Anggota parlemen ndhukung pendanaan permanen kanggo garis urip bunuh diri | Pawarta Daerah

CHEYENNE – Sistem 988 kanggo nyegah bunuh diri lan krisis kesehatan mental minangka salah sawijining langkah nyedhaki sumber pendanaan permanen ing Wyoming.

Anggota Komite Hasil Gabungan Wyoming Legislatif milih Senin kanggo nyeponsori tagihan sing bakal nggawe garis urip bunuh diri lan krisis kanggo jangka panjang.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *