7 dos and don’ts kanggo nggarap tim tangkas lepas pantai

Sejarah metodologi tangkas nduweni oyod kanggo nggabungake tim multidisiplin, ngatur sprint nganggo lengket ing papan tulis, lan milih dialog ngatur dhewe liwat praktik sing kaku. Pelatih lincah nggawe praktik paling apik iki, sanajan akeh perusahaan gedhe duwe sejarah dawa nglakokake pangembangan tangkas lepas pantai karo panyedhiya layanan utawa ing pusat tawanan.

Aku nuduhake rekomendasi babagan nggawe bareng karo tim pangembangan tangkas lepas pantai ing buku pertamaku, Nyopir Digital lan ngetutake akeh crita kepemimpinan transformasi ing buku anyarku, Digital Trailblazer. Aku mangsuli pitakon kaya kepiye tim lepas pantai bisa mbukak standup lan cara ngatur kolaborasi antarane pamilik produk, analis bisnis, lan pimpinan teknis sing ora ana ing lokasi utawa zona wektu sing padha.

Akeh organisasi liyane sing pindhah menyang model lincah hibrida sajrone pandemi, kalebu ngoperasikake tim scrum sing kasebar sacara global. Alat devops lan kolaborasi wis diwasa kanggo mbantu tim komunikasi, ndokumentasikake arsitektur, ngatur prioritas, lan ngirim kode kualitas. Akeh organisasi lan pimpinan IT mbukak kanggo pangembangan lepas pantai amarga tantangan nemokake kabeh katrampilan teknis sing dibutuhake kanggo nggawe inovasi, modernisasi aplikasi, lan ndhukung peningkatan sing terus-terusan.

Ana akeh sing kudu disinaoni yen sampeyan anyar nggarap tim pangembangan lepas pantai utawa ngewangi tim sing kasebar sacara geografis nggunakake praktik tangkas dhasar. Ing ngisor iki ana sawetara praktik sing disaranake lan prekara sing kudu dihindari minangka manajer pangiriman, pimpinan tim teknis, utawa kanca tim nalika mlaku lincah karo tim lepas pantai.

Nggawe cara sing adil kanggo netepake katrampilan teknis

Pitakonan pisanan sing ditakoni pimpinan tim teknis yaiku apa dheweke pengin insinyur devops ing tim, nanging pendekatan standar kanggo wawancara calon lan nguji katrampilan teknis bisa uga ora bisa digunakake kanthi apik karo calon sing adoh, utamane yen ana alangan basa.

Marko Anastasov, cofounder saka Semaphore CI / CD, ngandika, “Sampeyan bisa mulang insinyur bakat sembarang framework ing enem minggu, nanging sampeyan ora bisa nggawe insinyur bakat ing sembarang jumlah wektu. Kanggo netepake katrampilan teknis para calon sampeyan, ora ana sing ngganti wawancara coding langsung 40 menit. Aja mbedakake teknologi, supaya para calon nggunakake basa lan IDE sing disenengi.

Yen sampeyan nyewa akeh pangembang, nimbang alat pihak katelu kayata Coderbyte, Codility, TestGorilla, utawa Turing kanggo netepake lan wawancara calon.

Aja matesi karya kanggo fungsi taktik

Yen sampeyan duwe tim pangembang lepas pantai utawa outsourcing, sampeyan bisa uga takon apa jinis karya sing bakal ditindakake. Akeh organisasi diwiwiti kanthi wilayah lan tugas pangembangan kanthi resiko sing luwih murah, nanging organisasi devops sing luwih maju uga kerja sama karo tim lepas pantai babagan inovasi utawa nalika katrampilan teknis kayata teknik awan, otomatisasi tes, utawa dataops langka.

“Nalika jumlah pangembang outsourcing mundhak, sifat pangembangan sing ditindakake ing njaba Amerika Serikat terus berkembang,” ujare Abhinav Asthana, pendiri lan CEO saka Postman. “Nalika bakat iki digunakake sacara historis utamane kanggo proyek sampingan utawa nggabungake aplikasi, saiki kita ndeleng kabeh suite produk sing dipimpin dening kolam bakat iki. Tim global iki kudu nambah kolaborasi lan keselarasan kanggo sukses lintas fungsi lan mimpin asil bisnis sing luwih gedhe.

Nggawe insentif non-finansial kanggo ngakoni kontribusi

Njupuk tim sing sukses kanggo nedha awan utawa menehi hadiah kertu kanggo pemain paling apik minangka pilihan kanggo menehi ganjaran marang karyawan lan kontraktor ing lokasi nanging bisa uga ora bisa ditindakake ing lepas pantai. Yen sampeyan nggarap panyedhiya layanan, sampeyan kudu mriksa jinis ganjaran apa sing diidini, lan nalika bisnis sampeyan duwe pusat tawanan, sampeyan kudu takon babagan pilihan lokal.

Cory Hymel, direktur blockchain ing Gigster, ujar, “Salah sawijining perkara sing paling angel nanging paling berpengaruh sing bisa ditindakake nalika nggarap tim lepas pantai utawa disebarake yaiku nggawe pembalap insentif kanggo prilaku positif ngluwihi ganti rugi moneter. Ana sawetara cara sing bisa ditindakake, nanging asring dilalekake, amarga gaji minangka status quo standar sing gampang.

Kadhangkala, ganjaran sing paling apik yaiku pengakuan, sing bisa ditindakake kanthi ngucapake matur nuwun, nyatakake kudos ing sasi kasebut, utawa ngumumake yen ana wong sing entuk prestasi pribadi utawa sinau.

Aja nglirwakake rencana kanggo krisis utawa nalika tim kurang bisa diakses

Akeh perusahaan nggawe rencana kesinambungan bisnis kanggo ngatur krisis babagan operasi bisnis utama. Nanging rencana kasebut bisa uga ora nggatekake spesifik kanggo tim pangembangan luar negeri cilik utawa ora nyebabake gangguan intermiten ing internet, daya, utawa sumber daya liyane sing mengaruhi safety, kesehatan, utawa produktivitas tim lepas pantai.

“Yen sampeyan nggarap tim sing disebarake global, sampeyan kudu nampa tanggung jawab sing diwenehake kanthi ndhukung tenaga kerja sampeyan – apa ana ing saindenging jagad utawa lungguh ing rong meja,” ujare Andrew Amann, CEO NineTwoThree Venture Studio. “Iki tegese duwe rencana nalika krisis global mbatesi kemampuan anggota tim sampeyan bisa kerja.”

Amann nawakake sawetara rekomendasi kanggo ngembangake rencana praktis. “Pekerja lintas-sepur, mbangun hubungan karo agensi pembangunan, rencana kanggo kangelan karo pembayaran lepas pantai, lan priksa manawa sampeyan ngadeg konco tim mbagekke nalika padha perlu bantuan,” ngandika.

Aja ngluwihi budaya empati menyang tim sing adoh

Vishwastam Shukla, CTO saka HackerEarth, nyaranake pimpinan tim teknologi lan tim pangembangan lepas pantai nuduhake praktik budaya siji lan sijine. “Penting kanggo mimpin kanthi empati amarga beda budaya lan geografis bisa nuwuhake mentalitas ‘kita lawan wong’,” ujare. “Iki bisa uga kedadeyan karo karyawan ing geografi sing padha nanging kerja adoh. “

Shukla nyaranake, “Salah sawijining cara kanggo navigasi iki yaiku nyedhiyakake forum alternatif kanggo diskusi non-kerja sing nuwuhake ikatan.”

Sing mbutuhake sinau luwih akeh babagan kapentingan tim lepas pantai sampeyan. Bisa uga jangkrik tinimbang baseball utawa biryani tinimbang pasta. Entuk apresiasi babagan kapentingan lan gaya urip wong bisa dadi cara sing dawa kanggo nggedhekake budaya lan ngembangake persahabatan.

Aja overcontrol tim lepas pantai

Salah sawijining aspek sing paling penting kanggo kolaborasi karo grup lepas pantai yaiku ngindhari tim pangembangan piranti lunak micromanaging lan taktik manajemen perintah-lan-kontrol liyane. Bisa dadi tantangan kanggo ngembangake kapercayan, ngindhari tugas pangembangan sing kabentuk banget, lan netepake indikator kinerja utama sing cukup, utamane yen ana persetujuan tingkat layanan sing ketat karo panyedhiya layanan.

Ing ngisor iki sawetara saran supaya ora ngatur tim luar negeri mikro.

  • Roger Valade, wakil presiden senior teknik ing G2, ujar, “Model kita yaiku nggawe saben tim lokal dadi mandhiri sabisa kanggo nyuda dependensi lintas zona wektu. Rapat koordinasi lintas-tim mingguan mesthekake yen kita duwe wektu kanggo nyelarasake yen perlu, lan kabeh karya dicathet ing piranti lunak pelacak proyek kanggo njaga visibilitas ing antarane tim. Kita ora mbutuhake tim kanthi metodologis sing padha nanging selaras karo prinsip inti: sprint, retrospektif, lan peta dalan rong minggu sing didorong dening V2MOM (sesanti, nilai, metode, tujuan, lan pangukuran).
  • Shukla nambahake, “Nguatake tim terpencil kanggo ngetrapake pengambilan keputusan lokal dadi cara sing dawa, lan pindhah saka tim sing dipantau menyang individu sing duwe kekuwatan kudu dadi norma. Tim mbutuhake komunikasi asinkron nalika ora kabeh wong kasedhiya kanggo langsung mangsuli. Iku uga penting kanggo nyetel pangarepan lan netepi jam kerja.
  • Patrick Jean, CTO saka OutSystems, ujar, “Kanggo mbangun tim pangembangan kanthi kinerja dhuwur lan ngatasi tantangan nggarap pangembang sing kasebar sacara geografis, fokus kanggo mbangun budaya otonomi, efisiensi, lan dhukungan lokal. Yen wis rampung, para pangembang bisa dadi pahlawan super ing organisasi kanthi mbangun aplikasi kritis bisnis luwih cepet tinimbang sadurunge. Pimpinan IT bisa nyopir inovasi lan njaga energi kanthi dhuwur ing model global sing disebarake kanthi dhuwur, anggere tim diwenehi otonomi kanggo nglakokake, ngerti misi kasebut kanthi rapet, lan jelas babagan cara menehi nilai kanggo pelanggan.

Pilih alat sing nyengkuyung kolaborasi wektu nyata

Milih teknologi kolaborasi lan nuntun tim babagan cara nggunakake bisa mbantu organisasi ngembangake kemitraan jarak jauh lan ngindhari alat sing nguatake kecenderungan manajemen mikro.

Grzegorz Tanczyk, insinyur perangkat lunak utama ing Appfire, ujar, “Minangka jagad iki wis biasa karo lingkungan kerja sing luwih permanen, organisasi kudu nggunakake alat sing nggawe ruang kolaborasi ing ngendi individu bisa kerja bareng ing wektu nyata lan ora sinkron.”

Tanczyk nawakake saran iki kanggo pilihan alat. “Goleki alat sing ngilangi karya manual sing ora perlu kanthi ndhukung transfer data cepet, populasi alat kanthi tugas sing wis ana, lan akses menyang proses sing bisa digunakake maneh ing perpustakaan cithakan.”

Piranti bisa nambah produktivitas, nuwuhake budaya kolaborasi, lan ngindhari nggawe skenario ing ngendi tim lepas pantai rumangsa dadi warga kelas loro.

“Perusahaan kudu nyedhiyakake karyawan ing luar negeri kanthi pengalaman kerja sing luar biasa, utawa bakal rumangsa ora nyambung saka ‘kapal ibu’ lan duwe produktivitas sing kurang lan turnover dhuwur,” ujare Nadir Ali, CEO Inpixon. “Aplikasi pengalaman karyawan bisa nyelarasake komunikasi, ndhukung tim sing beda-beda lan proyeke, lan bisa uga penting, bisa mbantu mbangun lan njaga budaya perusahaan.”

Piranti nyambungake tim ing samudra, nanging yen sampeyan pengin ngembangake budaya kemitraan, nimbang alasan iki kanggo ngunjungi tim lepas pantai. Sampeyan bisa sinau akeh kanthi ndeleng lingkungan kerja lan nyuwil roti karo wong sing makarya karo sampeyan.

Hak Cipta © 2022 IDG Communications, Inc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *