Agen pengangguran milih Deloitte kanggo ngganti sistem komputer tuwa UIA

Agensi Asuransi Pengangguran Michigan (UIA) ngumumake dina iki wis milih Deloitte kanggo ngrancang lan nginstal sistem komputer asuransi pengangguran modern, inovatif, fokus pangguna sing menehi prioritas akses gampang kanggo para pekerja lan majikan nalika uga nyepetake proses klaim pengangguran. Arsitèktur sepuh UIA saiki dadi angel kanggo ngolah klaim pekerja lan pambayaran majikan kanthi efisien, utamane sajrone kahanan ekonomi sing cepet ganti kayata pandemi global anyar.

Sistem anyar bakal ngganti Michigan Integrated Data Automated System (MiDAS), pisanan digunakake meh sepuluh taun kepungkur ing Gov. Rick Snyder. Buruh nggunakake Manajer Akun Web Michigan (MiWAM) MiDAS kanggo ngajokake klaim pengangguran lan menehi sertifikasi kanggo entuk manfaat; juragan nggunakake MIWAM kanggo mbayar pajak pengangguran lan file laporan.

“Agensi Asuransi Pengangguran kerja keras saben dina kanggo nambah kabeh cara para pekerja Michigan sesambungan karo sistem pengangguran kita, lan diwiwiti kanthi sistem komputer anyar sing fokus ing manungsa lan gampang digunakake,” ujare Direktur UIA Julia Dale. “Wis, UIA luwih apik tinimbang ing dasawarsa pungkasan – nanging ora cukup. Buruh Michigan kudu bisa nglamar tunjangan kanthi yakin, supaya bisa nyengkuyung kulawargane tanpa kuwatir kapan utawa yen bakal entuk tunjangan. Aku setya ngembangake sistem sing kuwat lan aman sing nyedhiyakake bantuan kanggo Michiganders nalika mbutuhake.

Sistem anyar iki samesthine bakal operasional kanthi lengkap ing 2025. Total biaya sing diproyeksikan luwih saka $78 yuta sajrone kontrak 10 taun.

Deloitte, kanthi pengalaman pirang-pirang dekade ing modernisasi asuransi pengangguran, saiki ndhukung tunjangan asuransi pengangguran lan sistem pajak ing 15 negara, kalebu California, Florida lan Massachusetts. Sistem Kerangka Pengangguran kanggo Layanan Klaim & Pajak Otomatis (uFACTS) nawakake integritas program sing unggul kanggo mesthekake pambayaran keuntungan sing pas wektune uga program deteksi penipuan sing kuat lan lengkap.

Sistem Deloitte uga bakal ngidini UIA cepet adaptasi kanggo nanggepi owah-owahan ekonomi sing bisa nambah dikarepake ing sistem UI negara, matesi jumlah kode adat needed kanggo njelasno data UI cepet utawa nggawe owah-owahan program, lan nyambung karo piranti lunak negara liyane, kang. ngidini akses lancar kanggo penuntut lan staf UIA.

Minangka UIA transisi menyang sistem anyar sing prioritize ease saka nggunakake lan ketemu specifications unik Michigan, buruh lan bisnis ngirim ora nemu gangguan ing akses kanggo MiWAM utawa layanan sing diwenehake dening UIA.

UIA kerja sama karo Departemen Teknologi, Manajemen lan Anggaran (DTMB) kanggo mriksa tanggapan babagan panyuwunan proposal (RFP) agensi kasebut, sing diterbitake awal taun iki.

Lingkungan fokus pangguna modern sing nyuda alangan kanggo ngakses tunjangan pengangguran lan nggampangake panelusuran kerja kanggo para pekerja minangka landasan reformasi layanan pelanggan sing diluncurake Direktur Dale ing UIA:

  • Mitra karo Civilla, sawijining non-profit Detroit, kanggo mikir maneh basa sing digunakake ing korespondensi umum karo publik.
  • Ditugasake maneh staf lan sumber daya kanggo ngatasi backlog kasus.
  • Ngrancang maneh situs web umum agensi kasebut ing Michigan.gov/UIA supaya luwih gampang digunakake ing ponsel lan tablet.
  • Identifikasi inisiatif lan proses sing bakal nggampangake akses menyang tunjangan pengangguran kanggo para pekerja ing komunitas sing kurang dilayani miturut hibah ekuitas $6.8 yuta saka Departemen Tenaga Kerja AS (USDOL).

Nginstal sistem komputer anyar minangka aspek penting saka transformasi terus Direktur Dale saka UIA sawise pandemi global. Ing taun dheweke dadi pimpinan, Direktur Dale uga duwe:

  • Nyetujoni luwih saka 76,000 pengecualian overpayment taun iki kanggo mupangat negara lan federal sing dibayar nalika pandemi. Ing minggu pungkasan ing Oktober, UIA ditanggepi waivers kanggo 14.045 buruh sing diajukake reged pituwas tinimbang net pituwas, adhedhasar bingung Federal instruksi, nalika padha Applied kanggo keuntungan. Kira-kira $71 yuta wis dibuwang lan kira-kira $4.5 yuta bakal dibalekake kanggo wong-wong sing layak kanggo waivers sing wis wiwit mbayar maneh tekad overpayment.
  • Dilaksanakake etika anyar lan kabijakan reresik keamanan kanggo karyawan lan kontraktor.
  • Kolaborasi karo kantor Kejaksaan Agung uga penegak hukum lokal, negara bagian lan federal kanggo nggawa aktor ala menyang keadilan lan nglawan penipuan ing agensi kasebut.
  • Dibangun maneh nganti meh $ 1,8 milyar (lan tuwuh) Dana Trust UI sing entuk manfaat saben minggu kanggo para pekerja sing kelangan kerja tanpa kesalahane dhewe.

Buruh sing nganggur sing duwe pitakon babagan pratelan bisa pindhah menyang Michigan.gov/UIA lan klik link Jadwal Janjian kanggo nyiyapake rapat pribadi, telpon utawa virtual karo anggota staf sing dilatih. Wektu lan tanggal sing trep kasedhiya. Para penuntut uga bisa nelpon Layanan Pelanggan UIA ing 1-866-500-0017.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *