7 Kolaborasi ‘Wakanda Forever’ kanggo Saben Superfan ‘Black Panther’

Tayangan perdana sekuel sing paling diantisipasi Black Panther: Wakanda Forever wis pirang-pirang dina lan para penggemar wis siyap melu keajaiban yaiku Wakanda. Wiwit rilis awal film kasebut ing taun 2018, akeh sing wis ngrasakake semangat yen fenomena kasebut wis digawe lan dadi layak kanggo judhul “superfan”.

Yen sampeyan pengin mlebu semangat Wakandan, aja goleki sing paling anyar Panther ireng kolaborasi lan pengalaman saka merek kasebut.

MAC Kosmetik

Yen sampeyan lagi planning rasukan tiyang istri kraton kanggo Black Panther: Wakanda Forever perdana, banjur njaluk tangan ing collaboration paling anyar MAC Cosmetics karo Marvel Studios iku kudu. Koleksi kolaborasi kasebut kalebu macem-macem produk kecantikan kayata lipstik, kacamata, eyeliner, eyeshadows, blushes, sikat lan tas dandanan. Sampeyan ora bisa salah karo salah sawijining warna sing kandel lan pigmen sing ditawakake.

MAC Kosmetik Lipstik “Dora Milaje”, $29, maccosmetics.com. Gambar: duweni saka MAC Cosmetics

Bevel Produk Grooming

Siji bab wong Wakanda yaiku dheweke tansah katon landhep. Kanthi atine, Bevel wis ngrilis edisi winates Black Panther: Wakanda Forever Safety Razor Gift Set. Dikembangake khusus kanggo rambut kasar lan kriting, set kasebut kalebu pisau cukur bobot kuningan kabeh ireng lan 2 oz Shave Cream. Kabeh kit “cocog kanggo royalti” lan ngetok gaya elegan Wakanda.

Bevel lan Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever Safety Razor Gift Set, $50, getbevel.com. Gambar: duweni Bevel

Sedulur sedasa

Merek panganan sing diduweni ireng A Dozen Cousins-didegaké déning Ibrahim Basir-kurasi pilihan panganan lan bumbu-bumbu inspirasi diaspora Afrika kanggo ngurmati rilis film kasebut. Digabungake karo sendok khusus “Vibranium”, antrian kasebut kalebu Nasi Jollof Wakandan, Bumbu Jeruk Wakandan lan Nasi Kelapa Wakandan.

Sedulur sedasa Rasa saka Wakanda Variety Pack, $25, adozencousins.com. Gambar: duweni A Dozen Cousins

Funko

Bawa kekuwatan Black Panther karo sampeyan menyang ngendi wae kanthi sirah bobble edisi winates Funko. Saliyane Black Panther, merek wis nggawe macem-macem patung liyane saka franchise sing kalebu Ratu Ramonda, Namor, Nakia, Okoye, Shuri lan liya-liyane.

Funko Pop! Black Panther Bobble-Head, $50, funko.com. Gambar: duweni Funko

Loungefly

Dora Milaje minangka salah sawijining sista paling mabur sing nate main ing layar film. Dirancang kanthi kerentanan, merek busana sing bisa diklumpukake Loungefly wis ngrancang tas ransel inspirasi Okoye bebarengan karo liyane. Panther ireng tas sentris lan dompet.

marvel-black-panther-okoye-backpack-loungefly
Loungefly Black Panther Okoye Cosplay Mini Backpack, $80, loungefly.com Gambar: duweni saka Loungefly

XBOX lan Microsoft

Bagian sing nggumunake ing tanah Wakanda yaiku kecemplung STEM. Nggawa kasenengan saka film menyang donya nyata, XBOX lan Microsoft wis kerja sama kanggo nggawa pengalaman coding interaktif kanggo para penggemar Panther ireng. Nggunakake coding, pemain bisa “nemokake kekuwatane” liwat set kegiatan sing dirancang kanthi mikir babagan film kasebut.

Zero Gula Sprite

Ora ana sing kaya pengalaman nonton film sing wis ditunggu-tunggu kayata Black Panther: Wakanda Forever. Priksa manawa sampeyan wis duwe kabeh cemilan lan njupuk botol Sprite Zero Sugar edisi winates. Panther ireng botol. Apa sampeyan milih ngumpulake utawa ngombe, saben botol dilengkapi kode QR sing bisa dipindai sing ndadékaké perjalanan sing nyenengake kanthi nggunakake teknologi lan unsur saka film sing diarani Hall of Zero Limits.

Zero Gula Sprite Black Panther: Wakanda Forever Edisi, $7, walmart.com kanggo 12 pak. Gambar: duweni Sprite Zero Sugar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *