Cara Ndandani Panelusuran YouTube Ora Bisa

Apa sampeyan duwe masalah nggunakake fitur telusuran YouTube ing piranti Apple iPhone utawa Android? Ana sawetara alasan app ora njupuk asil samesthine. Sampeyan bisa nyoba sawetara cara kanggo ndandani masalah lan bali menyang nemokake video YouTube favorit.

Siji alesan umum sampeyan ora bisa nggunakake fungsi telusuran YouTube yaiku app sampeyan duwe masalah cilik. Penyebab liyane kalebu sambungan internet sing ora aktif, YouTube ora duwe akses data lengkap, lan liya-liyane.

Bukak maneh YouTube ing telpon

Salah siji cara cepet kanggo ndandani akeh masalah karo YouTube yaiku metu lan mbukak maneh aplikasi YouTube ing telpon. Iki ndandani macem-macem masalah cilik karo app, supaya sampeyan bisa nggunakake fungsi telusuran.

Ing iPhone

  1. Gesek munggah saka ngisor layar telpon banjur ngaso ing tengah.
  2. Golek youtube ing dhaptar banjur geser munggah ing app kanggo nutup app.
  1. Tutul youtube ing layar ngarep kanggo mbukak maneh app.

Ing Android

  1. Tutul ing paling anyar tombol app.
  2. Gesek munggah ing youtube app.
  1. Tutul youtube ing layar ngarep utawa ing laci app.

Priksa Sambungan Internet Panjenengan

YouTube mbutuhake sambungan internet aktif kanggo njupuk asil panelusuran. Yen sambungan sampeyan rusak utawa ora bisa digunakake, mula sampeyan ora bisa nggunakake pilihan telusuran.

Sampeyan bisa verifikasi manawa kanthi mbukak browser web ing telpon lan mbukak situs kaya Bing. Yen sampeyan sukses ngakses situs kasebut, internet sampeyan bisa digunakake kanthi apik. Ing kasus iki, waca terus kanggo nemokake koreksi liyane.

Yen browser web sampeyan gagal mbukak situs kasebut, sambungan internet sampeyan rusak. Ing kasus iki, nyoba kanggo mutusake masalah dhewe utawa njaluk bantuan panyedhiya.

Priksa manawa YouTube Mudhun

Server YouTube kadhangkala mudhun, nyebabake gangguan ing platform. Fitur telusuran sampeyan ora bisa digunakake minangka akibat saka pemadaman kasebut.

Sampeyan bisa mriksa yen YouTube ngalami downtime kanthi nggunakake situs kaya DownDetector. Yen platform pancen mudhun, sampeyan kudu ngenteni nganti perusahaan ngasilake server maneh. Ora ana sing bisa ditindakake kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Nganyari YouTube kanggo Ndandani Masalah Panelusuran

Bug aplikasi YouTube bisa nyebabake fungsi telusuran ora bisa digunakake. Amarga sampeyan ora bisa ndandani masalah tingkat coding dhewe, sampeyan bisa nganyari app ing telpon supaya bisa nyingkirake bug kasebut.

Gratis lan gampang kanggo nganyari YouTube ing iPhone lan Android.

Ing iPhone

  1. Bukak App Store ing iPhone.
  2. Pilih Nganyari ing ngisor.
  3. milih nganyari sakbanjure youtube ing dhaftar.

Ing Android

  1. Mbukak Google Play Store ing telpon.
  2. Telusuri lan pilih youtube.
  1. Tutul nganyari kanggo nganyari app.

Nganyari iPhone utawa telpon Android

Kewan omo sistem iPhone utawa Android sampeyan bisa nyebabake aplikasi sampeyan ora bisa digunakake. Iki luwih bener yen telpon sampeyan nggunakake versi sistem operasi sing wis lawas.

Ing kasus iki, sampeyan bisa ngatasi masalah telusuran YouTube kanthi nganyari piranti lunak telpon menyang versi paling anyar. Mangkene carane nindakake.

Ing iPhone

  1. Mbukak Setelan ing iPhone.
  2. Navigasi menyang Umum > Nganyari piranti lunak ing Setelan.
  3. Ayo iPhone mriksa nganyari kasedhiya.
  4. Ngundhuh lan nginstal nganyari kanthi nutul Ngundhuh lan Instal.
  1. Wiwiti maneh iPhone.

Ing Android

  1. Bukak Setelan ing telpon.
  2. Pilih Sistem > Nganyari sistem.
  1. Temokake lan instal nganyari sing kasedhiya.
  2. Urip maneh telpon.

Gunakake Tanggal lan Wektu sing Bener ing Telpon

Sawetara aplikasi mbutuhake telpon nggunakake tanggal lan wektu sing bener supaya bisa digunakake. Yen sampeyan salah nemtokake pilihan tanggal lan wektu ing telpon, mula fungsi telusuran YouTube ora bisa digunakake.

Ndandani opsi kasebut ing telpon, lan YouTube bakal bisa digunakake kaya sing dikarepake.

Ing iPhone

  1. Bukak Setelan ing iPhone.
  2. Pilih Umum > Tanggal & Wektu.
  3. Ngaktifake Setel kanthi otomatis.

Ing Android

  1. Mbukak Setelan ing telpon.
  2. Pilih Sistem > tanggal & wektu.
  3. Nguripake loro Gunakake wektu sing disedhiyakake jaringan lan Gunakake zona wektu sing disedhiyakake jaringan.

Aktifake Mode Incognito YouTube

YouTube nawakake mode incognito supaya sampeyan bisa browsing platform kasebut tanpa kudu mlebu log. Iku worth nggunakake mode iki kanggo ndeleng apa sing mbantu ndandani masalah panelusuran Panjenengan.

  1. Bukak ing youtube app ing telpon.
  2. Pilih lambang profil sampeyan ing pojok tengen ndhuwur YouTube.
  3. milih Aktifake Incognito.
  1. Pilih Wis ing pituduh.
  2. Gunakake pilihan telusuran lan deleng yen bisa.
  3. Sampeyan bisa mateni mode incognito kanthi nutul lambang profil ing pojok tengen ndhuwur YouTube banjur pilih Pateni Incognito.

Ndandani Panelusuran YouTube Ora Bisa Kanthi Mbusak Cache Aplikasi

YouTube nggunakake file sementara sing diarani cache kanggo nambah pengalaman ing-app. File-file kasebut bisa uga rusak, nyebabake fungsi app sampeyan ora bisa digunakake. Untunge, sampeyan bisa mbusak cache YouTube tanpa mengaruhi data pribadhi ing app.

Sesi login lan informasi liyane ing app bakal tetep utuh nalika mbusak cache. Elinga yen sampeyan mung bisa nindakake iki ing Android, amarga iPhone ora ngidini sampeyan mbusak cache app.

  1. Bukak Setelan ing telpon Android sampeyan.
  2. Pilih Aplikasi & Notifikasi > youtube ing Setelan.
  3. Tutul Panyimpenan & cache.
  4. milih Mbusak cache.

Ngidini YouTube Gunakake Data Tanpa Watesan

Yen sampeyan wis ngaktifake mode Ngirit Data ing telpon Android, iki bisa uga mbatesi panggunaan internet YouTube. Iki nyebabake fungsi app ora bisa digunakake.

Sampeyan bisa whitelist app YouTube ing mode lan ngidini app nggunakake data tanpa watesan. Iki kamungkinan bakal ngrampungake masalah panelusuran ing app.

  1. Mbukak Setelan ing telpon Android sampeyan.
  2. Kepala menyang Aplikasi & Notifikasi > youtube > Data seluler & Wi-Fi.
  3. Nguripake Panggunaan data sing ora diwatesi.

Reset Setelan Jaringan Telpon

Yen masalah telusuran YouTube isih ana, coba setel maneh setelan jaringan iPhone utawa Android kanggo ngatasi masalah jaringan. Iki bakal mesthekake yen pilihan sing salah ora nyebabake masalah.

Ing iPhone

  1. Mbukak Setelan ing iPhone.
  2. Pilih Umum > Reset ing Setelan.
  3. milih Reset Setelan Jaringan.
  1. Ketik sandhi iPhone.
  2. Pilih Reset Setelan Jaringan ing pituduh.

Ing Android

  1. Bukak Setelan ing telpon.
  2. Navigasi menyang Sistem > Reset pilihan ing Setelan.
  3. milih Wi-Fi, seluler & Bluetooth reset.
  1. Pilih Reset setelan.

Nggawe Panel Telusuran YouTube Fungsional ing Smartphone

Panelusuran YouTube minangka fitur penting amarga sampeyan bisa nemokake video sing sampeyan minati ing situs hosting video raksasa iki. Fitur telusuran sing rusak tegese ora bisa nonton apa sing dikarepake.

Untunge, sampeyan bisa nggunakake cara sing wis kasebut ing ndhuwur kanggo ngrampungake masalah telusuran. Banjur, sampeyan bisa nemokake video apa wae sing bisa ditonton ing platform iki. Sugeng enjang!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *