#BizTrends2023: Tren utama ing industri otomotif kanggo 2023

Januari ndeleng ewu wartawan, penggemar lan wakil industri mudhun menyang Las Vegas kanggo Consumer Electronics Show taunan (CES). Iki minangka acara sing nggumunake ing ngendi visi adhedhasar teknologi babagan masa depan ditampilake lan dikagumi lan mesthi duwe perwakilan sing kuat saka industri otomotif. Taun iki ora ana sing istiméwa, kanthi maneka warna solusi mobilitas ing mangsa ngarep.

Nalika tren mbesuk iki penting, mesthine ora adoh kanggo wong Afrika Kidul: pasar kita, ing kene lan saiki, beda banget sanajan ana konsistensi karo tren global. Ing lemah lokal, iki minangka limang prekara sing dikarepake ing industri otomotif ing taun 2023.

Mobil anyar bisa uga dadi sing paling tanggung jawab

Sacara global, lan sakabèhé, kita ana ing lingkungan inflasi ing ngendi upah ora selaras karo kenaikan biaya urip. Ing Afrika Kidul, iki minangka kasunyatan sing luwih akut kanggo umume lan sanajan Cyril Ramaphosa kapilih dadi presiden ANC kaping pindho, kahanan sing durung mesthi politik lan pangiriman layanan sing ora apik bakal terus nimbang sentimen konsumen – negara dalan lan konsisten. rolling blackouts , utawa mbukak-shedding minangka kita kathah gula-jas iku, ngawula minangka pangeling saben dina.

Saka perspektif ritel motor, biaya aset utama lan biaya pendanaan aset kasebut mundhak. Biaya mlaku, utamane biaya bahan bakar, uga saya mundhak. Amarga biaya mobilitas sing akeh banget iki cenderung dadi bagean gedhe saka anggaran rumah tangga, kita bisa nyana volume transaksi saka wong sing ganti mobil – lan pola konsumsi mobilitas – kanggo ngrampungake. Meh counter-intuisi, splashing metu ing mobil anyar bisa dadi sing paling tanggung jawab kanggo nindakake!

Menyang pasar panuku

Watesan manufaktur lengkap lan kekurangan komponen pasca-Covid duwe pengaruh gedhe ing penjualan kendharaan global sajrone sawetara taun kepungkur, kanthi panjaluk asring ngluwihi pasokan. Ing 2023, inflasi global bakal nambah biaya manufaktur, lan ing negara sing luwih saka 70% dodolan kendaraan kita diimpor, iki – digabungake karo kelemahan umum Rand – bakal nyengkuyung umume, yen ora kabeh, pemain supaya nambah rega eceran sing disaranake kanggo produke.

Nanging, kenaikan rega kasebut bakal diremehake kanthi nyuda watesan manufaktur, nyebabake owah-owahan sing lembut menyang pasar oversupply. Iku bakal dadi luwih saka pasar panuku kang, nanging ora nyana diskon agresif. Aku ngarepake wutah 10% liyane ing volume dodolan ing 2023, kanthi merek sing dianggep ‘luwih terjangkau’ njupuk saham singa.

Tuku-mudhun, regane munggah

Tren tuku-mudhun sing kuat sing katon muncul sadurunge kunci Covid terus, lan aku ngarepake luwih akeh ing taun 2023. Konsumen tengah pasar saya tambah pragmatis ing pilihane. Crossover serbaguna lan mobil irit bahan bakar kanthi fungsionalitas smartphone terintegrasi lan rencana layanan bakal tetep populer, lan merek sing wis kabukten kanthi kehadiran pasar jangka panjang bakal apik.

Senadyan sawetara peserta anyar ing pasar nuduhake asil positif banget adhedhasar promosi titik rega, sajarah wis nuduhake yen, ing mangsa angel, konsumen dadi luwih konservatif lan kurang kamungkinan kanggo nguber tawaran apik saka merek anyar. Dheweke luwih seneng tuku merek sing dipercaya tinimbang njupuk barang sing kurang warisan.

Akeh konsumen taun iki bakal nimbang maneh merek endi sing dianggep biso dipercoyo, lan ing proses kasebut nemokake manawa merek sing dianggep fly-by-wengi sepuluh utawa luwih taun kepungkur isih ana ing kene, kanthi nambah kualitas lan linuwih sing meh ora bisa dingerteni, lan menehi regane. dhuwit sing merek paling Afrika Kidul wis tradisional aspired mung ora kurban maneh. Iki wis kabukten saka nomer sing dilaporake ing segmen premium lan mewah, sing tipis banget ing istilah sing relatif.

klik kanggo nggedhekake

Diobong alon kanggo kendaraan energi anyar

Aja nyana stimulus panjaluk saka fiscus. Angka-angka sing dicritakake pancen apik banget yen dibandhingake karo pasar sing ana owah-owahan nyata menyang kendaraan “energi anyar” (listrik, hibrida, sel bahan bakar). Pemodelan wis nyaranake pendekatan sing luwih agresif bakal mbiayai awake dhewe – lan mbantu ngamanake masa depan sing ijo – nanging pamrentah katon prihatin babagan pamindahan impor lan optik politik sing duweni potensi negatif kanggo menehi subsidi EV elit nalika umume pendhudhuk berjuang kanggo ngrampungake. ketemu.

Kita ngarepake kabijakan bahan bakar sing resik (sing ndhukung teknologi mesin hibrida) sadurunge listrik sing murah lan dipercaya (sing nggawe kapercayan babagan ngisi daya), saengga iki ditambah karo bedane biaya ing antarane teknologi kasebut bakal njamin Afrika Kidul minangka wiwitan pungkasan ora langsung langsung menyang murni. listrik: volume pisanan bakal teka saka hibrida, lan banjur EVs lengkap ing paruh kapindho dasawarsa.

#BizTrends2023: Tren utama ing industri otomotif kanggo 2023

Saka kepemilikan nganti konsumsi

Saiki, transaksi awis luwih sithik, umume amarga konsumen dadi saya mlarat: kita ora mbiayai maneh saka neraca pribadi sing saya tambah akeh, ngakses obligasi ing endi properti dhasar wis nuduhake pertumbuhan sing sehat, umpamane.

Sanajan kasebut kanthi tujuan sing apik, beban peraturan sing tambah akeh babagan transaksi awis lan pembiayaan adol cicilan nggawe tuku mobil kanthi cara tradisional luwih angel tinimbang sing kudu ditindakake ing jagad Takealot lan Netflix sing cepet, trep lan trep. Kanthi kabeh risiko lan kerumitan iki, karya karo bakul biso dipercoyo liyane lan liyane penting, nanging ora kabeh.

Penawaran adhedhasar langganan, uga diarani MaaS ing sawetara kasus, bakal tuwuh pasar sing bisa diatasi yen bisa ngatasi mitigasi risiko mateni kemampuan sing umume ana gandhengane karo model kasebut. Yen wis digayuh, luwih akeh mobil sing bakal didol. 2023 bisa dadi taun iki dadi kasunyatan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *