Business Giving Circle Awards Grants Kanggo 3 Groups Empowering Young Women

12 Januari 2023

Yayasan Komunitas kanggo Northern Virginia ngluncurake Lingkaran Pemberian Wanita Bisnis ing 2014, klompok pisanan ing wilayah kasebut sing dumadi saka wanita sing pengin nguatake bocah-bocah wadon lan wanita kabeh umur liwat filantropi ing wilayah Virginia Lor.

“Nggabungake lan melu ing bunder menehi tegese nyambungake karo wanita sukses liyane sing ndhukung kesempatan sinau sing gegandhengan karo STEM lan owah-owahan positif kanggo bocah-bocah wadon lan wanita enom ing komunitas kita. Anggota kita minangka pimpinan sing wis sukses sing digambarake kanthi semangat kanggo nguatake bocah-bocah wadon lan wanita kabeh umur liwat filantropi kolektif. We seneng sambungan profesional lan pribadi karo anggota bunder liyane menehi saka akeh industri lan latar mburi warna. Sinau babagan keuntungan dadi anggota, “ujare Judy Redpath, Ketua, Lingkaran Pemberian Wanita Bisnis.

Sari Carp, Direktur Eksekutif Sustainability Matters, ngendika, “Kanthi karya iki, bocah-bocah wadon bakal disambungake karo ekosistem bimbingan profesional lingkungan wanita wiwit saka jurusan ilmu konservasi, nganti pimpinan ing teknik lingkungan, riset ilmiah, lembaga lingkungan lan manajemen nirlaba, lan eco-entrepreneurship. Iki bakal menehi puluhan bocah wadon sekolah menengah ing Virginia Lor pengalaman lan jaringan nyata sing penting.

Masalah Kelestarian: Ekologis ($20.000) – Ecologigals minangka program anyar sing fokus ing bocah-bocah wadon kanggo Sustainability Matters, melu 60 bocah wadon ing kelas 9-12 ing Sekolah Umum Fairfax County (kanthi jangkauan sing ditargetake kanggo bocah-bocah wadon lan wanita enom warna sing manggon ing omah-omah berpendapatan rendah) ing bidang ekologi/ilmu lingkungan. ing situs TPA 1-66 Making Trash Bloom.

Komite Grants kesengsem karo fokus topik sing jelas, kesempatan kanggo bocah-bocah wadon melu program Making Trash Bloom sing inovatif, jaringan bimbingan (kalebu siswa sarjana Smithsonian-Mason minangka mentor kanggo Ekologigals), lan kesempatan kanggo mlebu ing lantai dhasar saka program anyar kanggo organisasi kanthi cepet iki.

Boolean Girl: Boolean Girl Clubhouse ($15.000) – Boolean Girl’s Clubhouse mulang bocah-bocah wadon kelas 3 nganti 8 sing berbasis ing Virginia Lor (kira-kira 20 persen sing manggon ing omah-omah berpendapatan rendah) coding lan teknik ing lingkungan sing nyenengake, nalika ngembangake komunitas bocah-bocah wadon sing ndhukung lan nyedhiyakake dheweke. karo model peran ing bocah-bocah wadon lawas sing dadi instruktur lan asisten.

Clubhouse ketemu kaping 14 sajrone taun sekolah kanggo sesi 3 jam (udakara 20 bocah wadon ing saben sesi). Iki dadi tuan rumah kanthi kemitraan karo Universitas Marymount ing lokasi Arlington. Komite Grants kesengsem karo fokus ing dhukungan peer lan mentor, proyek coding / engineering sing ditindakake dening bocah-bocah wadon, lan kemitraan karo Universitas Marymount.

Black Girls Hack: We Got Next Cyber ​​​​Training Program ($15,000) – Black Girls Hack, sing diadegake ing 2020, ngupaya nambah keragaman lan perwakilan ing cybersecurity kanthi nambah katrampilan wanita lan bocah-bocah wadon ireng ing peretasan etika. Program We Got Next Cyber ​​​​yaiku program Sabtu virtual 18 minggu sing nyedhiyakake rencana pelajaran hacking etika khusus kanggo bocah-bocah wadon adhedhasar kurikulum cyber.org. Program kasebut bakal melu 30 bocah-bocah wadon sekolah menengah ing Virginia Lor, sing ngarahake siswa sing ora nduweni sejarah, lan siswa warna. Program kasebut bakal menehi voucher kanggo para peserta kanggo sertifikasi Keamanan +.

Komite Grants kesengsem karo fokus ing cybersecurity lan sertifikasi. Lingkaran Pemberian Wanita Bisnis bakal ngrayakake para penerima hibah 2022 iki ing Februari 2023 ing Rapat Kickoff Tahunan lan Perayaan Penerima.


Siaran pers iki diprodhuksi dening Yayasan Komunitas kanggo Virginia Lor. Pamanggih ingkang dipunandharaken wonten ing ngriki menika saking panganggit piyambak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *