Ayo Dhiskusi STEM karo Dr. Calvin Mackie Touts Sevitri Wilson, Wanita Ireng Srengenge katon padhang karo Flourishing Tech Co.

Moderator Podcast Ken Sain, Tamu Khusus Sevitri Wilson, lan Host Dr. Calvin Mackie

Wilson nerangake dheweke numpak karpet ajaib saka ide, kanggo mbangun tim, kanggo entuk kapercayan para investor. Dheweke nyedhiyakake cetak biru kanggo para pengusaha enom.

Kemampuan kanggo duwe pangarep-arep lan ngimpi impen gedhe iku dhasar kanggo manungsa. Nanging uga penting banget kanggo elinga yen kanggo nggawe impen dadi kasunyatan, sampeyan butuh rencana tumindak.

—Dr. Calvin Mackie

NEW ORLEANS, LOUISIANA, AMERIKA SERIKAT, 18 Januari 2023 /EINPresswire.com/ — PODCAST VIDEO
AUDIO PODCAST

Episod anyar Let’s Talk STEM With Dr. Calvin Mackie nyorot lelampahan Sevitri Wilson, wong asli Louisiana sing nggayuh impene. Wilson nguripake kepinginan kanggo mbantu non-keuntungan sukses dadi perusahaan teknologi sing ngasilake modal ventura $ 50 yuta sing nggumunake, kalebu $ 35 yuta ing babak pendanaan usaha Series B. Salah siji saka jumlah paling dhuwur tau wungu dening perusahaan teknologi Black wadon-dilakokno.

Apa maneh, minangka Wilson, 35, nerangake ing obrolan exhilarating iki karo Dr. Mackie, dheweke miwiti minangka non-techie, wong tanpa pengalaman coding. Ing podcast, dheweke rincian langkah-langkah utama sing nyebabake sukses. Lan grit lan tekad sing dibutuhake. Perusahaane, Resilia, diluncurake ing taun 2016 kanggo ngowahi revolusi carane para pemimpin sing sadar sosial ngembangake, nyengkuyung, lan ngembangake organisasi nirlaba, perusahaan, kutha, lan perusahaan liyane.

Iku luar biasa ngrungokake nalika Wilson nerangake kulo karpet ajaib saka idea, kanggo mbangun tim, kanggo entuk kapercayan investor. Dheweke nyedhiyakake cithak biru kanggo para pengusaha enom sing pengin ngetutake dalan kanggo sukses.

Perjalanan kasebut diwiwiti kanthi kerjane kanggo nyedhiyakake strategi lan dhukungan sing dibutuhake dening nirlaba. Piranti lunak dheweke kalebu alat manajemen, kayata manajemen dewan, pelatihan, lan nglaporake kontribusi donor. “Kita kerja minangka konsultan, mbantu kantor mburi lan nggawa kapasitas menyang macem-macem wilayah kasebut,” ujare Wilson. “Aku weruh kesempatan kanggo ngomong, ‘Oke, kepiye carane bisa ngirim iki liwat teknologi? ‘Lan intine nggawe kaya sing dikarepake kanggo organisasi nirlaba lan kabeh tim. Amarga sing ditemokake minangka konsultan, mesthi angel kanggo nggawe kabeh wong ing tanggalan sing padha.

Mangkono, teknologi kasebut ngrampungake pitakon akses. “Dadi saiki (nalika) organisasi nirlaba ujar manawa pengin nggawe kursus penggalangan dana,” ujare Wilson. “Ing endi kita mlebu lan nindakake webinar iki kanthi pribadi lan nyoba ngirim informasi iki. Saiki, dheweke bisa lungguh ing omah ing dina Minggu lan njupuk kursus iki.

Salah sawijining tantangan paling gedhe, ujare, dheweke ora bisa nggawe visi. “Aku kudu njupuk sesanti lan banjur golek engineers kanggo bener mbangun iku, kang bener banget angel,” dheweke nambah, lamenting sing nalika dheweke isih cilik ora ana kesempatan kanggo dheweke sinau coding sing mbangun piranti lunak.

Dr. Mackie gumun karo prestasi Wilson, lan ujar manawa “dina iki kita bakal ngobrol karo wong sing ngerti apa tegese ngimpi. Uga, kepiye carane pindhah saka ngimpi dadi duwe rencana kanggo ngadhepi saben tantangan sing bakal teka. Dr Mackie nyathet yen nalika dheweke “nduweni impen kanggo nggawe apa sing saiki dadi STEM NOLA,” dheweke nguripake Wilson kanggo mbantu dheweke ngramu rencana kanggo miwiti organisasi kasebut.

“Akeh saka kita duwe impen sing pengin kita lakoni,” ujare. “Sing apik tenan. Kemampuan kanggo duwe pangarep-arep lan ngimpi impen gedhe iku dhasar kanggo manungsa. Nanging penting banget kanggo elinga yen kanggo nggawe impen dadi kasunyatan, sampeyan butuh rencana tumindak. Pendanaan sing terus-terusan lan latihan sing terus-terusan supaya bisa sukses. Asring wong ngomong babagan ndeleng sukses ing mangsa ngarep sing banget aspirasi.

Salajengipun, Dr. Mackie ngandika, “Aku mung bisa mbayangno yen sampeyan duwe tantangan serius minangka wong wadon Afrika-Amerika karo latar mburi non-tech.”

Seneng obrolan enlightening kabeh kanthi ngeklik kene.

##
Kanggo wawancara karo Dr. Mackie, hubungi Michael Frisby ing 202-625-4328 utawa mike@frisbyassociates.com)

TENTANG STEM GLOBAL ACTION
Dr Calvin Mackie ngedegake STEM NOLA ing 2013. Non-profit New Orleans setya ngembangake pendidikan STEM, utamane ing komunitas warna. Ing Juli 2021, Dr. Mackie ngluncurake STEM Global Action, (https://stemglobalaction.com/), kampanye lan jaringan sing ngupayakake pendhidhikan STEM kanggo bocah, wong tuwa, lan komunitas. Inisiatif dheweke wis nyebabake luwih saka 100,000 siswa, 20,000 kulawarga lan 5,000 sekolah ing AS, lan ing limang negara. Arsip episode podcast Let’s Talk STEM karo Dr. Calvin Mackie ana ing kene.

Situs web STEM Global Action kalebu:

STEM Global Action Today (https://stemglobalaction.com/stem-global-action-today/), buletin kanthi artikel lengkap babagan sawetara masalah paling penting sing ana gandhengane karo STEM, lan nggawa para pamaca menyang urip para pendidik STEM lan dheweke. siswa sing luar biasa, sing bakal dadi pimpinan STEM sesuk.

Pusat Data Tindakan Global STEM, (https://stemglobalaction.com/stem-data-center/), perpustakaan sumber daya siji-mandeg kanggo pasinaon, laporan, presentasi video lan liputan warta babagan STEM.

Michael K. Frisby
Frisby & Associates
+1 202-625-4328
email kita kene
Dolan maring kita ing media sosial:
Facebook
LinkedIn

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *