15 Proyek sing Gaji Dhuwur Sing Ora Mbutuhake Matematika Kakehan

Sampeyan bisa uga krungu babagan bankir lan analis finansial sing entuk akeh dhuwit nggunakake matematika ing pakaryane saben dina.

Nanging kepiye yen sampeyan dudu penggemar matematika? Isih akeh proyek sing ngidini sampeyan entuk dhuwit tanpa kudu ngetung sedina muput. Apa maneh, padha mbayar kaya posisi keuangan utawa matematika.

Priksa posisi iki sing bisa mbantu ngedongkrak akun bank yen luwih seneng kerja sing ora mbutuhake sampeyan ngetung nomer.

11 cara sing sah kanggo nggawe dhuwit ekstra

1. Manajer Pemasaran

Manajer pemasaran bisa uga kudu ngatasi anggaran, nanging tujuan utama yaiku nggawe pariwara lan pemasaran kanggo klien. Bisa uga dadi cara sing apik kanggo nggunakake bakat kreatif kanggo mbantu para pelanggan.

Manajer pemasaran bisa entuk gaji taunan rata-rata $ 153,440, miturut Biro Statistik Tenaga Kerja AS (BLS).

2. Inspektur transportasi

Posisi inspektur transportasi bisa uga apik yen sampeyan seneng mobil, sepur, pesawat, utawa moda transportasi liyane.

Posisi khusus bisa mriksa peralatan kanggo mesthekake yen ana ing standar safety utawa yen mbutuhake pangopènan.

Posisi inspektur transportasi bisa nggawe $ 77,530 minangka upah taunan rata-rata.

3. Penulis Teknik

Coba katrampilan nulis minangka panulis teknis, nggawe manual instruksi utawa konten sing kalebu informasi rumit utawa teknis.

Spesialisasi ing lapangan tartamtu uga bisa nambah penghasilan taunan gumantung saka lapangan kasebut. Penulis teknis bisa entuk gaji rata-rata $ 78,060 saben taun, miturut BLS.

Entuk saran pakar babagan entuk dhuwit luwih akeh – dikirim langsung menyang kothak mlebu.

4. Sejarawan

Sampeyan bisa uga kaget yen para sejarawan bisa nggawe dhuwit sing lumayan saben taun tanpa latar mburi matematika.

Sejarawan bisa nindakake riset utawa penjangkauan pendhidhikan, lan sejarawan sing apik bisa uga mbutuhake gelar master supaya bisa urip kanthi layak ing lapangan.

Sejarawan entuk gaji taunan rata-rata $63,940 kanggo karyane ing lapangan.

5. Pangembang web

Posisi pangembang web bisa uga apik kanggo sampeyan yen sampeyan seneng komputer, desain, utawa coding. Pangembang web bisa entuk gaji taunan rata-rata $78,300, miturut BLS.

Iki uga bisa dadi lapangan sing apik kanggo ditindakake amarga proyek pangembang web dijangkepi mundhak 23% ing dekade sabanjure, sing luwih cepet tinimbang pertumbuhan proyek sing dikarepake kanggo kabeh posisi ing AS

6. Dental hygienist

Sampeyan bisa nulungi dokter gigi minangka ahli kebersihan gigi, nggarap klien kanggo ngresiki untu utawa nulungi dokter gigi kanthi masalah kaya ngisi rongga.

Hygienists dental biasane mbutuhake gelar associate, sing bisa uga nyenengake yen sampeyan ora pengin pindhah menyang kuliah utawa universitas tradisional. Lan ahli kebersihan bisa entuk gaji taunan rata-rata $77,810.

7. Pengacara

Bisa dadi angel dadi pengacara, kalebu kerja pasca sarjana lan lulus ujian kanggo praktik hukum. Nanging kerja keras kasebut bisa dibayar kanthi gaji taunan rata-rata $ 127,990, miturut BLS.

Ing sawetara kasus, sampeyan uga bisa ngindhari matématika gumantung saka jinis hukum sing arep ditindakake.

8. Psikolog

Psikolog tanggung jawab kanggo nggarap pasien babagan kesehatan emosional lan mental, posisi sing mbutuhake pendhidhikan pasca sekolah menengah lan uga dilisensi kanggo praktik.

Minangka ijol-ijolan, psikolog bisa nggawe gaji taunan rata-rata $ 81,040 tanpa mbutuhake matematika kanthi rutin.

Entuk bayaran nganti $225 saben wulan nalika nonton video viral

9. Lift nginstal lan ndandani

Makarya minangka installer elevator utawa teknisi ndandani minangka posisi khusus sing mbutuhake diploma sekolah menengah uga magang utawa magang.

Posisi kasebut mbutuhake katrampilan teknis luwih akeh tinimbang katrampilan matematika sing khas lan bisa nggawe pekerja lift sekitar $ 97,860 saben taun.

10. Terapis Okupasi

Ahli terapi pekerjaan bisa nggarap pasien kanggo mbantu dheweke liwat latihan rehabilitasi kanggo nambani ciloko, penyakit, utawa masalah fisik liyane.

Ahli terapi mbutuhake gelar master uga lisensi saka negara kanggo kerja ing rumah sakit, sekolah, panti jompo, lan wilayah liyane sing duwe pasien.

Ahli terapi pekerjaan bisa nggawe gaji taunan rata-rata $ 85,570, miturut BLS, tanpa mbutuhake matematika.

11. Perawat Praktisi

Praktisi perawat bisa nulung dokter nggawa pasien nanging biasane ora mbutuhake pelatihan khusus lan pendidikan tambahan sing dibutuhake dening dokter.

Praktisi perawat bisa entuk dhuwit tanpa matematika kanthi gaji taunan rata-rata $123,780, miturut BLS. Profesi kasebut uga diprediksi bakal nambah 40% ing dekade sabanjure.

12. Petugas kepatuhan

Petugas kepatuhan bisa disewakake dening perusahaan utawa lembaga pemerintah kanggo mesthekake yen organisasi kasebut tundhuk karo kabeh hukum lan peraturan ing saindhenging bisnis.

Petugas kepatuhan nggawe gaji taunan rata-rata $75,810, miturut BLS.

6 Cara Pintar Kanggo Ngilangi Utang Saiki

13. Logistik

Ahli logistik ngurus koordinasi logistik kayata ngirim produk saka sak panggonan menyang papan liyane utawa nggawe manawa saben bagean saka rantai pasokan mlaku kanthi optimal yen perlu.

Posisi ing lapangan jinis iki mbutuhake gelar asosiasi utawa sarjana lan bisa nggawe gaji rata-rata $77,030 saben taun.

14. Pangurus hotel

Bisa uga angel tetep mlaku ing bisnis sing beroperasi 24 jam saben dina, nanging mula manajer hotel bisa nggawe urip sing apik, utamane gumantung saka properti kasebut.

Manajer hotel bisa entuk gaji taunan rata-rata $ 59,430 kanthi paling ora diploma sekolah menengah, miturut BLS.

15. Spesialis hubungan masyarakat

Minangka spesialis hubungan masyarakat, sampeyan bisa uga kudu kerja ing departemen komunikasi kanggo mbantu klien promosi karyane.

Klien bisa kalebu individu uga organisasi kaya perusahaan utawa lembaga pemerintah.

Spesialis hubungan masyarakat bisa ngarepake gaji rata-rata $62,800 saben taun tanpa matematika.

Garis ing ngisor

Ora matematika, ora masalah. Sampeyan isih bisa ngirit dhuwit kerja ing proyek sing ora mbutuhake matematika saben dina.

Sampeyan bisa uga bisa njupuk munggah hustle sisih tanpa math kanggo tetep ing budget karo expenses khas.

Lan elinga mriksa kesempatan lokal uga opsi kerja saka omah sing potensial kanggo nemokake sing paling pas kanggo nggawe katrampilan kerja sampeyan sukses kanggo sampeyan.

Liyane saka FinanceBuzz:

Artikel iki 15 Proyek Gaji Dhuwur Sing Ora Mbutuhake Matematika Kakehan Originally muncul ing FinanceBuzz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *