Broadvoice ngluncurake Solusi Pusat Kontak Cloud GoContact ing Amerika Utara

Platform CCaaS kanthi kode rendah Ngilangi Rintangan kanggo Gampang Gunakake lan Keterjangkauan karo Rencana Kabeh-Inklusif lan Lisensi Lonjakan

LOS ANGELES, Jan. 11, 2023 /PRNewswire/ — Broadvoice®, panyedhiya hosted voice, unified communications (UCaaS), pusat kontak omnichannel (CCaaS) lan layanan trunking SIP kanggo bisnis cilik lan midmarket, ngumumake peluncuran solusi pusat kontak awan omnichannel GoContact kanggo bisnis. pelanggan ing Amerika Utara.

Platform GoContact gabung karo portofolio Broadvoice karo Juli 2021 akuisisi GoContact, panyedhiya CCaaS adhedhasar ing Aveiro, Portugal. Wiwit 2008, GoContact wis dadi solusi CCaaS ing antarane perusahaan outsourcing proses bisnis (BPO) lan pusat kontak ing Eropah lan amerika latin. Sajrone 18 wulan kepungkur wiwit akuisisi, Broadvoice wis siyap kanggo ngirim lan ndhukung layanan GoContact ing AS lan Kanada.

“Kita bungah pungkasane nggawa GoContact menyang pelanggan bisnis kita Amerika Utara“ujare CEO Broadvoice Jim Murphy. “Platform CCaaS cloud-native, low-code minangka game-changer ing ruang pusat kontak. GoContact nawakake fungsionalitas omnichannel kelas perusahaan sing wis diuji dening BPO lan pusat panggilan ing saindenging jagad. Ing wektu sing padha, menehi kemudahan optimal panggunaan lan keterjangkauan sing cocog karo janji kita kanggo nyederhanakake komunikasi kanggo bisnis cilik lan pasar tengah.

GoContact nyuda kerumitan teknologi lan lisensi kanggo ngowahi opsi pusat kontak kanggo bisnis kabeh ukuran. Dibandhingake karo solusi liyane ing pasar, GoContact yaiku:

  • Gampang kanggo nyebarke – GoContact disedhiyakake ing lingkungan asli awan, dadi ora ana hardware sing dibutuhake. Ora kaya akeh solusi saingan, GoContact mlaku ing browser tanpa piranti lunak tambahan sing dibutuhake.
  • Gampang digunakake – GoContact menehi agen kaca siji kaca kanggo telpon, chatting, email lan media sosial ing siji antrian ing browser padha. Ora ana aplikasi kapisah sing dibutuhake kanggo saben saluran utawa peran admin lan agen.
  • Gampang kanggo ngatur – GoContact dirancang kanggo pangguna, dudu IT. Ora ana coding utawa skrip sing dibutuhake. Contone, manajer pusat kontak bisa nggawe antrian kampanye mlebu, nyetel aturan, lan nemtokake agen kurang saka 10 menit nggunakake antarmuka seret lan selehake platform. Ora ana pelatihan utawa sertifikasi khusus sing dibutuhake.
  • Gampang kanggo mbayar – GoContact minangka platform kepemilikan sing diduweni lan dioperasikake Broadvoice tanpa overhead lisensi sing terus-terusan, ngidini perusahaan nawakake rega sing ngganggu. Kajaba iku, para pelanggan bisa ngirit dhuwit kanthi lisensi kursi bebarengan tinimbang mbayar lisensi agen individu manawa lagi dijadwalake kerja utawa ora.
  • Gampang kanggo skala – Unik, GoContact nawakake “lisensi lonjakan,” supaya para pelanggan bisa nggedhekake sementara saka mung 10 lisensi kanggo nyukupi kabutuhan musiman puncak lan banjur bali menyang tingkat normal kanggo rega meter sing bener.
  • Gampang kanggo nambah- Kanthi GoContact, ora ana biaya tambahan; kabeh kabisan standar sing bundled ing daya jog saben wulan. Tegese pelanggan kanthi otomatis duwe akses menyang fitur eksklusif kaya Agent Assist, sing nuntun agen liwat telpon langsung, nambah produktivitas lan kinerja.
  • Gampang kanggo nganyari – Nganyari GoContact otomatis lan kalebu ing lisensi kita.

GoContact kasedhiya langsung kanthi tarif pambuka khusus liwat mitra resmi Broadvoice. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.broadvoice.com.

Ndhukung Kutipan Pelanggan

“Kanthi GoContact, kita nggabungake sawetara saluran komunikasi, kayata swara, tiket lan jaringan sosial, tanpa perlu ngandelake platform liyane. Aspek omnichannel saka solusi GoContact wis nambah pengalaman layanan pelanggan.”
– Helder Gama, Koordinator Senior, Solusi Tenaga Kerja

“Ing Ucall, piranti lunak layanan pelanggan ora mung piranti lunak; iku, bebarengan karo wong-wong kita, minangka salah sawijining kaluwihan kompetitif kita. Milih GoContact minangka mitra yaiku taruhan ing solusi teknologi sing ngidini kita nggawe inovasi lan ngetutake tren paling apik ing pengalaman pelanggan.”
– Mario Tazi, Direktur Operasi, Ucall

Kutipan Mitra Dhukungan

“Tambahan pusat kontak omnichannel GoContact menyang solusi Broadvoice UCaaS ngidini kita nggawa siji-mandeg blanja lan invoice menyang klien CCaaS mlebu. Kombinasi kasebut ngidini kita ngirim nilai sing luar biasa kanggo klien kanthi nyuda kerumitan ngatur macem-macem vendor. GoContact ngidini kita ngembangake bisnis karo Broadvoice kanthi mbukak lawang kanggo bisnis sing luwih gedhe lan/utawa kompleks. Bisnis iki mbutuhake dhukungan khusus lan duwe pangarepan khusus babagan aplikasi Pusat Kontak. GoContact minangka pilihan sing apik kanggo nyedhiyakake solusi CCaaS sing kalebu integrasi karo CRM lan sistem tiket tartamtu. Salah sawijining atraksi yaiku pembangun skrip seret lan selehake lan CPaaS sing dibangun kanggo Agent Assist. Saiki kabeh wis ditutupi Broadvoice.”
Joseph SauloSolution Advisor, First Class Connection Corp.

Babagan Broadvoice

Broadvoice nyederhanakake komunikasi kanggo bisnis cilik lan pasar menengah kanthi solusi komunikasi awan sing nyedhiyakake fitur kelas perusahaan minangka layanan sing dikelola kanthi terjangkau. Solusi Broadvoice b-hive Unified Communications as a Service (UCaaS) lan GoContact omnichannel Contact Center as a Service (CCaaS) dibangun ing platform teknologi kepemilikan, menehi perusahaan kontrol lengkap kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus berkembang. Broadvoice uga dikenal kanggo instalasi, dhukungan lan Program Sukses Pelanggan sing unggul ing industri. Kanthi aset jaringan lan pelanggan sing ana ing patang bawana, Broadvoice mimpin kolaborasi lan perdagangan ing ndonya. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.broadvoice.com.

Kontak Media:
Kimberly Way
Manajer Senior, Operasi Pemasaran
Broadvoice
970.289.0854
[email protected]

Khali Henderson
Mitra Senior
Teori Buzz (kanggo Broadvoice)
480.999.5297
[email protected]

SUMBER Broadvoice

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *