8 alternatif paling apik kanggo DnD Beyond

teh Dungeons lan Dragons pemandangan wis online kanggo sawetara wektu saiki, lan karo piranti lunak digital kaya DnD Ngluwihi sing bisa diakses kanggo penggemar game tabletop, jaman nelusuri kemajuan tingkat, gear, lan titik hit liwat pulpen lan kertas alon-alon mati.

Lan minangka apik tenan DnD Ngluwihi mung bisa, kita bisa temtunipun ngerti kok pemain bisa uga pengin milih alternatif kanggo toolset digital resmi kanggo D&Dutamané sawise kontrovèrsi OGL.

Internet minangka papan sing gedhe lan akeh, mula sampeyan bakal seneng ngerti manawa ana akeh alternatif sing bisa digunakake. DnD Ngluwihi kasedhiya kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa mutusake endi sing cocog karo kabutuhan sampeyan kanthi ndeleng dhaptar wolung alternatif paling apik kanggo DnD Ngluwihi.

Wolung alternatif paling apik kanggo DnD Ngluwihi

Gulung20

Mbokmenawa alternatif paling populer kanggo DnD Ngluwihi, Roll20 kang sukses bisa umumé lantaran kanggo kabisan game-nemokake lan opsi free muter .

Sistem kasebut nyoroti browser game sing dibangun sing ngidini DM bisa ngiklanake pemain potensial kanggo nemokake game ing sistem sing cocog karo dheweke. Fitur iki minangka salah sawijining Roll20 kang TCTerms sade unik awit iku njupuk metu akèh karya reged sing dadi menyang golek game.

Dadu lan kemampuan makro ing Gulung20 uga wis wungu bar kanggo designs modern saka sistem iki, menehi DMs lan pemain padha, cara kanggo muter cepet lan gampang tanpa perlu ngelingi kabeh statistik lan bonus.

Kanthi support native sudhut kanggo resmi D&D isi, gampang disiyapake lan digunakake, lan nduweni lampu dinamis lan animasi token, Gulung20 punika contender ndhuwur kanggo alternatif sampurna kanggo DnD Ngluwihi.

Petualangan

Dadi platform sing ngidini pangguna nggawe game dhewe bebarengan karo karakter, Petualangan ngidini pangguna mbangun karakter miturut kabutuhan lan kepinginan kanthi kemampuan lan kekuwatan sing digawa.

Kajaba iku, mbantu pangguna nggawe kabeh crita game saka wiwitan nganti rampung. Pemain bisa nggawe skenario perang sing beda ing piranti lunak lan bisa milih jinis monster sing dikarepake. Pemain bisa mbangun kabeh kutha liwat bantuan saka Tukang ngulandaraing ngendi paragane bakal nindakake gelut lan nindakake kabeh sing ditulis ing crita kasebut.

Petualangan dilengkapi alat sing gampang digunakake, tanpa mbutuhake katrampilan coding nalika ngidini pangguna nggawe game petualangan lan kampanye kanthi gampang.

AuroraBuilder

Platform pembangun karakter liyane, AuroraBuilder ngidini pangguna nggawe lan ngatur karakter kanggo guo lan game liyane sing padha karo unsur kasebut.

Kabeh saka avatar karakter, jeneng, umur, jender, ras, kelas, lan kabisan, kanggo keahlian lan persediaan bisa ditemtokake nggunakake alat iki amarga wis digawe serep dening database ekstensif sing terus-terusan dianyari dening pangembang.

Yen sampeyan seneng mbuwang wektu kanggo nyetel kabeh nganti rincian cilik karakter sampeyan, kayata latar mburi, sampeyan mesthi bakal ngormati. AuroraBuilder amarga ngidini sampeyan nulis kabeh karakteristik kreasi sampeyan.

AuroraBuilder uga mengkono nggunakake edition kalima saka D&D minangka aturan, sing tegese dokumen sing digawe bakal nggunakake informasi paling anyar sing kasedhiya. Sawise sampeyan wis rampung nggawe sheet sing cocog kanggo karakter sampeyan, AuroraBuilder nduweni pilihan kanggo menehi pratinjau carane document bakal katon, banjur ngijini sampeyan ngekspor ing wangun PDF.

Kita kudu ngomong, AuroraBuilder iku salah siji sing paling lengkap DnD Ngluwihi alternatif metu ana, lan nalika ana cukup sawetara program kaya online, AuroraBuilder menehi wong kabeh mlaku ngalangi kanggo dhuwit.

Tale Spire

Platform liyane sing ngidini pangguna mbangun karakter saka awal persis kaya sing dikarepake ing game roleplaying, Tale Spire nawakake online, cara digital kanggo muter klasik PnP-gaya roleplaying game karo wong liya.

Kajaba iku, minangka DM, Tale Spire mbantu pemain mbangun kampanye ing game lan ngajak wong liya kanggo sesi game, nalika uga ngidini pemain kanggo nggawe aturan game miturut syarat mawarni-warni.

Iki ngidini pangguna mbangun karakter miturut adegan lan uga tema ketenaran, kayata pejuang, tukang sihir, biksu, pendekar pedang, lan liya-liyane. Tale Spire ngidini pangguna kanggo mbangun kabeh pemandangan ing game uga jinis pemain. Pemain bisa nggunakake aturan RPG ing piranti lunak kanggo nggawe kampanye lan ngatur kabeh wilayah miturut raos.

Tale Spire bisa uga ana ing awal pangembangan nalika ora duwe sawetara fitur kualitas urip sing kasedhiya ing alternatif liyane ing dhaptar iki, nanging isih ana ing dalan kanggo narik akeh D&D penggemar.

PengecoranMTB

Pengecoran punika Jack kabeh perdagangan nalika nerangake DnD Ngluwihi alternatif. Tingkat kustomisasi sing dhuwur bebarengan karo antarmuka pangguna sing polesan nggawe gampang adaptasi karo gaya DM tartamtu.

Wiwit bisa mbukak mati komputer dhewe, panyimpenan sawijining ora winates kaya Gulung20 ngluwihi panyimpenan apa wae sing wis ana.

Fungsi inti saka PengecoranMTB cukup nyengsemaken, gumunggung cahya dinamis lan tembok tabrakan-aktif lan lawang sing ngijini sampeyan kanggo mbangun peta gedhe ing layanan nalika ngeculke pemain fearlessly lumaku watara, ora wedi ngetik wilayah padha ngirim ora.

Ana uga macem-macem cara kanggo ngatur sistem sampeyan, apa maneh nggarap cara pertempuran ditangani utawa ngidini karakter nylametake obor nalika lelungan.

Sing downside kanggo FoundyMTB iku bisa dadi sethitik tedious kanggo bisa karo sanadyan wiwit ana akèh persiyapan dibutuhake kanggo njaluk iku diatur lan bisa digunakake minangka ngirim.

Lapangan Fantasi

Lapangan Fantasi minangka alternatif utama paling dawa kanggo DnD Ngluwihigumunggung paling lisensi kanggo materi resmi saka sembarang saingan metu ana, lan karo sawijining D&D-desain inspirasi, iku mesthi aran kathah luwih atraktif saka liyane saka pilihan.

Nalika Fantasi Grounds Unity iku versi anyar saka piranti lunak, game lawas isih mbukak ing Fantasy Grounds Klasik.

Piranti lunak iki becik kanggo mlaku D&D game, kalebu mbaleni ngulandara padha wiwit sampeyan bisa nyimpen mbendel aset minangka modul siji kanggo ngimpor sing menyang game. Iki bisa dadi fitur sing apik tenan kanggo sapa wae sing nglakokake siji-shot karo macem-macem grup.

Lapangan Fantasi uga mengkono dibangun utamané kanggo D&D, ngendi akeh karya mboseni sing melu nyetel lan configuring iku dijupuk care saka sistem. Nambahake latar mburi menyang karakter anyar kanthi otomatis nambah keahlian ing katrampilan sing cocog, contone.

Nalika otomatisasi tugas kasebut pancen luar biasa, bisa uga ora ana gunane kanggo para pemain kanthi jagad lan crita sing luwih khusus. Yen sampeyan ora nglacak aturan standar, bisa uga angel ngetutake kabeh sing diowahi kanggo sampeyan.

NgluwihiTabletop

Salah siji opsi paling kuat kanggo a DnD Ngluwihi alternatif, NgluwihiTabletop pamer lembar karakter digital padhet sing bakal nggawe urip luwih gampang dening nangani kabeh barang mboseni kaya nomer lan petungan sing teka bebarengan karo.

Yen sampeyan milih nggawe a D&D karakter edisi kaping lima, sampeyan bakal langsung diluncurake menyang bagean Umum ing ngendi sampeyan bisa kanthi cepet milih jeneng, balapan, kelas, latar mburi, lan sipat pribadine. Saka titik kasebut, sampeyan bisa miwiti nambah peralatan lan gaman, sing wis ditambahake akeh gaman lan waja sing gampang diakses kanggo digunakake minangka cithakan.

Kanggo Master Game/Dungeon, NgluwihiTabletop banget terkenal banget, duwe dibangun ing map nitahake sing bisa dienggo bareng karo pemain sing saiki ndhukung token, urutan giliran, token kontrol pamuter, chatting interaktif karo informasi perang, muter dadu Integrasi chatting, lan kaya.

Ora kanggo sebutno kemampuan kanggo nggawe ketemu, nulis munggah ngulandara log, wis nulis ngumboro nggoleki, nyimpen cathetan lan entri jurnal, duwe dhaptar mungsuh kalebu dhaftar monster lengkap sing bisa digunakake kanggo referensi.

Ndhuwur kabeh iki kanthi kasunyatan manawa piranti lunak iki bakal mbukak ing iPhone, iPad, MacBook, laptop Windows, telpon Android, lan tablet Android, lan sampeyan bakal entuk juara.

MasterScreen

Dikenal minangka set alat utama sing nyatakake awake dhewe kanggo mbukak tabletop utawa kampanye roleplay online lan ngatur jagad fiksi sing rumit, MasterScreen mlaku ing saben piranti tanpa mbutuhake download.

Sistem kasebut offline dhisik, tegese mung sampeyan duwe data, dene para devs ora nyimpen apa-apa ing méga. Saben isi sampeyan bisa disimpen minangka file Markdown ing hard drive, saengga aspek keamanan pribadi wis dijamin MasterScreen.

Amarga piranti lunak iki adhedhasar markdown, kabeh bisa disimpen lan diowahi minangka file Markdown kosong, ngidini sampeyan nggunakake MasterScreen ing ndhuwur piranti liyane kaya Obsidian.

Teknologi majeng antarmuka unobtrusive, akrab, lan entheng saka MasterScreen bisa mbukak ing piranti apa wae, tanpa perlu konfigurasi lan panginstalan sing mbingungake lan akeh wektu. Piranti lunak kasebut uga gratis kanthi konten tanpa watesan lan ora ana watesan. Kabeh ing njero MasterScreen kasedhiya gratis lan mung lumaku ing dhukungan saka masyarakat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *