6 Tips Kanggo Nail Wawancara Teknologi Pisanan

Wawancara teknis bisa medeni lan wajar yen rumangsa kuwatir babagan wawancara sabanjure lan terus golek tip pungkasan sing bakal diklik lan sampeyan bakal ngrampungake kabeh wawancara, nanging kaya sing dingerteni, sampeyan mung bisa entuk kerja yen sampeyan pancen pantes. iku. Akeh perusahaan njupuk calon liwat pirang-pirang babak wawancara, saben kanthi fokus dhewe. Lan yen sampeyan lagi metu saka College utawa Bootcamp lan ora duwe pengalaman sadurunge karo wawancara lan telpon proyek, tingkat kuatir bisa puncak. Nanging sampeyan ora kudu ngluwihi bagean sing kuwatir amarga sampeyan mung bakal dijaluk pitakonan sing kudu sampeyan ngerti minangka tip paling penting sing bisa diwenehake sapa wae. Nanging adoh minangka tech part mrihatinake, kene kita duwe sawetara iku gampang sampeyan bisa fokus ing kanggo njaluk luwih metu saka Interview.

1 Jujur babagan Portofolio Sampeyan

Yen sampeyan ujar manawa sampeyan minangka coder kanthi fokus khusus ing kinerja runtime, luwih becik sampeyan duwe set skill kasebut lan nduduhake keahlian kasebut. Yen sampeyan lagi metu saka College utawa Bootcamp, sampeyan kudu duwe kabeh iku sampeyan sinau ana ing atine, sebagian paling. Lan sanajan sampeyan ora duwe pengalaman, sampeyan kudu ora ngapusi amarga sanajan sampeyan bisa ngapusi portofolio sampeyan, sampeyan ora bisa ngapusi pewawancara berpengalaman sing bisa uga wis nate wawancara atusan calon. Dadi jujur ​​babagan apa sing sampeyan ngerti lan yen sampeyan apik kanggo proyek kasebut, sampeyan bakal entuk utawa sampeyan bakal entuk pengalaman sing apik kanggo wawancara sabanjure.

2 Rungokna Pitakonan sing Ditakoni

Sampeyan bisa gampang salah paham apa sing ditakoni dening pewawancara sajrone wawancara teknis yen sampeyan ora nggatekake. Yen sampeyan menehi jawaban sing rada salah utawa ngakoni yen sampeyan ora ngerti jawabane kurang ngrusak tinimbang ora ngerti pitakonan lan menehi jawaban sing bener kanggo pitakonan sing salah. Apa sampeyan wawancara dadi pangembang piranti lunak, analis keamanan informasi, utawa manajer IT, proses kasebut bakal kalebu wawancara teknis. Sajrone tahap iki, pewawancara pengin ngerti kualifikasi teknis sampeyan. Wawancara teknis minangka salah sawijining langkah sing paling medeni ing wawancara ilmu komputer. Sing sebagéyan amarga ngerti carane nyiyapake wawancara teknis bisa dadi tantangan.

Gumantung ing perusahaan, wawancara teknis bisa uga telpon utawa telpon video, tes njupuk omah utawa set masalah, utawa screener pribadi. Sampeyan bisa uga ngobrol karo akeh wong sajrone wawancara teknis. Riset pitakonan teknis umum kanggo peran sampeyan. Yen pewawancara njaluk sampeyan ngatasi masalah, priksa manawa sampeyan nuduhake proses sampeyan kanthi jelas. Pewawancara pengin ndeleng carane sampeyan mikir lan ngrampungake masalah.

3 Aja Wangsulan Pitakonan Kanthi Wangsulan Tembung

Ora mung babagan ketrampilan teknis sing sampeyan duwe utawa ing ngendi sampeyan sekolah. Pengusaha pengin nyewa karyawan sing cocog karo budaya sing cocog karo organisasi. Nalika katrampilan kaya coding lan pemrograman isih penting, mung duwe katrampilan kasebut ora cukup kanggo entuk pakaryan. Ora ketompo carane teknis posisi kasebut, penting kanggo calon uga duwe katrampilan alus, kayata kemampuan kanggo komunikasi lan melu karo wong liya.

Manajer hiring kudu ngerti manawa calon bakal nggabungake tim lan ekosistem sing ana. Yen ngandika, aku pracaya iku kritis sing karyawan ngerti customer pungkasan lan nduduhake empati ing Interview. Bisa sesambungan karo para pelanggan lan nggambarake semangat kanggo menehi solusi sing paling gampang lan efektif kanggo pangguna pungkasan yaiku sing paling penting ing pungkasan dina, apa peran ing pangembangan, dodolan, utawa keuangan.

4 Takon Pewawancara Uga Pitakonan

Maneh, iku pribadine semangat lan sikap manteb ing ati sing paling dikarepake dening perusahaan supaya nyoba kanggo nuduhake sawetara kapentingan ing perusahaan lan interviewer. Nanging aja kakehan, aku ora menehi saran supaya sampeyan ora resmi banget lan ngomong kaya sampeyan ngomong karo kanca-kanca nanging sampeyan kudu ngati-ati babagan apa sing sampeyan takon.

Sawetara pitakonan umum babagan cara kerja perusahaan lan apa peran pewawancara ing perusahaan bakal apik.

5 Anteng Lan Coba Dadi Dhewe Sejati

Aja nyoba dadi versi anyar kanggo awake dhewe, sanajan ana bedane antarane sikap ‘pekerjaan’ lan ‘omah’, nanging aja nyoba dadi wong sing kaku mung kanggo menehi kesan wong sing percaya diri. . Sampeyan bakal nyetel dhewe kanggo muter-tumindak minangka wong sing njupuk wawancara. Sing kamungkinan bakal nimbulaké masalah mengko. Jujur, swarane kesel banget.

Sampeyan pancen wong sing duwe kanca dhewe. Yen sampeyan gabung karo tim program, iku mung sawetara kanca sing beda, lan sampeyan kudu tetep dadi wong sing padha ora preduli karo sapa wae.

Yen kanca-kanca seneng karo sampeyan, mesthine wong-wong sing kasengsem ing nyewa, lan umume alasan sing padha.

6 Aja Nggawe ‘Bagian Dhuwit’ dhewe

Nalika nyewa langsung, HR minangka wong pungkasan sing wawancara karo calon, dadi yen tugas sampeyan durung final, aja takon marang pewawancara babagan dhuwit. Go with the flow lan yen pewawancara iku sing arep nemtokake gaji sampeyan, dheweke bakal nggawa dhewe. Lan menehi roso kesengsem apik sing ora kasengsem ing dhuwit babagan care liyane babagan nilai sing menehi kanggo perusahaan.

Waca liyane:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *