Advance EDU ngidini para siswa entuk lan sinau, kerja nganti lulus

Mitra EDU Maju karo bisnis kanggo nggawe posisi sing dibayar ing lapangan sing ditindakake siswa. Platform online uga menehi keluwesan siswa.

DENVER – Advance EDU sing berbasis ing Denver ngupaya kanggo nutup kesenjangan ekuitas lan nggawe kuliah luwih gampang diakses liwat model “sinau lan entuk”.

Program kasebut ngidini siswa ndhaptar ing salah sawijining universitas utawa perguruan tinggi mitra, kayata Colorado State University lan Southern New Hampshire University, nalika nggarap proyek pembangunan karir sing dibayar.

Sawetara majikan sing dadi mitra organisasi kalebu Liberty Global, Pinnacol Assurance, Denver Health lan DaVita.

Model pembelajaran online ngidini siswa entuk gelar utawa kualifikasi kanthi cepet.

Kodi Toussaint mesthi kerja ing bidang medis, nanging kepengin metu saka scrub lan dadi pengawas utawa peran manajerial. Dheweke nemokake Advanced EDU ngidini dheweke bisa kerja ing Denver Health nalika nerusake pendhidhikan lan tetep ana ing urip anak-anake.

“Aku ngarani aku dadi mahasiswa sing diwasa amarga aku bisa nyekel benteng ing omahku lan isih kerja ing karirku lan isih bisa nerusake pendhidhikan,” ujare Toussaint. “Kadhangkala esuk lan bengi, lan aku rumangsa dadi slamet banget – iku sing bisa dakjunjung lan bangga lan dakkandhani marang wong liya.”

Dheweke nggunakake rute pendhidhikan minangka cara kanggo mbuktekake marang anak-anake yen dheweke bisa nggayuh apa wae sing dikarepake.

“Iku soko sing padha ndeleng sing ora kudu nindakake kabeh cara tartamtu. Sampeyan bisa metu saka kothak. Sampeyan ora kudu pindhah menyang universitas gedhe lan ing kampus. Sampeyan bisa jenis milih lan milih. kepiye carane sampeyan pengin karir sampeyan lan kaya apa,” ujare Toussaint.

Siswa Karen Guzman ngupayakake sertifikat ing teknologi internet lan coding.

“Advance EDU wis mbantu karo tujuan sing aku duwe kanggo aku, amarga sadurunge aku teka ing Advance EDU, aku ora duwe tujuan, pola pikir, masa depan, pendhidhikan. Aku ngerti aku pengin mlebu teknologi, nanging ora bakal kelakon dhewe,” ujare Guzman.

Saben siswa sing didaftarkan liwat program kasebut uga diatur karo pelatih. Pelatih Guzman mbantu nuntun dheweke menyang dalan sing beda-beda, nuduhake potensial kanggo macem-macem rute lan menehi sistem dhukungan.

“Mentorku wis nulungi aku nalika aku ana ing Advance EDU, amarga dheweke wis ndhukung kabeh, apa aku ngganti ide utawa apa sing dakkarepake utawa karir,” ujare Guzman.

Program kasebut disiyapake ing taun 2020 lan wis mbantu udakara 100 siswa sajrone sawetara taun pisanan. Program kasebut dumadi saka 92% siswa warna, 88% siswa saka rumah tangga berpendapatan rendah lan 90% siswa generasi pertama.

“Iku cara anyar kanggo nindakake College, lan iku apa tenan macem. Kita organisasi pisanan saka jenis kita ing Colorado, lan mahasiswa sing nindakake iku tresna. CEO Lauren Trent ngandika.

Siswa sing kasengsem ing program kasebut paling kerep kepengin lulus tanpa utang, lan kanggo akeh, tetep cedhak karo omah.

“Kanggo siji, kita minangka pilihan sing terjangkau, lan mbukak minangka kemungkinan kanggo luwih akeh individu, yaiku apa sing kita lakoni,” ujare Trent. “Dadi pancen kombinasi sing kuat kanggo entuk lan sinau sing kita rasakake masa depan ed sing luwih dhuwur, lan para siswa kita nindakake kanthi sukses saiki.”

SPP liwat mitra universitas program kasebut kurang saka $6,495 setaun, lan 90% siswa Advance EDU ora mbayar utang amarga nduweni hak bantuan finansial federal.

RELATED: Sekolah Denver nggawe program keuntungan kanggo ndhukung kulawarga

RELATED: Program CU Denver anyar nyetel jalur kanggo siswa multikultural lan generasi pisanan

VIDEO SARAN: crita pendidikan saka 9NEWS

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *