Cara Nggawe Dhuwit karo NFT minangka Pamula

Token non-fungible, sing umum dikenal minangka NFT, minangka jinis unik saka aset digital sing diaktifake dening teknologi blockchain. Ateges, NFT minangka token digital kanthi pengenal unik, lan umume digunakake kanggo makili obyek digital lan fisik.

Ing praktik, NFT paling asring digunakake kanggo makili karya seni digital, contone avatar sing bisa digunakake minangka gambar profil ing jaringan media sosial. Wiwit ditanggepi ing blockchain, NFT bisa ditransaksikake kanthi basis 24/7 ing endi wae ing saindenging jagad. Iki wis ngidini pasar NFT berkembang berkembang, lan sawetara NFT wis didol kanggo mayuta-yuta dolar.

Yen sampeyan pengin sinau babagan golek dhuwit karo NFT minangka pamula, ana sawetara cara sing bisa dijelajahi. Sampeyan bisa nggawe NFT dhewe, perdagangan NFT sing ana, mint NFT saka proyek sing bakal teka, lan liya-liyane.

Kepiye carane nggawe dhuwit karo NFT?

Ayo goleki sawetara cara utama sampeyan bisa nggawe dhuwit nganggo NFT. Mesthi wae, kita kudu nuduhake yen investasi ing NFT minangka kegiatan sing berisiko tinggi, lan sampeyan bisa kelangan kabeh investasi sampeyan. Priksa manawa sampeyan nimbang kahanan finansial lan nindakake riset dhewe sadurunge mutusake tuku NFT.

Nggawe NFTs dhewe

Salah siji cara sing paling gampang kanggo nggawe dhuwit karo NFT yaiku nggawe NFT dhewe lan adol. Infrastruktur kanggo iki dikembangake kanthi apik, amarga umume pasar NFT ngidini sapa wae nerbitake NFT lan nawakake menyang pamirsa global.

Mesthine, nggawe NFT sing bakal dituku wong pancen gampang. Ana sawetara pertimbangan sing kudu digatekake sadurunge miwiti.

NFT duwe macem-macem aplikasi. Nalika NFT sing paling populer bisa diklasifikasikake minangka NFT seni, sawetara NFT uga nduweni utilitas. Contone, NFT bisa nyedhiyakake akses menyang saluran komunikasi eksklusif, kayata server Discord pribadi. Ana uga NFT sing menehi akses menyang pengalaman eksklusif, kayata sesi temu lan salam karo selebriti.

Nanging, umume wong sing pengin ngluncurake NFT dhewe bakal nggawe NFTs sing dimaksudake kanthi visual. Yen sampeyan pengin ngerti carane nggawe dhuwit karo seni NFT, ana sawetara opsi kasedhiya.

Yen sampeyan artis lan wis duwe portofolio dhewe, nimbang nyithak sawetara potongan paling apik minangka NFTs lan nawakake kanggo didol minangka 1: 1 NFTs. Nalika pasar 1: 1 NFT luwih cilik tinimbang pasar kanggo koleksi NFT, sampeyan bisa uga bisa nemokake panuku sing kasengsem yen karya sampeyan berkualitas tinggi.

Yen sampeyan pengin mbukak koleksi NFT, genre sing paling populer yaiku NFT gambar profil (PFP) lan NFT seni generatif. PFP NFTs utamané populer, nanging pasar wis Highly kebak, nggawe angel kanggo pendatang anyar kanggo sukses.

Yen sampeyan duwe katrampilan coding lan bakat seni, sampeyan bisa nimbang nggawe koleksi seni generatif lan adol ing bentuk NFT. Yen sampeyan pengin njelajah rute iki, disaranake mriksa platform kaya ArtBlocks lan fxhash. Pasar kanggo seni generatif NFTs kurang kebak, dadi luwih gampang kanggo pendatang anyar kanggo ngeweruhi, kasedhiya karya sing kualitas dhuwur.

Sampeyan uga kudu milih platform blockchain sampeyan pengin nerbitake NFT sampeyan. Ethereum minangka platform sing paling akeh didhukung ing macem-macem pasar NFT, nanging uga nduweni biaya transaksi paling dhuwur. Yen sampeyan pengin NFT sampeyan duwe biaya transaksi sing luwih murah, coba gunakake Polygon utawa Solana.

NFT dhewe mung minangka token ing blockchain sing nuduhake lokasi ing ngendi media sing ana gandhengane karo NFT disimpen. Tinimbang nggunakake solusi panyimpenan terpusat, coba gunakake solusi panyimpenan desentralisasi kaya IPFS lan Arweave. Ora mung iki bakal nggawe NFTs luwih kuat, nanging uga bakal dihargai dening komunitas kolektor NFT.

Perdagangan NFT

Perdagangan BAYC NFT

Cara umum liyane kanggo nggawe dhuwit karo NFT yaiku perdagangan. Iki paling umum ditindakake ing pasar NFT kayata OpenSea. Prinsip dhasar padha karo dagang aset liyane – sampeyan pengin tuku murah lan adol dhuwur. Mesthi, iki luwih gampang diucapake tinimbang rampung.

Supaya bisa sukses karo dagang NFT, penting banget kanggo nduwe driji ing denyut nadi komunitas NFT supaya sampeyan ngerti koleksi endi sing saiki dadi tren lan koleksi sing ora disenengi. Sampeyan bisa nindakake liwat server Twitter lan Discord ing ngendi sampeyan bisa ngobrol karo pedagang NFT liyane lan ngerteni arah pasar.

Sampeyan kudu ngerti yen pasar NFT kurang cair tinimbang pasar kanggo aset crypto sing bisa digunakake kaya BTC lan ETH. Iki tegese bakal njupuk wektu maneh kanggo adol NFTs, lan sampeyan bisa uga kudu nyetel rega takon asring kanggo nemokake panuku.

Yen sampeyan duwe NFT saka koleksi sing ora jelas sing ora dikarepake, masalah kasebut bakal saya tambah lan sampeyan ora bisa nemokake panuku.

Kesulitan liyane ing dagang NFT yaiku koleksi NFT sing paling cair cenderung duwe rega lantai sing dhuwur, tegese sampeyan kudu ngetrapake modal sing akeh kanggo miwiti. Mesthi wae, sampeyan bisa milih kanggo perdagangan koleksi NFT kanthi rega sing luwih murah, nanging koleksi kasebut cenderung kurang likuiditas lan rekaman trek sing luwih cendhek.

Tinimbang aktif dagang NFT, bisa uga luwih becik tuku NFT saka koleksi sing sampeyan yakin duwe janji jangka panjang, lan tahan kanggo wektu sing luwih suwe. NFT minangka jinis aset sing berkembang lan beresiko banget, mula aja nandur modal luwih saka sampeyan pengin ilang.

Mint NFTs saka proyèk janjeni

Yen sampeyan kepingin weruh carane nggawe dhuwit ing proyek NFT, sampeyan bisa nggoleki kanggo ngamanake titik minting saka proyek sing durung diluncurake. Biasane, proyek bakal ngidini pangguna nggawe NFT kanthi rega tetep, nanging sawetara proyek uga ngluncurake tetes NFT gratis.

Nalika nerangake koleksi PFP NFT, sampeyan ora ngerti persis sing NFT saka koleksi sampeyan bakal entuk nalika mint, amarga minting wis acak. Iki tegese sampeyan duweni potensi entuk NFT kanthi sipat langka.

Akeh proyek wis nilar open minting kanggo nyegah bot saka snagging munggah kabeh titik ing proses minting. Biasane, pangguna kudu mlebu dhaptar putih utawa dhaptar sing diidini supaya bisa nggawe NFT. Saben proyek bakal duwe kritéria sing beda-beda kanggo mlebu ing dhaptar putih, mula priksa manawa riset sadurunge.

Melu NFT mints bisa nguntungake, nanging sampeyan kudu ngati-ati babagan proyek sing sampeyan pilih. Sawetara koleksi NFT bisa uga ora entuk daya tarik, sing bakal menehi sampeyan NFT sing angel utawa ora bisa didol. NFT NFT saka proyek anyar padha karo partisipasi ing dodolan token – upside gedhe, nanging sampeyan ora bakal ditinggalake yen proyek kasebut ora sukses.

Sampeyan uga kudu ngerti babagan tarik karpet, yaiku proyek sing ngumpulake dana saka investor nanging ora tau ngeculake produk kasebut. Ing sawetara kasus, proyek bakal ngeculake NFT, nanging kanthi cepet ninggalake peta dalan lan ilang.

Play-kanggo-Entuk game

Axie Tanpa wates muter kanggo entuk

Akeh game play-kanggo-entuk nggabungake NFT, sing dibutuhake kanggo main game lan entuk token. Iki kalebu game kayata Axie Infinity lan Splinterlands. Saliyane token sing ditampa liwat mekanika muter-kanggo-entuk, sampeyan uga bisa ngedol NFT kanggo duweni potensi entuk bathi.

Gumantung ing game, potensial entuk sampeyan ing muter-kanggo-entuk game bisa gumantung ing tingkat skill lan jumlah dhuwit sing gelem nandur modal kanggo miwiti. Contone, tuku barang sing luwih kuat bisa ngidini sampeyan entuk token luwih akeh.

Ana macem-macem saka sudhut game play-kanggo-entuk kasedhiya ing pasar. Saenipun, sampeyan kudu milih game sing duwe urutane critane game menarik saliyane kanggo muter-kanggo-entuk ganjaran – ora ana sing seneng “mecah” game mboseni mung kanggo entuk ganjaran.

Kakurangan saka game play-kanggo-entuk yaiku angel nggawe model sing lestari kanggo tokenomics. Yen game play-kanggo-entuk ndeleng spike dumadakan ing popularitas, sumber token ganjaran bisa inflate, asil ing prices murah lan ganjaran kurang terkenal.

Sampeyan bisa nemokake sawetara game sing kudu ditelusuri kanthi mriksa dhaptar proyek NFT metaverse paling apik.

Investasi ing blockchain sing digunakake kanggo NFT

Cara ora langsung kanggo entuk paparan NFT yaiku nandur modal ing platform blockchain sing umum digunakake kanggo nerbitake lan dagang NFT. Iki kalebu platform kayata Ethereum, Polygon, Solana lan Flow.

Cara paling gampang kanggo nindakake iku mung tuku token asli platform, contone ETH. Aset crypto iki luwih gampang didol dibandhingake karo NFT, lan sampeyan uga bisa ngakses alat kayata berjangka lan

Investasi ing pamblokiran sing digunakake kanggo NFT bisa uga minangka cara sing luwih aman kanggo entuk manfaat saka pertumbuhan potensial sektor NFT dibandhingake karo investasi ing proyek NFT tartamtu. Nanging, regane uga luwih murah tinimbang nemokake proyek NFT permata sing didhelikake sing terus njeblug.

Ing ngisor iki – Ana akeh cara kanggo nggawe dhuwit karo NFTs, nanging sampeyan kudu ati-ati

Yen sampeyan kepingin weruh carane nggawe dhuwit karo NFT minangka pamula, muga-muga bisa nuduhake sawetara cara sing paling njanjeni kanggo njelajah. Kanggo umume wong, dagang NFT bakal dadi cara sing paling gampang diakses kanggo entuk dhuwit karo NFT. Nanging, yen sampeyan bisa nyedhiakke jumlah pinunjul wektu kanggo riset lan mindhai pemandangan NFT kanggo proyek janjeni, iku uga bisa kanggo nggawe dhuwit kanthi melu NFT mints.

Yen sampeyan duwe bakat seni, sampeyan bisa nggawe karya seni minangka 1: 1 NFT lan adol. Sapa ngerti – NFT sampeyan bisa uga ana ing dhaptar NFT paling larang sing wis didol!

Kangge, yen sampeyan pengin ngluncurake koleksi NFT, sampeyan uga butuh tim kanggo mbantu sampeyan lan menehi insentif tambahan kanggo sing duwe NFT. Pasar kanggo koleksi NFT jenuh banget lan para peserta biasane nggoleki luwih saka avatar sing katon keren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *