CA Afrika Kidul lan Veracode mbukak praktik paling apik kanggo keamanan kontaner

Craig De Lucchi, Direktur Akun, CA Afrika Kidul

Nalika risiko cybersecurity terus saya tambah, keamanan aplikasi dadi penting. Tegese praktik pengkodean sing aman kudu dadi bagean saka saben set katrampilan pangembang. Craig De Lucchi, Direktur Akun ing CA Afrika Kidul, nerangake carane kode ditulis lan langkah-langkah sing ditindakake kanggo nganyari lan ngawasi duwe pengaruh gedhe ing organisasi lan aplikasi.

“Ana sawetara langkah sing bisa ditindakake para pangembang kanggo mbantu wadhah piranti lunak aman, kayata ngetrapake panggunaan repositori gambar wadhah sing dipercaya, ngilangi keruwetan gambar kanthi terus ngawasi apa sing ana ing wadhah kasebut, lan nggunakake alat manajemen rahasia kanggo nglindhungi data sensitif, ” ngandika De Lucchi, konfirmasi sing mindhai wadhah lunak kanggo vulnerabilities uga kritis.

“Sacara historis, praktik standar kanggo tim keamanan nindakake tes ing pungkasan proyek lan banjur nyerahake asil kasebut menyang pangembang kanggo remediasi. Nanging praktik paling apik ngarahake supaya ngatasi dhaptar koreksi sadurunge aplikasi dijadwalake menyang produksi ora bisa ditampa maneh amarga nambah risiko pelanggaran. Alat lan proses sing dibutuhake kanggo tes manual lan otomatis sajrone coding yaiku sing dibutuhake.

Layanan uji coba piranti lunak Veracode tambahan kalebu:

  • Analisis Statis Veracode IDE Scan minangka solusi sing lumaku ing latar mburi IDE pangembang kanggo menehi tandha lan umpan balik langsung babagan cacat potensial nalika kode ditulis.
  • Analisis Dinamis Veracode minangka layanan pemindai aplikasi web sing inventarisasi kabeh aplikasi web sing diadhepi umum lan nindakake scan sing entheng, aman kanggo produksi lan pindai jero kanggo ngenali kerentanan potensial.

Analisis Statis Veracode minangka metodologi tes sing gampang digunakake sing ngidini pangembang cepet mindai aplikasi web, seluler lan desktop. Kanthi Analisis Statis Veracode, pangembang bisa kanthi cepet ngenali lan ndandani kerentanan kaya skrip lintas situs lan sisipan SQL tanpa kudu ngatur alat.

Teknologi paten kasebut mindai binari, ngilangi kabutuhan akses menyang kode sumber. Asil diwenehake sajrone patang jam kanggo 80% scan lan 90% scan rampung sajrone sedina. Kanthi asil sing akurat banget sing diprioritasake adhedhasar keruwetan lan kalebu rencana remediasi langkah-langkah, pangembang bisa ndandani cacat luwih cepet nalika ngindhari mbuwang wektu kanggo positif palsu.

CA Afrika Kidul lan Veracode nyaranake pedoman keamanan praktik paling apik ing ngisor iki, kalebu:

  • Proteksi data – kudu ana ing radar sampeyan wiwit wiwitan
  • Ing ngarep, setuju apa sing nemtokake ‘rampung’ proyek
  • Coba Standar Verifikasi Keamanan Aplikasi OWASP minangka pandhuan kanggo nemtokake syarat keamanan lan ngasilake kasus tes
  • Melu tim keamanan kanggo mesthekake cara testing bakal ndandani cacat
  • Gawe kontrol proaktif dadi stub lan driver
  • Integrasi testing keamanan ing integrasi terus kanggo nggawe cepet, puteran umpan balik otomatis
  • Nambah juara keamanan kanggo saben tim pangembangan – iki minangka pangembang kanthi kapentingan ing keamanan sing mbantu nggedhekake pesen keamanan ing tingkat tim

Juara keamanan ora perlu dadi profesional keamanan; padha mung kudu tumindak minangka kalbu keamanan tim, tetep mripat lan kuping mbukak kanggo masalah potensial.

Klik ing ngisor iki kanggo nuduhake artikel iki





Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *