Camp Guide: 2022 Camp Listings

2022 Camp Listings

TAMAKWA CAMP
Alamat Michigan:
1760 S. Telegraph Road,
Suite 300
Bloomfield Hills, MI 48302
(248) 335-6400
Alamat Toronto:
55 Winold Ave.
M6B 1P8, Kanada
(416) 924-7433
tamakwa.com
Kanthi salah siji saka program rekreasi ruangan paling macem kasedhiya, Tamakwa campers lan anggota Staff seneng 88 taun tradhisi sugih, nilai inti, atmosfer kulawarga lan semangat camp, kabeh ing Algonquin Park Setting ayu.

TANUGA CAMP
Alamat mangsa:
139 W. Maple Road, Suite E
Birmingham, MI 48009
(248) 258-9150
camptanuga.com
Alamat musim panas:
6874 Camp Tanuga Road NE
Kalkaska, MI 49646
(231) 258-9150
Camp Tanuga cocok kanggo nyedhiyakake pengalaman sing nyenengake kanggo bocah-bocah sing ora bakal dilalekake. Persahabatan dibentuk, kapercayan entuk lan katrampilan sing disinaoni njaga para camper bali saben taun. Lingkungan bebas elektronik sing nampilake waterfront lengkap, trapeze mabur, nunggang jaran, sepedaan gunung lan kemah sewengi mbantu nggawe Tanuga dadi papan sing apik. Program kasedhiya kanggo lanang lan wadon umur 6-15. Ayo ngalami sihir.

WALDEN CAMP
5607 Kali Kidul
Cheboygan, MI 49721
panas@campwaldenmi.com
(248) 225-1256
(817) 253-0722
Ngerayakake musim panas kaping 64, Walden nyedhiyakake lingkungan sing menehi inspirasi sing nantang para camper kanggo metu saka zona nyaman. Program kita nggabungake unsur pilihan individu lan dinamika kelompok, mbangun kapercayan, karakter lan ketahanan. Ing Walden, penasihat umur kuliah mundhakaken standar nalika nerangake kadewasan lan komitmen staf. Akreditasi nasional dening American Camp Association.

CAMP YOUNG YUDAEA MIDWEST
E989 Stratton Lake Road
Waupaca, WI 54981
(224) 235-4665
cyjmid.org
Gabung karo kulawarga CYJ Midwest, ing ngendi kita nyedhiyakake lingkungan sing nyenengake, aman lan nyengkuyung kanggo para kemah supaya bisa nambah hubungane karo agama Yahudi lan Israel. Program kita fitur tubing, panahan, climbing, pit lan liyane.

SEKOLAH HILLEL DAY
Gabung kanggo musim panas liyane sing apik banget! Camp Funtabulous kanggo bocah umur 2-5 taun. Tema mingguan kalebu sinau langsung, eksplorasi ing pusat alam ruangan, ngolah kebon ing omah kaca lan kebon, dolanan kreatif ing papan dolanan, dolanan banyu lan kesenengan njero ruangan. Fun ing-camp lapangan trip utawa pengunjung saben sesi. Kegiatan ningkatake wutah sosial lan emosional, lan kekancan seumur hidup diwiwiti. Staff terlatih kita nyengkuyung, nurtures, mulang lan ndhukung campers saben dina. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi rppappas@hillelday.org.

LAWRENCE TECH SUMMER CAMPS
21000 W. 10 Mil Road
Southfield, MI 48075
(800)225-5588
summercamps@ltu.edu
ltu.edu/summercamps
Kamp musim panas akademik kanggo siswa sekolah menengah sing kasengsem ing teknik, desain, teknologi lan ilmu pengetahuan diwulangake dening profesor ing laboratorium lan studio modern ing kampus Southfield 107 hektar LTU.

ROEPER SUMMER CAMPS
41190 Woodward Ave.
Bloomfield, MI 48304
(248) 203-7370
roeper.org
Saka lacrosse kanggo coding kanggo téater, Roeper Summer Programs nawakake macem-macem pengalaman camp enriching lan maringi hadiah kanggo bocah-bocah ing Metro Detroit. Keragaman lan ngormati potensi saben wong minangka ciri utama masyarakat.

KAMPUNG TAMARACK
4361 Perryville Road
Ortonville, MI 48462
(248) 647-1100
tamarackcamps.com
Tamarack Camps, diadegaké dening Fresh Air Society, mbangun komunitas sregep dening nyediakake enriching pengalaman camping Yahudi kanggo anak lan kulawargané, ngormati kemampuan financial. Liwat macem-macem program sewengi, kalebu Camp Maas, Teen Travel Trips lan Outpost Camps, kita kurban urip-ganti petualangan.

WILLOWAY DAY CAMP INC.
Kothak POS 250933
Bloomfield Kulon, MI 48325
(248) 932-2123
www.willowaydaycamp.com
Willoway Day Camp wis nawakake musim panas sing paling apik kanggo generasi campers. Staff diwasa guru lan pimpinan lan hektar fasilitas pinunjul gabungke kanggo nggawe kenangan langgeng. Fun wiwit wayahe campers munggah ing bis Willoway (utawa van). Apa iku nggawe splash utawa sinau kanggo nglangi ing loro pools kita utawa nglaras lapangan atletik kita mawarni-warni, program blumbang lan tlaga, peternakan kewan, tilase alam lan fishing utawa drama, tari, kayaking, go-karting, panahan, tenis, golf lan ga ga ga – ing Willoway, iku panas fun for everyone. American Camp Association-akreditasi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *