Alat coding GitHub Copilot AI nambah produktivitas pangembang

Sugeng rawuh ing Protocol Enterprise! Dina iki: kenapa alat coding Copilot GitHub bisa nambah produktivitas pangembang kanthi rega, CISA kepengin ngrungokake apa sing dipikirake teknologi perusahaan babagan syarat laporan keamanan lan Iran narik perhatian komunitas cybersecurity.

Paradoks produktivitas

Amarga biaya sing dibutuhake kanggo njaga tim pangembang piranti lunak sing kompeten, perusahaan perusahaan kepengin banget ningkatake produktivitase. Nalika isih awal, GitHub wiwit nggawe kasus sing dibutuhake kabeh pangembang yaiku sawetara otomatisasi lawas sing apik.

Gudang kode sing ana ing ngendi-endi ngrilis panaliten anyar Rebo njelasake carane 2.000 pangguna produk Copilot, pisanan dirilis taun kepungkur, nemokake pengalaman kasebut. Copilot ngidini pangembang masang potongan kode sing digawe AI menyang aplikasi supaya ora angel nulis sing siji fungsi kasebut bola-bali, lan bola-bali.

  • Nganti saiki, apik banget: “Antarane 60-75% pangguna nglaporake yen dheweke rumangsa luwih kepenak karo pakaryane, rumangsa kurang frustasi nalika coding, lan bisa fokus ing karya sing luwih kepenak nalika nggunakake GitHub Copilot,” ujare perusahaan.
  • Survei kasebut uga nemokake manawa 87% pangguna Copilot ujar manawa alat kasebut “ngreksa[d] gaweyan mental sajrone tugas sing bola-bali,” sing jelas tugas sing paling ngganggu.
  • Sakabèhé, 88% responden ujar manawa rumangsa luwih produktif nggunakake Copilot.

Nanging carane uga padha tenan mengkono? GitHub misahake klompok 95 pangembang dadi rong klompok – siji sing diijini nggunakake Copilot, lan siji sing kudu ngandelake otak manungsa sing sithik – lan menehi tugas.

  • Pangembang sing diijini nggunakake Copilot ngrampungake tugas udakara 90 menit luwih cepet tinimbang klompok liyane.
  • Isih, loro kelompok rampung proyek ing bab tingkat padha; 78% pangguna Copilot ngrampungake tugas kasebut, dene 70% saka klompok liyane bisa nganti asil pungkasan.
  • Tes kasebut relatif prasaja – mbangun server HTTP ing JavaScript – lan proyek ing donya nyata bakal luwih rumit, nanging saben perusahaan duwe akeh proyek dhasar sing kudu ditindakake.

Asil kasebut ora nggumunake: AI bakal ngasilake kode luwih cepet tinimbang wong, lan yen kode kasebut bisa digunakake, kabeh wong seneng ngrampungake tugas kasebut kanthi luwih cepet. Pitakonan jangka panjang kanggo GitHub lan perusahaan induk Microsoft nalika nerangake Copilot luwih angel.

  • Sasi kepungkur ing Black Hat, peneliti keamanan nuduhake yen 40% saka kode sing digawe dening Copilot duwe “kerentanan sing bisa dieksploitasi,” lan asring kode sing rawan disaranake dening Copilot minangka pilihan sing paling apik kanggo proyek kasebut.
  • “Copilot ora ngerti apa sing apik utawa ala. Iku mung ngerti apa sing wis dideleng sadurunge, “ujare Hammond Pearce, salah sawijining peneliti, sajrone sesi ing Black Hat.
  • Lan pitakonan legal eri babagan panggunaan kode sing digawe AI sing wis dilatih babagan kode sing wis ana bakal dadi nonstarter kanggo akeh perusahaan perusahaan, utamane sing duwe syarat kepatuhan sing ketat.

Ing tembung liyane, produktivitas bisa teka ing rega. Cara paling cepet kanggo nindakake apa wae ora mesthi sing paling apik.

– Tom Krazit (E-mail | twitter)

Konten sing disponsori saka Upwork

Napa bakat sing dikarepake bisa dadi persis sing dibutuhake perusahaan saiki: Yen sampeyan mikir mundhake kerja jarak jauh, kontraktor independen lan buruh kontingen mundhak kanthi cepet sajrone pandemi, ngenteni sawetara wulan sabanjure nalika sampeyan ndeleng kenaikan ekonomi bakat sing dikarepake.

Waca liyane saka Upwork

CISA: Umpan balik sambutan

Sajrone sejarah kurang saka patang taun, CISA nduweni kekuwatan pangaturan sing sithik. Nanging yen sampeyan wis maca ing buletin iki, iki bakal owah.

CISA, agensi cybersecurity utama AS, wis ditugasake kanggo ngrampungake spesifik babagan laporan wajib cyberattacks infrastruktur kritis. Saiki, kasempatan kanggo bisnis kanggo nimbang ing aturan nglaporake ngajokaken bakal miwiti ing dina, Direktur CISA Jen Easterly ngandika ing acara ing DC dina. Kaya sing wis dilaporake sadurunge, CISA bakal nerbitake panjalukan umum kanggo informasi lan dadi tuan rumah seri “sesi ngrungokake” kanggo njaluk umpan balik saka industri.

Unsur-unsur utama saka peraturan kasebut mbutuhake kedadeyan sing dilaporake menyang pamrentah sajrone 72 jam, lan pembayaran ransomware diungkapake sajrone 24 jam, dening perusahaan ing 16 sektor infrastruktur kritis. (Ora kaya proposal nglaporake insiden kontroversial SEC, nanging rincian babagan serangan siber sing diungkapake menyang CISA bakal dianonimake sadurunge nuduhake umum.)

Saka sudut pandang cybersecurity, siji keprihatinan yaiku yen aturan infrastruktur kritis pungkasan ora bakal ditindakake sajrone telung taun maneh. Shortening pigura wektu worth njelajah, sawetara ing industri keamanan wis marang kula; luwih cepet CISA luwih transparan babagan cyberattacks, sing luwih apik kabeh wong bakal ana ing keamanan, alasane dadi.

Perusahaan sing kena pengaruh peraturan kasebut bisa uga duwe keprihatinan babagan jinis sing beda. Bener, Easterly lan CISA wis ngasilake akeh muhibah liwat tambah keterlibatan karo komunitas cybersecurity. Nanging minangka Okta kang Marc Rogers marang kula sadurunge, perusahaan isih bakal duwe pitakonan kaya, “‘Pinten aku arep kanggo nuduhake? Apa beboyo kanggo kula kanggo nuduhake? Apa ana kasempatan sing pesaing bisa mangerteni iki?'”

Pitakonan kasebut kudu dijawab liwat diskusi lengkap antarane CISA lan industri, ujare Rogers. Ing tembung liyane, yen sampeyan kepengin banget, iki kasempatan kanggo dirungokake.

– Kyle Alspach (E-mail | twitter)

Pengalaman pelanggan ing perusahaan

Amanat kasebut cetha. Bisnis modern kudu nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing lancar, aktif kanthi teknologi, end-to-end ing kabeh organisasi: supaya tansah siyap, ora preduli wektu utawa platform, kanggo ngrampungake kabutuhan pelanggan kanthi cepet lan nyedhiyakake sambungan manungsa. Iki mbutuhake ngilangi silo, nambah otomatisasi lan analytics lan mesthekake yen mburi ngarep lan mburi mburi didadekake siji kanggo menehi pengalaman positif kanggo pelanggan lan tim sampeyan. Nanging kepiye sampeyan entuk iki ing lanskap digital saiki?

Ing acara Protokol virtual iki tanggal 19 September, kita bakal nyilem alat lan trik teknologi lan strategi nyata sing digunakake perusahaan kanggo mbangun ekosistem teknologi CX lan nyiapake masa depan sing luwih akeh pelanggan. Mangga gabung karo Aisha Counts Protocol Enterprise ing obrolan karo Lara Caimi, kepala customer officer, ServiceNow; Glenn Weinstein, pangareping pejabat customer, Twilio; lan Clara Shih, direktur eksekutif, Service Cloud, Salesforce. RSVP kene.

Konten sing disponsori saka Upwork

Napa bakat sing dikarepake bisa dadi persis sing dibutuhake perusahaan saiki: Mupangat paling gedhe kanggo nggunakake bakat sing dikarepake yaiku nggunakake bakat lan katrampilan sing ora bisa ditemokake bisnis ing papan liya. Laporan anyar Upwork nyoroti manawa 53% saka bakat sing dikarepake nyedhiyakake katrampilan sing kurang kanggo akeh perusahaan, kalebu IT, pemasaran, pemrograman komputer lan konsultasi bisnis.

Waca liyane saka Upwork

Matur nuwun kanggo maca – nganti ketemu sesuk!

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *