Arizona Cardinals nyumbang $10.000 kanggo program ‘Girls in STEM’ | mudha

Atas jenenge Arizona Cardinals, Nicole Bidwill lan Cardinals ofensif lineman Kelvin Beachum bubar menehi Arizona Science Center kanthi sumbangan $ 10,000 menyang program Girls in STEM.

Tujuan kanggo program Girls in STEM yaiku supaya bocah-bocah wadon ing kelas 4 nganti 8 melu STEM – ilmu pengetahuan, teknologi, teknik lan matematika – komunitas, liwat kegiatan interaktif lan nyenengake kanggo mbantu wanita generasi sabanjure ing STEM.

“Kita bungah banget yen entuk sumbangan kanggo program Girls in STEM,” ujare Sari Custer, kepala ilmu lan penasaran kanggo Arizona Science Center. “Misi Girls in STEM kritis kanggo Arizona Science Center, lan iku program sing ngidini kita mbantu nguatake lan menehi inspirasi kanggo bocah-bocah wadon nalika nerangake ilmu, teknologi, teknik lan matematika.”

Dumunung ing Downtown Phoenix, Arizona Science Center fokus ing sinau maju generasi sabanjure liwat pameran interaktif. Saka sinau babagan cara kerja awak manungsa nganti gaya urip ing sangisore segara lan malah ing njaba angkasa, fasilitas pusat sing warni lan gampang dimangerteni minangka informatif kanggo kabeh umur.

Ing acara ing November 8, Arizona Science Center, karo bantuan enlisted saka Beachum, sijine demo kanggo 30 siswa wadon saka Sunland Elementary School, dumunung ing Phoenix.

Kanthi nggunakake sawetara nitrogen cair, banyu sing nggodhok lan akeh asap, demonstrasi kasebut minangka pendidikan lan nuduhake kepiye ilmu sing nyenengake. Iku ketemu karo kasenengan lan pasuryan awestruck calon mahasiswa STEM.

“Pancen apik tenan,” ujare warga Tolleson lan guru ilmu Sunland Arianna Johnson. “Dheweke dadi bungah banget; padha seneng ngomong babagan. Aku mung seneng ndeleng wong-wong mau seneng banget lan bungah babagan perkara sing pendidikan, sing bisa nggawa dheweke luwih maju. Iku apik tenan kanggo ndeleng.

Sawise tampilan ilmiah, bocah-bocah wadon banjur digawa menyang kegiatan liyane, nggambarake pentinge kode biner lan komputer, kanthi nggawe gelang sing nyenengake kanggo bocah-bocah wadon. Siswa lan pendamping Sunland nuduhake rasa syukur marang Cards kanthi menehi Beachum bal-balan sing ditandatangani saka kabeh wong sing rawuh.

“Penting banget,” ujare Beachum. “Aku duwe bocah wadon loro lan aku wis dadi pengacara gedhe kanggo ilmu, teknologi, teknik, seni lan matematika sajrone pirang-pirang taun.”

Sekolah Title I, Sunland Elementary ora duwe dana kanggo njupuk bahan lan nyedhiyakake kabutuhan program Girls in STEM. Sumbangan saka Cardinals ora mung bakal mbantu Arizona Science Center, nanging bakal dadi katalis kanggo bocah-bocah wadon sing melu program kasebut pengin nerusake perjalanan akademik lan maju ing komunitas STEM.

Sumbangan kasebut uga bakal menehi bantuan kanggo siswa sing ora mikir bisa melu, amarga dhukungan kasebut bakal menehi beasiswa kanggo bocah-bocah wadon sing pengin melu program kasebut. Kanthi dhukungan saka program kasebut lan dedikasi kanggo nggawe komunitas STEM luwih nyenengake lan maneka warna, program Girls in STEM bakal terus nggawe prabédan kanggo akeh bocah-bocah wadon sing maju.

“Njaluk wong-wong mau kanggo nemu bab-bab sing nggawe donya muter, iku apik kanggo ndeleng wong dadi bungah lan mung pengin sinau liyane,” Johnson ngandika.

“Dadi, entuk sumbangan kanggo program, tegese bakal ngganti urip. Iki menehi motivasi supaya dheweke kepengin dadi lan nindakake apa wae, muga-muga, ing lapangan ilmu pengetahuan.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *