Brief bisnis North West: Barratt Homes; Everton ing Komunitas; ICAEW; Hall Brown; Pelatihan PHX; Kolektif NetZero

Murid-murid ing Barnacre Road Primary School ing Longridge bubar nampa sumbangan rompi hi-vis saka Barratt Homes kanggo mbantu dheweke dadi padhang sajrone Walk to School Wulan ing wulan Oktober.

Tukang omah Lancashire menehi sekolah 35 rompi hi-vis kanggo siswa kelas 4 sing digunakake nalika mlaku-mlaku menyang lan saka sekolah, supaya bisa gampang katon ing dalan nalika wayah wengi sing luwih peteng. Walk to School Wulan ditindakake ing wulan Oktober saben taun lan nyengkuyung para siswa kanggo ngrayakake perjalanan menyang sekolah kanthi mlaku.

Miturut angka saka Survei Perjalanan Nasional 2021 lan Survei Urip Aktif 2020-2021, jumlah bocah sing mlaku utawa sepeda menyang sekolah saya mudhun. Ing taun 2021, 46% bocah umur antarane lima nganti 16 taun mlaku utawa sepeda menyang sekolah, mudhun saka 50% ing taun 2020. Strategi Investasi Bersepeda lan Mlaku-mlaku Pemerintah nduweni target kanggo nambah persentase bocah sing biasane mlaku menyang sekolah dadi 55% ing 2025.

Fiona Heppenstall, wakil kepala sekolah ing Barnacre Road Primary School, ujar: “Kontribusi rompi kasebut pancen migunani kanggo sekolah lan bakal mbantu bocah-bocah tetep aman nalika mlaku-mlaku ing dalan. Kita bakal nggunakake kanthi apik nalika bocah-bocah metu ing kunjungan utawa ing wilayah lokal. Kita matur nuwun marang Barratt Homes kanggo kontribusi iki kanggo sekolah.

Rhys Nicholson, direktur ngatur ing Barratt Homes Manchester, ujar: “Kita pengin mesthekake para siswa ing komunitas lokal tetep katon saiki ing wayah wengi sing luwih peteng, lan sumbangan kita muga-muga isih nyengkuyung supaya bisa latihan Walk to School Wulan kanthi aman.

“Iki minangka kampanye sing aktif didhukung saben taun nalika kita ngupayakake mbantu bocah-bocah sekolah lokal ing upaya supaya bisa mlaku, lan rompi kasebut wis kabukten efektif lan praktis.

::

Murid-murid SMA Lereng

Lab Keterampilan Digital berbasis komunitas pisanan ing wilayah kasebut – sing dituju kanggo ngatasi kesenjangan katrampilan sing luwih gedhe kanggo wong enom – diluncurake ing dina Jumuah kepungkur, 4 November. Amal sing menang penghargaan, Everton ing Komunitas, ana ing mburi inisiatif sing bakal nglengkapi wong ing Merseyside. ngupayakake katrampilan digital lan menehi inspirasi babagan subjek Ilmu, Teknologi, Teknik, Seni lan Matematika (STEAM).

Lab Keterampilan Digital anyar adhedhasar ing Everton ing Komunitas Komunitas Hub ing Spellow Lane ing Everton lan siswa saka sekolah ing Liverpool minangka salah sawijining sing pertama nyoba kegiatan paling canggih ing dina Jumuah. Amal resmi Everton FC mesthekake ora ana bocah ing Merseyside sing ditinggal amarga tujuane kanggo nglawan kesenjangan katrampilan sing saya tambah akeh ing antarane wong enom sing kurang beruntung lan pakaryan ing industri digital / STEAM. Iki minangka statistik resmi nuduhake karir digital ing STEAM bakal tikel kaping pindho sajrone 10 taun sabanjure.

Lab kasebut fokus ing pendekatan langsung kanggo melu peserta ing proses sinau dhewe nalika ngembangake katrampilan abad 21 kanggo mbantu nyiapake masa depan. Ing laboratorium, siswa bakal duwe akses menyang iPads, LEGO Education, peralatan VR lan pod VR, eSports lan game, Sphero Robotics, pemotong laser lan printer 3D, drone, Liga LEGO FIRST, Pendidikan Makeblock, robot coding Ozobot, alat coding KUBO , kursus IT lan literasi digital

John Tekgur, 14 taun, saka Sekolah Tinggi Hillside, ujar: “Esuk banget. Kagiyatan sing daklakoni dina iki, kayata nggunakake coding lan robot, luwih praktis tinimbang pelajaran biasa sing daksenengi, mesthi owah saka lungguh ing kelas maca lan nulis. Teknologi ganti saben taun dadi penting kita sinau katrampilan anyar iki supaya ora ketinggalan.

Sue Gregory, CEO ing Everton ing Komunitas, ujar: “Peluncuran Lab Keterampilan Digital minangka langkah gedhe kanggo program E-STEAM sing bakal nggawe bedane positif kanggo urip bocah-bocah ing Wilayah Liverpool City. Nalika kita maju menyang revolusi industri kaping papat, kita kerja bareng karo mitra kanggo mesthekake para mudha ing Merseyside ana ing posisi sing paling apik kanggo masa depan lan kita bangga banget babagan apa sing ditawakake ing kene. Kita ngarep-arep banget kanggo ndeleng bocah-bocah cilik sing melu kita ing laboratorium ngembangake katrampilan lan melu kegiatan sing luwih maju kanthi teknis ing kene.

::

Rod Sellers, presiden ICAEW Manchester, karo Bhawana Gupta

Masyarakat distrik Manchester saka Institut Akuntan Chartered ing Inggris lan Wales (ICAEW Manchester) wis ngumumake rencana kanggo nggedhekake program dhukungan siswa. Skema kasebut uga bakal dijenengi kanggo mengenang David Illingworth, mantan presiden ICAEW kabupaten lan nasional, sing sedhih tilar donya ing musim panas iki.

Program dhukungan kasebut wiwitane diluncurake ing 2020 dening ICAEW Manchester minangka salah siji saka sawetara inisiatif kanggo menehi tandha ulang taun 150th saka masyarakat. Skema kasebut wis nyedhiyakake dhukungan pendanaan lan bimbingan kanggo rong mahasiswa pascasarjana saka Universitas Metropolitan Manchester (MMU) kanggo ngrampungake disertasi babagan perbandingan tata kelola perusahaan antarane Inggris lan Luxembourg lan kemajuan keuangan Islam ing Inggris.

Penerima paling anyar saka inisiatif kasebut yaiku mahasiswa pascasarjana MMU saiki, Bhawana Gupta. Dheweke nggarap disertasi sing bakal njelajah kabutuhan informasi lingkungan, sosial, lan pemerintahan (ESG) sing bisa diukur lan diverifikasi ing laporan taunan organisasi.

ICAEW Manchester wis njupuk keputusan kanggo nggedhekake skema kanggo nutupi sawetara institusi pendidikan tinggi liyane ing Greater Manchester. Saliyane nggarap MMU, program saiki bakal ditambahake kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo mahasiswa pascasarjana ing Universitas Salford, lan uga kanggo pascasarjana ing Alliance Manchester Business School (AMBS) – ing conto pisanan mbantu mahasiswa saka AMBS berkembang. disertasi sing wis rampung dadi makalah sing cocog kanggo publikasi.

Skema lengkap kasebut bakal dikenal minangka Beasiswa Memorial David Illingworth. Pak Illingworth minangka presiden ICAEW Manchester ing taun 1992-93 lan presiden nasional ICAEW ing taun 2003, taun nalika profesi kasebut nyiapake owah-owahan sing signifikan sing diiringi adopsi Standar Pelaporan Keuangan Internasional (IFRS) lan introduksi Jaminan Praktek. ing Inggris. Dheweke lelungan akeh, promosi profesi akuntansi ing saindenging jagad, lan uga njaga hubungan sing cedhak karo komunitas profesional Manchester sajrone urip.

::

Melanie Kalina

Hukum Keluarga Hall Brown sing berbasis ing Manchester wis ngakoni salah sawijining pengacara sawise dheweke diangkat dadi wakil hakim distrik. Pengacara senior, Melanie Kalina, saiki bakal nggabungake kasus kulawarga lan perdata ing Sirkuit Lor kanthi peran terus ing tim anak spesialis Hall Brown.

Kepala lan mitra tim kasebut, Katie Welton-Dillon, nggambarake kepiye pilihan Ibu Kalina dadi sumber “bangga lan kesenengan sing luar biasa”. Dheweke kandha, “Melanie ora mung pengacara sing duwe bakat lan wong sing wis dadi bagian integral ing tim bocah-bocah wiwit gabung patang taun kepungkur.

“Dheweke minangka pengacara kulawarga sing kerja keras lan kerja keras sing tansah ngupayakake asil sing paling apik kanggo klien. Kita kabeh yakin yen kanca-kanca anyar dheweke bakal nemokake, kaya sing kita alami, dheweke nggawe prabédan sing positif.

Ms Kalina minangka salah sawijining sing ditunjuk pisanan ing unit sing diadegake dening Hall Brown kanggo fokus mung ing hukum anak. Iki minangka salah siji saka sawetara tim saka firma hukum kulawarga ing saindenging negara lan kalebu wolung pengacara ing kantor perusahaan kasebut ing Manchester, London, Sheffield lan Leeds. Tim kasebut wis ngembangake reputasi gedhe kanggo nangani prosiding Undhang-undhang Anak sing konflik dhuwur, relokasi lan penculikan, adopsi lan kasus surrogacy domestik lan internasional.

Wiwit nduweni kualifikasi minangka pengacara ing 2009, Ms Kalina wis makarya mung minangka pengacara kulawarga ing Manchester. Pengacara sing berpengalaman, dheweke wis tampil atas jenenge klien ing hakim, Keluarga lan Pengadilan Tinggi. Minangka wakil hakim distrik paruh wektu, dheweke bakal lenggah 30 dina saben taun.

::

Panyedhiya pelatihan North West wis entuk dana tambahan saka Dewan County Cumbria kanggo ngirim kursus latihan kanggo wong diwasa ing wilayah kasebut.

Pelatihan PHX, sing duwe kantor ing Carlisle lan Barrow, wis ditunjuk kanggo mbantu luwih akeh warga lokal ngrampungake latihan katrampilan fungsional ing matematika lan Inggris, uga kursus kejuruan kayata IT, layanan pelanggan, administrasi bisnis utawa perawatan kesehatan lan sosial. Kontrak kasebut, regane £ 200,000, lumaku nganti April 2023 lan terus kemitraan limang taun Latihan PHX sing menehi latihan kanggo ndhukung wong diwasa lokal supaya bisa kerja.

Angka pamrentah nuduhake luwih saka 18.000 wong ing Cumbria ora duwe kualifikasi akademik utawa kejuruan kayata kualifikasi basa Inggris lan matematika, nanging kursus PHX Training ditujokake kanggo mbantu wong nampa kualifikasi pisanan babagan katrampilan fungsional dhasar sing bisa mbantu dheweke golek kerja utawa nambah kualitas. saka urip.

Briony Fawcett, direktur manajer ing Pelatihan PHX, ujar: “Kita diadegake ing Cumbria lan wis ngewangi ewonan warga lokal supaya entuk kualifikasi lan golek kerja luwih saka 15 taun. Miwiti kursus latihan sepisanan minangka wong diwasa bisa nggegirisi ing wiwitan, nanging tim sing ramah bisa ndhukung saben langkah lan ngrancang latihan sampeyan sajrone urip lan tanggung jawab sampeyan. Nelpon pisanan utawa ngunjungi pusat minangka langkah sing paling angel, nanging kanggo akeh siswa, yen wis diwiwiti, dheweke ora bakal noleh maneh.

Chris Dempsey, manajer bisnis lan informasi ing Cumbria County Council, ujar: “Pembelajaran diwasa ngowahi urip wong. Tanpa iku, warga Cumbrian sing paling angel digayuh, rawan utawa terisolasi ora bakal bisa maju menyang sinau lan kerja luwih lanjut. Iki cocog banget ing iklim tekanan ekonomi saiki sing disebabake krisis biaya urip.

::

Posisi pompa panas sumber udara ing Egret Drive, Irlam

Kemitraan kanggo retrofit bungalow ing Salford nyuda tagihan lan ngedhunake emisi karbon, nyedhiyakake kualitas urip sing luwih apik kanggo nyewo, saiki lan ing mangsa ngarep. NetZero Collective ndhukung aplikasi sing sukses saka tuan tanah progresif ForHousing kanggo pendanaan saka Dana Dekarbonisasi Perumahan Sosial Pemerintah (SHDF) ing November 2021.

Bisnis layanan properti nasional, Liberty, melu nindakake program kerja retrofit £ 3m kanggo ForHousing ing 63 bungalow ing Irlam, Salford, nggunakake dana £ 630,000 saka SHDF. Karya retrofitting, sing bakal nambah efisiensi energi lan nyuda emisi karbon kanggo nyiapake omah kanggo masa depan karbon nol net, kalebu tembok njaba anyar lan insulasi gendheng sing rata, sistem banyu panas nyimpen termal lan panyimpenan baterei, pompa panas sumber udara anyar lan solar photovoltaic. panel, lan ventilasi mechanical karo Recovery panas, sistem sing ngijini online saring seger menyang bangunan nalika nahan panas, bakal nambah kualitas online tanpa nggunakake energi luwih saka needed.

Neil Waite, direktur Kolektif NetZero, ujar: “Kita seneng banget bisa kerja bareng karo Liberty lan ForHousing kanggo ndandani omah-omah iki ing Irlam. Kauntungan saka owah-owahan kasebut – omah sing luwih apik, kualitas udara sing luwih apik, emisi karbon sing luwih murah lan tagihan energi sing luwih murah kanggo para penyewa – luwih penting tinimbang saiki ing krisis biaya urip saiki.

Mark Lowe, direktur aset lan kelestarian ing ForHousing, ujar: “Makarya bebarengan karo mitra kaya NetZero Collective lan Liberty iku penting kanggo nyukupi target karbon nol Pemerintah, lan bebarengan kita bisa ngirim owah-owahan langgeng sing ngreset carane kita mbangun, retrofit lan ngurus. omah kita – soko sing kita targetake minangka bagean saka misi ForHousing kanggo nggawe omah lan papan sing berkualitas.

Ray Jones, direktur manajemen grup Liberty, ujar: “Kita bangga melu program retrofit dekarbonisasi sing penting iki sing nggabungake keahlian teknis saka kabeh bisnis, lan aku ora sabar ngenteni entuk manfaat kanggo warga. .”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *