5 Slip-up Mbebayani Kanggo Nyingkiri Nalika Sinau Basa Jawa

Kanggo kode utawa ora kanggo kode? Katon yen sampeyan wis mutusake keputusan kanggo pilihan utama. Nulis program komputer minangka lapangan mirunggan kanggo pembangunan pinter, Nawakake sampeyan kasempatan kanggo melu ing usaha narik lan bisa ing sembarang panggonan sing perlu.

Rintangan utama sing mbatesi akeh wong anyar wiwit miwiti kerja liyane yaiku ora ngerti kepiye carane nggawe kode. Sing luwih penting yaiku sanajan kabeh perguruan tinggi ora bisa menehi sekolah kanthi lengkap, sing bakal njamin profesi sing ora jelas minangka insinyur produk. Sejatine nulis program komputer pancen kuat banget lan bisa adaptasi: nalika sampeyan miwiti sinau, luwih becik sampeyan nindakake nganti pungkasan urip.

Sawetara insinyur piranti lunak ujar manawa dheweke wis nyoba ngerteni carane nggawe kode kaping pirang-pirang sadurunge tekan tujuane. Pancen, kita kabeh sinau liwat botches, nanging sampeyan bakal kaget karo jumlah pass normal sing ana ing dominasi keahlian iki.

Investigating kesempatan kanggo wutah

Kakehan eksplorasi, kakehan laku

Iki kedadeyan nalika sampeyan nyoba ngerteni carane nggawe kode kanthi cara biasa. Kita kabeh dimanfaatake kanggo konsentrasi kanthi ngerteni buku: buku sing luwih kandel, luwih akeh informasi sing bakal sampeyan entuk, apa ora? Nyuwun pangapunten, iki ora bener kanggo pemrograman.

Ora ana latihan ing coding mbebayani. Cukup miwiti coding. Mulai saka dina utama review lan latihan saben dina. Sampeyan ora bakal ngerti carane kothak utawa mindhah kanthi nonton rekaman. Apa maneh, sampeyan ora bakal ngerti babagan coding kajaba sampeyan nggawe kecenderungan saben dina.

· Riset terus-terusan tanpa tujuan tartamtu

Sawetara mahasiswa, sanajan umure, pancen seneng sinau. Iku siklus, dudu asil sing ditindakake kanggo emas. Temenan, umume sampurna kanggo nggedhekake ekstensi sampeyan, nanging sampeyan bakal setuju manawa iki minangka latihan tanpa guna kanggo mbuwang atusan (yen ora akeh jam) kanggo entuk kegiatan luang sing populer.

Ing coding, preduli saka apa ing sawetara kasus iku Luwih nemen kanggo sampeyan, Sejatine sampeyan tresna utawa ora. Desainer, kode kasebut mung kanggo nggawa dhuwit luwih akeh, ora bakal direkrut kanggo riset utawa organisasi liyane kanthi jeneng utama.

· Nyoba kanggo nggayuh jumlah kemajuan sing akeh banget tanpa wektu tundha

Peningkatan pemrograman minangka ekspansi informasi lan piranti sing jero. Yen sampeyan nyoba sinau kabeh sing muncul lan katon menarik, sampeyan bisa mandheg ing wiwitan kanthi bingung.

Kanggo tujuan iki, sampeyan pengin pengaturan tartamtu, sing kanggo kahanan sampeyan kudu nggabungake Java Center, proyek coding saliyane piranti pemrograman. Iki uga bakal nulungi sampeyan supaya adoh saka perjudian dadi murid sing tahan suwe lan nyetel sekolah sampeyan ing wektu tartamtu.

· Mbayangno yen sing utama sampeyan pengin miwiti coding yaiku ngerti basa Jawa

Basa minangka piranti sing diduweni dening pangripta sing duwe bakat. Sawetara bisa ngomong yen sampeyan kudu pinter matematika kanggo ngerti carane kode – ora, sampeyan ora. Apa wae, ngerti carane nggawe kode ora bakal nggawe sampeyan pangembang uga.

Pemrograman mbutuhake macem-macem kabisan: rasional sing kuat, pamikiran kritis, kemampuan kanggo mbayangake konstruksi lan pengelompokan siklus. Pangembang sing wis tuntas ora miwiti nyipta kode sadurunge nimbang kanthi rinci babagan alasan pengaturan kasebut.

·

Hiking bakal ana dina nalika sampeyan ngerti kabeh

Pay manungsa waé kanggo partners tuntas tambahan minangka engineers kurang lan sinau terus. Nulis program komputer minangka panggilan ing lapangan kanthi desain ulang sing konsisten, unsur anyar, lan kemajuan, sing pengin sampeyan lakoni supaya tetep profesional sing dilatih.

Akeh basa sing teka lan ilang, nanging Jawa kaya gedhang favorit kabeh mangsa

surem

·

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *