Augnito mitra karo CIMAR UK kanggo nguatake ahli radiologi kanthi pangenalan wicara asli awan sing terintegrasi

Cimar nggabungake Augnito dadi solusi PACS awan kanggo nguatake ahli radiologi kanthi laporan akurat sing luwih cepet saka ngendi wae

Integrasi menyang solusi PACS awan CIMAR UK kurang saka nem sasi, Augnito mbantu pangguna klinis nggawe laporan 40-60% luwih cepet, nalika kerja saka ngendi wae.

Responsivitas tim Augnito, kompatibilitas integrasi API solusi karo sistem kita, ditambah karo gampang digunakake, kesederhanaan, lan kemampuan kanggo ‘mbongkar & mbukak’ nyurung proses nggawe keputusan.

—Dennis Wait, Chief Commercial Officer, CIMAR UK

LONDON, UNITED KINGDOM, 29 November 2022 /EINPresswire.com/ — Nggawe, ngakses lan nuduhake informasi medis sing akurat minangka inti saka saben alur kerja ahli radiologi. Akibaté, NHS, grup medis, pusat pencitraan, lan peneliti nandur modal ing teknologi awan sing canggih kanggo nyopir transformasi digital, nyepetake manajemen gambar, lan nambah alur kerja klinisi.

CIMAR UK minangka Sistem Pengarsipan Gambar lan Komunikasi (PACS) asli awan, khusus kanggo nggawe pencitraan medis lan asil bisa diakses kanthi aman ing ngendi wae. Ing tengah pandemik COVID-19, tim CIMAR nyumurupi peningkatan sing signifikan ing panjaluk pelaporan jarak jauh, didorong dening syarat kunci lan paningkatan kerja adoh lan kerja saka omah (WFM).

Iki nyepetake sing ora dikarepake, nanging saiki penting, perlu kanggo transformasi digital lan, pungkasane, nggawe kesempatan kanggo CIMAR kanggo ngoptimalake efisiensi lan keluwesan kanggo ahli radiologi liwat nglaporake gambar diagnostik kanthi wicara. Saiki, kanthi tambahan pangenalan wicara sing didhukung AI Augnito, CIMAR bisa nindakake luwih akeh kanggo mbantu ahli radiologi bisa luwih cepet tanpa ngrusak akurasi.

Dennis Wait, Chief Commercial Officer ing CIMAR UK nyatakake “Ora ana gunane duwe fleksibilitas awan sing bisa diakses saka jarak jauh, tanpa kabeh fungsi sing biasa ditindakake para dokter ing rumah sakit. Ing panelusuran kita kanggo panyedhiya solusi pangenalan wicara basis maya kanggo partner lan integrasi karo, kemampuan kanggo gampang ‘ngomong’ karo teknologi basis maya kita minangka unsur kritis. Kita seneng Augnito amarga asli awan, kaya saiki, wis nggunakake teknologi API sing mbukak, lan kita ngajeni pendekatan desain sing fokus ing wong. Iki selaras karo filosofi kita kanggo nemokake solusi kanggo masalah utawa tantangan.

“Ing babagan rega, kita nemokake Augnito banget kompetitif lan ngluwihi apa wae sing ditemokake ing panelusuran solusi SR kita. Kita pancen pengin menehi nilai kasebut menyang pelanggan.” Sambung Enteni.

Integrasi Augnito karo PACS maya asli CIMAR rampung kurang saka nem sasi, kanthi klien pisanan nggunakake Augnito minangka bagéan saka solusi CIMAR.

“Tanggapan tim Augnito, kompatibilitas integrasi API solusi karo sistem kita, ditambah karo gampang digunakake, kesederhanaan, lan kemampuan kanggo ‘mbongkar lan mbukak’ nyopir akeh proses nggawe keputusan.” Ditambahake Enteni.

Augnito minangka solusi berbasis awan sing didhukung AI sing bisa diakses ing ngendi wae. Uga nawakake SDK lengkap lan API fleksibel. Iki ngidini panyedhiya teknologi kesehatan kaya CIMAR nggawa pangenalan ucapan medis sing akurat banget, menyang alur kerja klinis lan/utawa platform sistem sing ana.

CIMAR uga ngenali model basa Augnito sing dianyari pusat minangka kunci suksese. Model sing di-host iki dirancang kanggo nutupi kosakata lan terminologi macem-macem spesialisasi medis, saka radiologi nganti kardiologi. Pangguna bisa ngalih ing antarane model kasebut yen perlu, njamin jangkoan lengkap kanggo saben departemen lan saben jinis laporan.

“Kelincahan lan kesederhanaan sing apik kanggo nduwe SR berbasis awan sing kasedhiya liwat piranti apa wae lan kanthi profil ‘portabel’ ngidini pangguna bisa menyang ngendi wae ing saindenging jagad lan isih duwe akses menyang fungsionalitas lengkap. Kita isih ing proses nemokake carane Augnito bisa dadi ekstensif, nanging wis dadi bagean integral saka solusi solusi kanggo pelanggan. Pungkasan Enteni.

Kanggo Augnito, kemitraan iki minangka prasetya sing terus-terusan supaya para ahli radiologi bisa kerja kanthi luwih fleksibel, 40-60% luwih cepet lan akurat nalika ngatasi beban kerja sing luwih dhuwur lan backlog laporan sing wis ana.

“CIMAR minangka PACS awan paling apik lan Inovasi Teknologi Pencitraan Paling Apik, Pemenang Penghargaan Radiologi 2022. Kita seneng yen Augnito bisa main peran kanggo mbantu CIMAR supaya departemen radiologi bisa ngowahi. Ngirit wektu minangka kauntungan penting kanggo nggunakake pangenalan wicara (SR), nanging integrasi SR uga ateges kita bisa nggedhekake wektu-nyimpen kasebut, kanthi nyederhanakake urip kerja para dokter, menehi sistem siji, kasedhiya ing ngendi wae, sing mbantu dheweke kanthi akurat. ngrampungake laporan kanthi cepet lan njaga perjalanan pasien. Nyatakake Shiraz Austin, Pendiri Augnito.

END

Wigati kanggo editor

Babagan Augnito
Augnito minangka paket produk pangenalan ucapan klinis sing aman, basis awan, lan AI. Nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo njupuk data klinis langsung ing piranti apa wae kanthi akurasi 99%, dhukungan kanggo macem-macem spesialisasi medis, lan ora perlu latihan profil swara. Augnito nggawa pangenalan wicara sing lancar menyang alur kerja saben dina lan sistem klinis pihak katelu, ngowahi informasi medis dadi dokumentasi klinis lan nggawe intelijen kesehatan bisa diakses kanthi aman ing endi wae. Augnito dikembangake dening perusahaan induke, Scribetech, inovator solusi swara klinis, nggabungake 20 taun transkripsi lan layanan dikte digital menyang NHS, solusi wicara-kanggo-teks, lan pengkodean klinis kanggo sektor kesehatan, lan mesin pangenalan wicara dhewe. kanthi teknologi AI swara canggih. Bukak www.scribetech.co.uk/augnito-speechrecognition kanggo rincian liyane.

Babagan CIMAR
Ing Cimar, kita ngerti tantangan sing diadhepi nalika ngatur data gambar medis saiki, njaluk akses, lan kabutuhan integrasi perusahaan. Layanan Cimar minangka true-cloud (Cloud-native) lan nyedhiyakake fungsi sing menang penghargaan sing dirancang kanggo nggawe luwih cepet lan luwih gampang kanggo nyimpen lan nuduhake gambar medis kanthi aman, ing ngendi wae. Kita ngerti kemungkinan awan sing ora ana watesan lan bakal mbantu sampeyan mbayangake maneh strategi manajemen gambar medis kanggo mesthekake yen cocog karo organisasi lan masa depan, kanthi aman lan aman.

Jonathan Whitmore
Scribetech (UK) Ltd. [Augnito]
email kita kene

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *