BMW 330Li: Dhaptar cepet seneng & ora seneng kirim 1000 km & 1 wulan

Mobil iki digawe kanggo mimpin ing straights dawa. Sijine ing mode Olahraga, condong ing sikil tengen lan kita cepet banget mabur ing kacepetan unmentionable.

BHPian Stryker bubar nuduhake iki karo penggemar liyane.

Nganyari siji wulan

Wah, wis sewulan mobil mulih! Mangkene carane ing wektu kasebut:

“Ma, dheweke lungguh ing mobil maneh!” tindak putriku.

“Lha kowe lagi lungguh ana apa?” bojoku pengin ngerti.

“Ayo budhal drive!” Aku ngenteni sapa sing melu.

“Sampeyan lunga! Ora bakal ana gunane, mung arep nyopir!” loro panemu.

Lan aku lunga! Cukup kanggo “kesenangan nyopir”!

Aku saiki wis nyopir udakara 1,100 km ing wektu iki, biasane ing kutha lungo karo sawetara dalan gedhe sing semangat nanging ora ana tujuane. Ora ana tujuan, mung mlebu mobil lan lunga. Kang njalari pacelathon kaya ing dhuwur.

Komentar

Mobil iki digawe kanggo mimpin ing straights dawa. Sijine ing mode Olahraga, condong ing sikil tengen lan kita cepet banget mabur ing kacepetan unmentionable. Mode mad Sports Plus ora kanggo panggunaan biasa. Malah ing dalan gedhe, iku sensitif banget ing throttle. Oh, nanging rush ngasilake!

Ing mode Eco Pro, ing ngendi aku tetep ing kutha, kabin sepi banget lan ora ana swara saka ngendi wae, saka mesin utawa saka njaba. Rasa terisolasi banget. Ing sinyal, mung ndeleng tacho bakal ngandhani yen mesin urip.

Bebaya kedekatan tumindak rada erratically ing lalu lintas. Kadhang-kadhang meneng sanajan roda 2 kuwi meh nyentuh mobil. Kadhangkala weker kasebut bisa ngetokake weker sanajan mobil sabanjure adoh banget. Lan reresik rong kaki dianggep minangka longkangan mewah ing Bangalore. Biasane sawetara becak mobil bakal nyusup irung lan meksa mbukak luwih akeh. Utawa sawetara agen pangiriman Swiggy bakal nindakake tarian ula ing antarane mobil. Lan yen bel jarak kasebut diwiwiti, ora bakal sepi nganti kabeh wong wis jelas.

Aku isih biasa karo posisi lungguh sing kurang. Ya, aku wis ngunggahake kursi nganti dhuwur, nanging isih. Aku dadi digunakake kanggo posisi lordly ing XUV, siji iki ora ngidini kula kanggo ndeleng apa ahead saka mobil ing ngarep. Malah yen ngandika amarga ing ngarep ana lawang cilik.

Profil swara Bowers & Wilkins (sing dipasang sajrone sesi coding) wis cukup kanggo nambah kualitas audio. Mode “Bioskop” sampurna lan nyebarake swara kanthi merata. Aku wis nyetel Surround kanggo tingkat dhuwur lan sing wis efek apik banget ing audio banget. Ora perlu dikandhakake, aku seneng banget karo kualitas audio. Setelan gawan banget bass abot, nanging pesawat lengkap kontrol ngijini sampeyan kanggo ngapiki kanggo kepuasan.

Ora seneng iki

Kekurangan entri tanpa kunci. Paling asring, aku nemokake kunci ing tanganku sawise lungguh ing mobil. Mungkin a nindakake liwat saka tombol adhedhasar dina wiwitan lan aku isih njupuk digunakake kanggo push tombol diwiwiti. Nanging iku wis irritant. W wis ngenalake maneh iki ing versi 2023.

Ora ana papan sing gampang kanggo nyelehake telpon! Yen aku tetep liwat papan tengah antarane kursi, bakal geser mati sanalika aku njupuk giliran pisanan. Tetep ing pangisi daya nirkabel (mati) tegese aku ora bisa cepet mriksa pesen nalika sinyal mandheg. Ora bisa tetep ing dash, slope banget. Aja pengin nduwèni telpon bodho katon kaya cakar sawetara alien.

Semono uga, ora liya sing ora disenengi.

Looking forward

Arep Kabini akhir minggu iki sawise nem sasi! Bakal ana thread kapisah sing mesthi (assuming kita duwe sightings apik) nanging utamané aku looking nerusake kanggo drive. Utamane ing dalan anyar.

Kita ngrancang drive sing luwih dawa ing wulan sing bakal teka, luwih suwe. SA ing Navnit Motors wis nelpon udakara seminggu kepungkur kanggo takon babagan kinerja mobil kasebut lan pitakon pisanan sing ditakoni yaiku “Sampeyan wis ana ing endi?” lan rada kaget nalika aku ngomong “Ora akeh”. Dheweke ujar manawa umume wong nindakake paling ora siji perjalanan suwene sajrone wulan kapisan. Aku ora ragu-ragu percaya marang dheweke.

Waca komentar BHPian kanggo wawasan lan informasi liyane.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *