Amazon Press Release Final.docx | Inland Kakaisaran Community News

Siswa sekolah Myers Elementary School sinau lan tuwuh nalika kerja ing Lab Inovasi sekolah, sing mbantu ndhukung pendhidhikan STEM (Ilmu, Teknologi, Teknik, lan Matematika). Dheweke bakal duwe luwih akeh kesempatan kanggo nindakake ing mangsa ngarep amarga Amazon lan Distrik Sekolah Bersatu Rialto ngumumake manawa Amazon mbiayai pendidikan ilmu komputer lan pangembangan profesional guru kanggo 15 sekolah dasar ing RUSD minangka bagean saka program Amazon Future Engineer.

Amazon kanggo mbiayai 15 Pendidikan Ilmu Komputer sekolah dhasar ing Rialto USD

Amazon Press Release Final.docx

Amazon lan Distrik Sekolah Bersatu Rialto ngumumake yen Amazon mbiayai pendhidhikan ilmu komputer lan pangembangan profesional guru kanggo 15 sekolah dasar ing Distrik kasebut sing bakal nyebabake luwih saka 7.000 siswa saka komunitas teknologi sing kurang terlayani, minangka bagean saka program Amazon Future Engineer.

Amazon nggarap BootUp PD, panyedhiya pangembangan profesional nirlaba, khusus ing pendhidhikan SD, kanggo nggawa ilmu komputer menyang saben sekolah. Sesi PD BootUp PD biasane adaptasi karo model virtual lan nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo guru kanggo nggawa pelajaran coding sing menarik kanggo siswa ing layar lan langsung. Pendhidhikan ilmu komputer berkualitas tinggi kanggo siswa sekolah dasar sajrone sekolah minangka bagean kritis saka pendekatan “kanak-kanak nganti karir” Amazon amarga mbantu ngatasi kesenjangan katrampilan ekuitas nalika para siswa wiwit ngramu ide babagan masa depan.

“Distrik kita bangga bisa kerja sama karo Amazon Future Engineer lan BootUp PD,” ujare Superintendent RUSD Dr. Cuauhtémoc Avila. Dheweke nambahake, “Iki minangka kemitraan liyane sing kuat sing nyedhiyakake pilihan siswa kanggo njelajah ilmu komputer liwat kurikulum sekolah lan sinau adhedhasar proyek, nggunakake kode kanggo nggawe musik, program robot, lan ngatasi masalah. Kajaba iku, atas jenenge Dewan Pendidikan RUSD, kita ngurmati lan matur nuwun BootUp PD, Kepala Sekolah Dasar Myers Alberto Camarena lan mimpin ing Layanan Pendidikan kanggo mimpin kemitraan komunitas sing bakal entuk manfaat kanggo ewu siswa enom amarga kita bakal terus tetep didorong siswa. .”

BootUp PD minangka organisasi nirlaba nasional sing spesialisasine ing inisiatif ilmu komputer dhasar ing distrik sing fokus ing kreatifitas lan pemecahan masalah. Wiwit 2015, BootUp wis makarya karo luwih saka 700 sekolah dhasar ing rong puluh siji negara, nyebabake luwih saka 260,000 siswa. BootUp nyiapake guru kanggo nggampangake proyek coding open-ended sing adhedhasar proyek lan migunani kanggo pribadi. Siswa diwenehi kekuwatan karo kurikulum kreatif lan interaktif sing ngidini dheweke njelajah kapentingan pribadine liwat coding kanthi desain, musik, animasi, game, utawa crita.

“Amazon Future Engineer seneng banget krungu carane guru terus maju lan ngluwihi kanggo nggayuh siswa enom lan narik minat babagan ilmu komputer,” ujare Victor Reinoso, Direktur Global inisiatif pendidikan filantropi Amazon. “Kita setya nawakake kurikulum sing berkualitas, pangembangan profesional, lan mupangat kanggo ndhukung para pendidik amarga mbantu para siswa mbangun katrampilan sing bisa ngganti urip sing nggunakake ilmu komputer lan coding kanggo nggayuh impen, ora preduli apa karir sing dipilih. .”

“Kesempatan ekuitas iki bakal nutup kesenjangan pembelajaran digital kanthi njamin kesempatan ilmu komputer kanggo para siswa ing komunitas sing kurang dilayani / kurang diwakili ing saindenging negara,” ujare Clark Merkley, Direktur Eksekutif BootUp PD. “Iki minangka sponsor nasional pisanan sing fokus kanggo ngleksanakake ilmu komputer sing lestari, ing saindenging kabupaten, persis ing ngendi sing paling dibutuhake. Kita bangga banget dadi bagean saka prekara sing bakal duwe pengaruh positif sing bisa diukur nganti pirang-pirang dekade sing bakal teka.

“Komitmen Amazon menyang Distrik minangka bagean saka upaya terus-terusan kanggo nambah akses menyang ilmu komputer / pendhidhikan STEM ing saindenging negara, kalebu ing komunitas iki sing dadi omah kanggo ewu karyawan Amazon.” David Ambroz, Kepala Keterlibatan Komunitas kanggo Kakaisaran Inland. Kajaba iku, Amazon wis nyumbang luwih saka $20 yuta kanggo organisasi sing promosi ilmu komputer / pendidikan STEM.

Rialto Unified School District nglayani 30 sekolah; papat sekolah menengah, limang sekolah menengah, 19 sekolah dasar, siji akademi virtual lan siji sekolah diwasa. Distrik kasebut nyakup kutha Rialto, bagean Colton, San Bernardino, Lytle Creek lan Fontana. Distrik sekolah sing diakoni sacara nasional minangka distrik sekolah paling gedhé nomer 43 kanthi luwih saka 1,020 distrik sekolah ing Negara Bagian. Kanggo informasi luwih lengkap babagan program Amazon Future Engineer, bukak amazonfutureengineer.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *