Aku duwe susu 32FF lan terus nganggo kode busana, wanita sing luwih tuwa ngadili aku nanging aku ora peduli – aku entuk £ 4,2 yuta taun

A MODEL karo 32FF susu sing nggawe liwat £ 4.2million taun nandheske uripe ora kaya rosy minangka bisa katon.

Hannah Palmer, 24 taun, minangka model fashion kanthi 2,2 yuta pengikut ing Instagram.

5

Hannah Palmer, 24 taun, minangka model fashion lan bintang OnlyFansKredit: Instagram/hannah_cpalmer
Dheweke wis nglumpukake 2,2 yuta pengikut Instagram lan entuk luwih saka £ 4,2 yuta saben taun, nanging kabeh ora kaya sing katon.

5

Dheweke wis nglumpukake 2,2 yuta pengikut Instagram lan entuk luwih saka £ 4,2 yuta saben taun, nanging kabeh ora kaya sing katon.Kredit: Instagram/hannah_cpalmer
Hannah ngandhani Fabulous yen dheweke tansah nganggo kode busana lan wong lanang aneh banget karo dheweke.

5

Hannah ngandhani Fabulous yen dheweke tansah nganggo kode busana lan wong lanang aneh banget karo dheweke.Kredit: Instagram/hannah_cpalmer

Dheweke entuk luwih saka £ 4.2 yuta setahun ing OnlyFans lan duwe enem properti minangka asil.

Nanging, Hannah marang Fabulous sing wadon lawas ngadili dheweke lan dheweke bakal sugih-kode kabeh wektu.

Hannah nerangake: “Aku wis telat mekar lan ora berkembang kaya iki nganti taun pertama kuliah.

“Nanging aku isih nganggo kode busana nalika SMA, aku dadi target luwih akeh tinimbang bocah-bocah wadon seumuranku.

“Nalika iku, aku nganggo sandhangan sing luwih konservatif, sing dakkira dadi luwih elek, kanggo nuruti aturan lan isih nganggo kode busana.

“Aku rumangsa dadi target dadi bocah wadon kanthi ukuran dada sing luwih gedhe. Elek banget, aku sok-sok mulih.

“Ibuku kudu nganakake rapat karo kepala sekolah, lan guru-guru sing menehi busana aku uga digawa.

“Nanging kita ana ing kutha cilik sing konservatif, sing mung duwe payudara gedhe bisa dadi kontroversial.

“Wiwit remaja, aku wis nemoni sawetara kedadean ing ngendi wong-wong ora seneng lan jijik karo penampilanku. Ing pengalamanku, biasane wanita sing luwih tuwa.

“Nanging wiwit sekolah menengah aku rumangsa kepenak ing kulit, sanajan ing kahanan kasebut.”

Sadurunge miwiti lelungan OnlyFans, Hannah manggon ing Arizona lan sekolah ing Universitas Arizona, nanging sawise setaun sinau, dheweke mutusake ninggalake Universitas lan pindhah menyang Los Angeles kanggo ngupayakake modeling.

Hannah miwiti OnlyFans ing Maret 2021, nalika umure mung 22 taun.

Dheweke kandha, “Aku matur nuwun amarga penghasilan saben wulan rata-rata antarane $ 100.000 [£83,900] lan $200.000 {£176.900]wiwit aku miwiti.

“Sing paling akeh sing dak goleki sajrone sewulan luwih saka $300.000 [£251,900]. Mesthi, iku mung siji wektu.

Posting snaps mbukak wis digawe Hannah $5 yuta [£4.2million] sajrone rong taun. Ora mung iki, nanging saka Instagram, saben kirim nggawe Hannah paling ora £8.4k lan rata-rata luwih saka £420,000 saben taun.

Dheweke terus: “Ing OnlyFans, aku ngirim konten sing ora ditampilake ing Instagram utawa situs media sosial liyane, sing luwih sugestif lan mbukak. Nanging aku ora ngirim apa-apa sing eksplisit, iku dudu merekku.”

Nanging sanajan situs risque wis nggawa ing income sarwa kanggo Hannah, wis teka karo downsides banget.

Hannah nerangake yen dheweke wis ngalami “neraka stalker”, sawise ana stalker mlebu omah ibune nuntut ketemu dheweke, ngrekam dheweke ing apartemen, ngirim rekaman online lan ngetutake dheweke ing endi wae.

Dheweke nerangake: “Stalker pisanan sing dakkenal yaiku ing apartemen pertama kita ing LA. Dheweke ngrekam aku liwat jendhela kita saka apartemen tengen plataran.

“Dheweke uga bakal ngenteni aku nggunakake loteng kanggo ngrekam aku ing kana. Video sing direkam dikirim online ing sawetara situs web sing bisa dipertanyakan.

Ora mung kuwi, Hana uga ngalami kedadean aneh liyane, nalika dheweke terus ngomong: “Ana wong lanang sing wiwit suwé teka ing ngendi-endi.

“Aku ora posting ing ngendi aku, nanging kanca-kancaku. Piye wae dheweke bakal nggunakake kiriman kanggo nemokake ing ngendi kita.

Trump mimpin upeti sawise mati dadakan vlogger saka Diamond & Silk fame
Penggemar Ellen njaluk supaya dheweke ngungsi saka omah $49M sawise video banjir badai sing nggegirisi

“Kita ora bakal menehi tag bisnis utawa lokasi. Dheweke bakal nemokake kita kaya ngono lan katon nalika kita ana ing kana.

“Aneh. Saben-saben dheweke muncul, dheweke mesthi njaluk gambar sikilku.”

Nalika susu 32FF dheweke nggawe rejeki ing OnlyFans, mula akeh wong lanang sing kepengin banget lan ngetutake dheweke.

5

Nalika susu 32FF dheweke nggawe rejeki ing OnlyFans, mula akeh wong lanang sing kepengin banget lan ngetutake dheweke.Kredit: Instagram/hannah_cpalmer
Hannah uga nerangake manawa wong lanang njaluk dheweke ngirim foto kaki

5

Hannah uga nerangake manawa wong lanang njaluk dheweke ngirim foto kakiKredit: Instagram/hannah_cpalmer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *