Asisten Akuntan Wisata, Bangsa VIP | Proyek

Ringkesan Proyek:

Perusahaan: LiveNation

Jurusan: VIP Nation (International Touring)

Nyewa: Farringdon, London / Hibrid

Lapor menyang: Akuntan Tur

Rincian kontrak: Peran permanen sepenuh wektu (10am – 6pm. Sawetara jam kerja antisosial / sore ing saindhenging taun. Kerja sore lan akhir minggu bisa uga dibutuhake sajrone sibuk)

Deskripsi Peran

VIP Nation (International) nyedhiyakake solusi paket VIP kanggo wisata UK, festival lan acara khusus. Tim VIP Nation kerja bareng karo panitia acara kanggo ngembangake konsep lan produk VIP kanggo nambah pengalaman penggemar lan ngasilake penghasilan kanggo artis, festival utawa pemegang hak.

Peran anyar iki bakal mbantu Akuntan Tur ing fungsi Keuangan internasional, uga pungkasane duwe kepemilikan ing tur sing luwih cilik. Sampeyan kudu duwe katrampilan numerik sing luar biasa, berorientasi rinci lan duwe pendekatan metodis lan tliti kanggo karya sampeyan.

Katrampilan interpersonal sing kuat dibutuhake, amarga peran kasebut bakal kerja bareng karo departemen fungsional lintas kalebu pemasaran / tiket / produksi lan perwakilan pertunjukan uga departemen Keuangan LN sing luwih akeh ing saindhenging pemukiman, anggaran lan prakiraan acara.

sapa kowe

Kompetensi / Ketrampilan / Kawruh / Pengalaman

  • Saenipun kita nggolek wong sing duwe pengalaman kerja minangka bagean saka tim keuangan ing industri hiburan.
  • Kawruh lan akuntansi kanggo FEU bakal migunani banget. Iki uga bakal Kalebu pajak ditahan Non-penduduk – sesambungan karo Staff accounting demo, promotor lokal, lan wakil artis kanggo ketemu syarat tax withholding ing kabeh yuridiksi ing nuduhake Eropah.
  • Pengalaman ing industri hiburan, promosi konser, pemukiman pertunjukan, manajemen acara utawa manajemen papan musik utawa pengalaman finansial ing sektor kreatif.
  • Semangat kanggo musik banget dikarepake.
  • Katrampilan angka sing apik banget kanthi perhatian khusus kanggo detail lan keahlian nggunakake Excel ing tingkat menengah utawa ndhuwur.
  • Kemampuan kanggo mbukak akeh tugas lan nangani pirang-pirang proyek bebarengan.
  • Katrampilan organisasi sing tliti, kuwat lan kemampuan sing wis kabukten kanggo prioritas, ngatur tugas lan kerja ing tekanan.
  • Pangerten sing apik babagan praktik akuntabilitas lan pengalaman nangani multi-mata uang.
  • Pengalaman nggunakake Oracle dikarepake.

Kelakuane

  • Tenang ing tekanan lan wong sing berkembang ing lingkungan kanthi prioritas sing terus ganti
  • Katrampilan interpersonal sing kuat, kanthi kemampuan kanggo makarya kanthi efektif karo pemangku kepentingan internal lan eksternal
  • Positif, proaktif lan fokus ing solusi, nuduhake inisiatif, drive lan komitmen kanggo nggayuh tujuan
  • Komitmen lan kekarepan kanggo sinau
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi mandiri kanthi tanggung jawab lan inisiatif pribadi sing dhuwur
  • Nggabungake pamikiran analitis karo kreatifitas kanggo unggul ing pemecahan masalah

Apa peran kalebu

  • Siapke laporan keuangan lengkap kanggo VIP International kanggo wisata Internasional saben wulan.
  • Mbantu karo pamukiman tur lan penyelesaian wisata karo Akuntan Tur.
  • Njamin akurasi laporan tur Ing kabeh aspek Kalebu nyediakake dhukungan sing cocog kanggo pemukiman wisata kayata ngurusi revenue tiket lan biaya tur.
  • Mbantu nyiapake rekonsiliasi pungkasan GL menyang pemukiman kirim wisata marang proyek sing relevan.
  • Nggarap admin acara ing ngambang tur, mesthekake dana dipantau, dilacak lan awis direkam. Nglebokake biaya menyang pemukiman tur sing relevan lan ngirim pelampung pungkasan kanggo mesthekake coding akurat.
  • Ngundhuh audit revenue saka Ticketmaster lan entuk kabeh laporan revenue kanggo pameran UK.
  • Mbantu ing proses lan reconciling invoice karo Tuku Ledger mriksa Invoices dikode kanthi bener, cocog PO lan mlebu menyang pemukiman.
  • Siapke ramalan finansial acara saben wulan kanggo VIP Nation International nggunakake dodolan saiki.
  • Ngunggahake Piutang Akun Internasional VIP & nuduhake invoice pemukiman nindakake kontrol kredit lan nangani pitakon sing gegandhengan.
  • Mbantu karo reconciling invoice marang tumbas pesenan wungu, investigating sembarang beda lan nyetujoni pambayaran nuduhake Invoice liwat sistem In house.

Kesempatan sing padha

Kita semangat lan setya marang wong-wong kita lan ngluwihi retorika keragaman lan inklusi. Sampeyan bakal kerja ing lingkungan sing inklusif lan disaranake supaya bisa kerja. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu sampeyan ngimbangi pakaryan lan urip ing omah. Minangka bisnis sing berkembang, kita bakal nyengkuyung sampeyan kanggo ngembangake aspirasi profesional lan pribadi, nikmati pengalaman anyar, lan sinau saka wong sing duwe bakat sing bakal digarap. Bakat sing penting kanggo kita lan kita nyengkuyung aplikasi saka wong tanpa preduli saka jender, ras, orientasi seksual, agama, umur, status cacat utawa peduli. tanggung jawab.#LI-SL1

Perusahaan

Live Nation Entertainment minangka perusahaan hiburan langsung sing misuwur ing donya, kalebu pimpinan pasar global: Ticketmaster, Konser Live Nation, lan Live Nation Media & Sponsorship. Ticketmaster minangka pimpinan global babagan tiket acara kanthi luwih saka 500 yuta tiket sing didol saben taun lan luwih saka 12,000 pelanggan ing saindenging jagad. Live Nation Concerts minangka panyedhiya hiburan langsung paling gedhe ing donya sing promosi luwih saka 40,000 pertunjukan lan 100+ festival saben taun kanggo meh 4,000 seniman ing luwih saka 40 negara. Bisnis kasebut ngidini Live Nation Media & Sponsorship nggawe program pemasaran musik strategis sing nyambungake luwih saka 1,000 merek karo 98 yuta penggemar sing rawuh ing acara Live Nation Entertainment saben taun. Kanggo informasi tambahan, bukak www.livenationentertainment.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *