular iki kanthi wicaksana nyimpen nganti telung gulungan kertas jamban sekaligus lan kasedhiya ing macem-macem warna.

Rak Ngambang

Rak ngambang bisa dadi papan sing apik kanggo nampilake Perawatan Kulit sing Apik (mung ngarep-arep ora ana sing ngusir pompa Augustinus Bader sing larang regane), aa nyebar, utawa tanduran sing ngelak lan seneng kelembapan. Goleki barang sing bakal nggawa bobot apa wae sing sampeyan muat – faktor (sing penting banget) sing gampang digatekake.

Hide n Seek rak panyimpenan kayu akasia

Panyimpenan sing ora katon kaya panyimpenan tansah bakal aran Luwih sneaky ing cara marem. Rak panyimpenan iki digawe saka veneer akasia sing direkayasa kanthi apik-tegese bakal tahan kelembapan jedhing sampeyan-karo laci flip-mudhun sing mbukak rong interior sing dilapisi kuningan.

Kita seneng warna ceri kaca saka rel andhuk iki (sing uga ana ing pirang-pirang warna liyane), lan nginstal siji bisa nggawe duo handuk tangan sing prasaja katon luwih vibier. Desain panyimpenan prasaja iki uga menehi tandha kolaborasi antarane rong jeneng utama: omah desain adhedhasar Italia Kartell lan duo arsitek / desain Ludovica lan Roberto Palomba.

Robert metal ngambang beting

Ora preduli karo apa sing sampeyan rasukan ing rak-rak sing dibunderaké iki, bakal katon apik banget. Nggolek manthuk saka kanca-kanca bullet journal? Bukak mode kewan lengkap kanthi sawetara kode warna.

Organizer tembok kamar mandi Mornite

Organizer iki ditempelake ing tembok karo ngudani adesif super-kuwat, kang kabeh yen jedhing wis dijamin ing kothak utawa sampeyan mung pengin simpenan keamanan bali. Kasedhiya ing telung werna cangkir-pink, ijo, lan putih-desain tahan karat uga bisa nempel ing lawang padusan. Yen sampeyan dadi prasetya-phobe poto-diterangake nalika nerangake pilihan desain, iku Piece transisi ngalangi.

Lan sanadyan iku ora teknis “ngambang beting,”Yen pancene kudu sawetara bantuan organisasi karo kabeh barang padusan, kita saiki sampeyan karo kamar asrama padusan caddy kang thukul-up, sedentary seduluré. Desain silikon ramping ngemas sawetara botol lan kemungkinan-lan-ends sing biasane bakal ngrusak lantai padusan utawa pinggiran bathtub.

Kabinet medis

Lemari obat cocog kanggo nyimpen perawatan kulit, obat-obatan, lan barang-barang liyane sing ora bisa disebutake – kaya stash stiker zit utawa toolkit manscaping sampeyan – sing sampeyan ora pengin nyebarake menyang kabeh tamu. Yen sampeyan duwe ijin kanggo ngganti lemari obat standar sing kasedhiya ing papan sampeyan (utawa mung ora duwe panyimpenan kanggo miwiti), wangun sing nyenengake, warna, utawa kahanan panyimpenan sing mbukak bisa nambah bakat ing jedhing sampeyan. arep banget overboard.

Kabinet tembok Ferm Living Haze ing kasmir

Kabinet jedhing sing paling apik katon kaya bisa pas ing sembarang ruangan ing omah sampeyan. Kenging punapa? Amarga sanalika sampeyan pindhah, kabeh rencana panyimpenan sampeyan kudu diganti-dadi kemungkinan gedhe bakal manggon ing papan liya. Entuk kabinèt iki kanthi lawang kaca magnetik saka Ferm Living sing bisa gampang dipasang ing tembok jedhing kaya ing pawon utawa sinau. Iki digawe saka baja sing dilapisi bubuk sing tahan karat, dilengkapi krenjang kanggo gantung, lan tahan nganti 20 lbs. ing rak-rak sawijining.

bantuan lemari tembok obat

Sampeyan bisa uga ora mikir jedhing minangka papan utama kanggo dekorasi wiwitan obrolan, nanging aja kaget yen kabinèt obat gaya kit pertolongan cemas iki minangka salah sawijining potongan sing ditakoni tamu pesta nedha bengi saben-saben teka. Dirancang dening Peter J. Lassen kanggo merek Danish Montana Møbler, teka ing 38 werna supaya sampeyan bisa cocog karo padusan langsir splashy sampeyan mung tuku.

Kabinet obat abad pertengahan West Elm kanthi rak

Iki minangka salah sawijining lemari obat ajaib sing menehi sampeyan pilihan. Singidaken botol lan wadhah sing ora katon ing njero lan cherrypick permata perawatan kulit sing pengin sampeyan lentur ing rak-rak sing mbukak. Iki uga njaluk tanduran siji utawa loro-milih succulents, padha tahan banting lan bisa berkembang ing lingkungan sing lembab.

Kertu

Apa sampeyan nyimpen andhuk, perlengkapan mandi, utawa persediaan reresik ing salah sijine, kreta gulung mesthi dadi pilihan sing apik kanggo wong sing duwe papan sing luwih akeh. Elinga yen bahan sing luwih abot lan warna sing kandel bakal katon luwih akeh ruangan, dene kreta sing digawe saka bahan kaya akrilik katon luwih entheng lan ngarahake perhatian marang apa sing ana ing njero.

Peekabook akrilik gulung rong rak

Kaya sing wis dingerteni, akrilik minangka bahan sing nggantheng kanggo nyedhiyakake khayalan papan sing luwih akeh tanpa mbuwang panyimpenan. Desain rodha nggampangake kanggo cart saka kamar kanggo kamar, yen sampeyan arep kanggo ngalih munggah.

Gerobak kamar mandi gulung putih Yamazaki

Kréta jedhing sing sempit iki minangka menara cilik sing mbukak kesempatan panyimpenan: gulungan ekstra TP, alat reresik, andhuk tangan, uyah adus, malah – neraka – buku utawa loro yen sampeyan lagi seneng-seneng ing kono. Iku muter menyang paling cilik saka spasi, lan maneuvers karo gagang kayu slim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *