Asosiasi Medis Paling Ndhuwur Nentang 600 Persen Ragad Penyelesaian Sengketa Independen, Nelpon Kongres kanggo Pengawasan

WASHINGTON, Jan. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Asosiasi Manajemen Bisnis Radiologi (RBMA), Asosiasi Manajemen Praktek Departemen Darurat (EDPMA), Asosiasi Manajemen Bisnis Kesehatan (HBMA) lan Asosiasi Manajemen Grup Medis (MGMA) kabeh nentang banget karo Pusat Medicaid AS. lan Layanan Medicare (CMS) 600% kenaikan ragad administratif kanggo nggunakake proses Resolusi Perselisihan Independen (IDR) sing diwenehake dening No Surprises Act (NSA). Asosiasi kasebut makili dokter radiologi lan kesehatan darurat ing saindenging negara, lan dheweke njaluk CMS supaya langsung mbalikke keputusan iki lan ing Kongres kanggo miwiti proses pengawasan babagan tumindak eksekutif iki.

“RBMA ndhukung kanthi lengkap niat Kongres NSA kanggo nglindhungi pasien saka tagihan medis sing ora dikarepke, lan dokter kita setya nyedhiyakake perawatan sing terjangkau lan berkualitas kanggo pasien ing saindenging negara,” ujare Bob Still, Direktur Eksekutif Asosiasi Manajemen Bisnis Radiologi ( RBMA). “Mangkono, kenaikan ragad 600% iki ing NSA ndadekake dokter ing tengah-tengah rencana kesehatan lan proses implementasine CMS sing ora nyukupi rencana kasebut. Kanthi menehi rega cara kanggo resolusi regejegan kanthi biaya sing gedhe banget iki, kemampuan panyedhiya kita kanggo nindakake penting. layanan, kaya screening kanker, bakal akeh alangan lan mesthi ngrusak kesehatan konsumen Amerika.

“Nalika EDPMA mangertos kabutuhan CMS kanggo ngatasi backlog IDR, biaya exorbitant mung dudu jawaban. Iki mundhak tiba-tiba, ora cocog lan ora perlu membebani dokter darurat medis lan sacara signifikan nyegah akses klinis menyang metode resolusi sengketa sing diwenehake dening Kongres. Iki minangka substansial liyane. salah-langkah sing gagal ngatasi masalah operasional lan kabijakan dhasar sing ana gandhengane karo Undhang-undhang Ora Kejutan,” ujare Don Powell, DO, FACEP, Ketua EDPMA. “Tumindak CMS nyegah lapangan level playing kasedhiya ing hukum, lan nalisir kapentingan hukum, bakal drive liyane mandap kontak mbayar-mimpin, nalika crippling aliran awis sing ndhukung perawatan darurat kanggo patients.”

“Nambah biaya administrasi kanggo proses IDR 600% dudu cara sing cocog kanggo ngatasi backlog perselisihan IDR,” ujare Landon Tooke, CHC, CPCO, Presiden Dewan Direksi HBMA. “Ragad anyar – sing ora dibayar maneh menyang pihak sing miwiti – luwih dhuwur tinimbang jumlah pembayaran sing disengketakan. Iki ora adil disincentivizes dokter saka nggunakke proses IDR lan ora selaras karo carane Congress dimaksudaké proses iki kanggo digunakake. Ragad sing luwih dhuwur. ora ngatasi sabab saka backlog, yaiku rencana kesehatan sing meksa akeh praktik metu saka jaringan sing ndadekake beban luwih gedhe ing proses IDR. kanggo nyuda backlog kanthi komunikasi kanthi bener yen proteksi NSA ditrapake kanggo skenario tartamtu lan kanthi rembugan kanthi iman sing apik sajrone jendela negosiasi sing mbukak.”

“MGMA ndhukung tujuan sing ndhukung Undhang-undhang Ora Ana Surprises – kita yakin pasien kudu duwe akses sing akurat lan pas wektune kanggo biaya barang lan layanan. , utawa ngalangi kemampuan praktik kanggo menehi perawatan, “ujare Anders Gilberg, Wakil Presiden Senior Urusan Pemerintah kanggo MGMA. “Nambah biaya administratif kanggo proses IDR bakal ora proporsional nyebabake panyedhiya sing wis nandhang tekanan finansial sing signifikan amarga kekurangan staf, inflasi upah, lan kenaikan biaya sing drastis ing kabeh papan. adil supaya ora nglarang kemampuan kelompok medis kanggo miwiti proses IDR kanggo ngrampungake perselisihan pembayaran karo rencana kesehatan sing diwenehake dening hukum.”

Asosiasi njaluk CMS supaya ngimbangi maneh proses IDR kanthi adil, njaga biaya administratif ing tingkat 2022 sing adil lan stabil, lan ngatasi tuntutan tunggakan sing ora lestari ing NSA. Kanggo mesthekake reformasi sing cocog lan dibutuhake ing CMS, Asosiasi nyebutake Kongres anyar kanggo miwiti proses pengawasan ing proses kasebut ing CMS.

Sawise pisanan ngumumake ing Oktober 2022 yen biaya administrasi 2023 bakal tetep stabil, ing menit pungkasan ing pungkasan Desember 2022, CMS ngumumake kenaikan 600% ing biaya administratif sing ora bisa dibalekake kanggo pihak apa wae kanggo ngajokake perselisihan klaim ing njaba jaringan. liwat proses IDR NSA. Kajaba iku, CMS sadurunge wis ngumumake kenaikan biaya nganti 117% kanggo entitas IDR. Peningkatan sing dramatis lan durung ana sadurunge ing biaya awal kanthi kabar kurang saka seminggu ora bisa nyebabake panyedhiya, milih rencana kesehatan, lan bakal ngrusak konsumen.

##

Babagan RBMA:

Asosiasi Manajemen Bisnis Radiologi (RBMA) minangka organisasi pimpinan industri sing dumadi saka luwih saka 2,100 profesional sing fokus ing bisnis radiologi. Anggota RBMA ndhukung pencitraan diagnostik, radiologi intervensi lan panyedhiya onkologi radiasi ing spektrum lengkap setelan praktik. RBMA nyambungake anggota ing saindenging negoro menyang informasi, pendhidhikan, lan sumber daya sing gegandhengan karo praktik lan dadi swara industri sing berwibawa atas jenenge kepentingan anggota.

Babagan EDPMA:

Asosiasi Manajemen Praktek Departemen Darurat (EDPMA) minangka asosiasi perdagangan dokter profesional paling gedhe ing negara sing fokus ing pangiriman perawatan sing berkualitas lan murah ing departemen darurat. Keanggotaan EDPMA kalebu klompok dokter darurat kabeh ukuran, uga tagihan, coding, lan organisasi dhukungan profesional liyane sing mbantu panyedhiya kesehatan ing departemen darurat negara kita. Bebarengan, anggota EDPMA ngirim (utawa langsung ndhukung) perawatan kesehatan kanggo udakara setengah saka 146 yuta pasien sing ngunjungi departemen darurat AS saben taun. Dolan maring http://www.edpma.org.

Babagan HBMA:

Asosiasi Manajemen Bisnis Kesehatan (HBMA), asosiasi perdagangan profesional nirlaba, minangka swara utama ing industri manajemen siklus pendapatan ing Amerika Serikat. HBMA minangka wewenang manajemen siklus pendapatan (RCM) sing diakoni dening industri asuransi komersial lan lembaga pemerintah sing ngatur utawa mengaruhi sistem kesehatan AS. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak www.hbma.org.

Tentang MGMA:

Didegaké ing 1926, Medical Group Management Association (MGMA) minangka asosiasi paling gedhé ing negara sing fokus ing bisnis manajemen praktik medis. MGMA kasusun saka 15.000 praktik medis klompok wiwit saka praktik medis swasta cilik nganti sistem kesehatan nasional gedhe sing makili luwih saka 350.000 dokter. MGMA mbantu meh 60.000 pimpinan praktik medis lan komunitas kesehatan ngatasi tantangan bisnis babagan praktik mlaku supaya bisa fokus nyedhiyakake perawatan pasien sing luar biasa. Khusus, MGMA mbantu anggotane nggawe inovasi lan nambah bathi lan kelestarian finansial, lan menehi standar emas ing benchmark industri kayata ganti rugi dokter. Asosiasi kasebut uga nyengkuyung kanthi ekstensif kanggo anggotane babagan masalah peraturan lan kebijakan nasional. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak MGMA.com utawa tindakake kita ing LinkedIn, Twitter lan Facebook.

Kontak Media RBMA:

Bakal Manis
will.sweet@rbma.org

Kontak EDPMA:

Cathey Wise
703.506.3282 (langsung) 817.905.3310 (sel)
cathey.wise@edpma.org

Kontak:

Brad Lund
(877) 640-4262
brad@hbma.org

Kontak:

Emily Dowsett
(703) 376-1134
edowsett@mgma.org

Informasi kontak:
Bakal Manis
RBMA
will.sweet@rbma.org

Konten iki diterbitake liwat layanan distribusi siaran pers ing Newswire.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *