Cara Tuku $TARO, Token Utilitas Ekosistem RobotEra – Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Proyèk Metaverse terus teka lan ora nggumunake, amarga potensial banget. Niche kasebut isih anyar, mula ana akeh proyek sing digunakake kanthi maksimal.

Proyek metaverse paling anyar kanggo nggayuh pasar yaiku RobotEra lan nggawa akeh fitur sing menarik. Sing paling penting yaiku ngidini pangguna nggawe game lan pengalaman interaktif tanpa kawruh coding sadurunge.

Ing kene, kita ngandhani kabeh babagan RobotEra, kalebu presale TARO lan carane tuku token TARO.

Takeaways Key ing RobotEra:

  • RobotEra minangka proyek metaverse ing Ethereum sing bertema robot futuristik, ngidini pangguna tuku tanah lan melu pengalaman interaktif.
  • Fitur utama RobotEra yaiku ngidini pangguna nggawe game lan pengalaman dhewe tanpa kawruh coding sadurunge.
  • Pemain bakal bisa melu kegiatan kaya konser musik lan kunjungan museum, saliyane bisa nggawe pengalaman kasebut dhewe.
  • RobotEra saiki nganakake presale kanggo token TARO, sing ana ing tahap pertama.

Carane Tuku TARO

Tuku token TARO minangka proses sing gampang lan gampang. Presale TARO saiki ana ing presale pisanan, mula regane paling murah sing pancen migunani kanggo investor awal.

Ana total 90 yuta token TARO sing bisa direbut, kanthi 1 TARO regane 0,020 USDT ing tahap pisanan, sing bakal nambah dadi $ 0,025 ing tahap kapindho. TARO bisa dituku nganggo USDT utawa ETH. Tim kasebut ngrancang ngunggahake $ 1,8 yuta.

Langkah-langkah ing ngisor iki bakal nggawa sampeyan babagan cara tuku TARO sajrone pre-sale. Sampeyan mbutuhake dompet crypto – disaranake MetaMask, dompet non-custodial gratis.

Langkah 1: Nggawe Dompet MetaMask

Kaya biasane, langkah pertama kanggo nggawe tuku utawa transaksi crypto yaiku duwe dompet. MetaMask minangka pilihan sing apik kanggo nandur modal ing presales lan gampang digunakake.

Pindhah menyang MetaMask lan entuk dompet, sing kasedhiya minangka ekstensi browser ing Chrome, Firefox, lan Edge. Iku uga kasedhiya ing Android lan iOS.

Sawise sampeyan duwe ekstensi, sampeyan kudu nggawe dompet. Iki kalebu ngetik sandhi lan kanthi aman nyimpen frasa sandhi 12 tembung sing diwenehake. Iki penting, amarga digunakake kanggo mbalekake dompet yen sampeyan ora bisa ngakses.

Langkah 2: Tahan ETH utawa USDT ing Dompet MetaMask Panjenengan

Kaya sing kasebut, sampeyan bisa tuku TARO nganggo ETH utawa USDT. Sampeyan mbutuhake salah siji saka iki ing dompet MetaMask. Yen sampeyan bisa nransfer saka dompet liyane, tindakake – yen ora, sampeyan kudu tuku ETH utawa USDT dhisik.

Ana akeh ijol-ijolan sing bisa digunakake kanggo tuku token kasebut, sawise sampeyan kudu ngirim menyang alamat dompet MetaMask. Ijol-ijolan populer kaya Binance utawa Coinbase minangka pilihan sing apik kanggo pamula.

Langkah 3: Pindhah menyang RobotEra lan Sambungake MetaMask

Sabanjure, bukak RobotEra lan klik tombol sambungake dompet. Sampeyan kudu ndeleng kabar saka MetaMask – konfirmasi. Aja lali mriksa maneh yen sampeyan wis entuk dana ETH utawa USDT sing dibutuhake kanggo tuku TARO.

Langkah 4: Tuku Token TARO

Saiki sampeyan bisa melu presale TARO. Sawise nyambungake dompet, sampeyan bakal weruh opsi kanggo ETH utawa USDT – pilih token sing sampeyan duwe ing dompet MetaMask. Banjur ketik nomer token TARO sing pengin dituku, nanging elinga jumlah minimal 1.000 TARO. Biaya 0.020 Dollar AS kanggo TARO yaiku $20. Apa akun kanggo biaya gas.

Konfirmasi transaksi lan MetaMask kudu njaluk konfirmasi sampeyan. Apa iki lan investasi sampeyan bakal dikonfirmasi. Sampeyan bakal bisa ngumpulake yen presale wis rampung.

Apa RobotEra?

RobotEra minangka proyek metaverse ing ngendi para pemain diwakili dening robot futuristik. Robot kasebut duwe NFT unik kanggo ngenali. Keterlibatan ing RobotEra teka ing wangun tuku tanah virtual, melu acara lan panggonan kaya konser, kasino, lan salon, lan nggawe game lan pengalaman.

Titik pungkasan iku penting banget amarga pangguna bakal bisa nggawe game lan pengalaman tanpa ngerti carane kode. Rintangan entri sing sithik iki kudu narik akeh keterlibatan lan nyebabake sawetara pengalaman interaktif sing nyenengake. Pangguna-loropaken lan inklusivitas minangka ciri utama RobotEra lan kudu mimpin menyang metaverse ing ngendi pemain bakal nemokake apa sing kudu ditindakake.

Token TARO ana ing jantung RobotEra lan digunakake minangka mata uang ing metaverse. Pemain bisa tuku tanah lan NFTs nggunakake TARO, mbayar karcis kanggo acara, lan nampa Fees kanggo Manajemen tanah. Token TARO bakal digunakake ing DAO, sing bakal nemtokake kemajuan proyek kasebut.

Pemain bisa entuk metaverse RobotEra liwat staking token TARO, biaya manajemen tanah, lan acara hosting sing tiket didol kanggo TARO. Ana uga bakal acara acak sing ngidini pemain kanggo mine ganjaran.

The RobotEra Presale lan Pice

RobotEra ana ing tahap pertama presale, kanthi rega TARO yaiku $0.020. Tahap mbesuk bakal weruh kenaikan rega, kanthi tahap kapindho bakal dadi $ 0,025. Tahap katelu lan pungkasan bakal ndeleng rega menyang $0.032.

Presale bakal ngidini investor bisa mlebu nalika rega paling murah, sing bisa nyebabake keuntungan amarga sawetara proyek kaya Tamadoge wis ditampilake – sanajan ing mangsa crypto. Sampeyan bisa ndeleng rincian presale ing ngisor iki.

Prasale Internship Jumlah Token Rega saka TARO Hardcap Internship
Tahap 1 90.000.000 $0,020 $1.800.000
tataran 2 90.000.000 $0,025 $2.250.000
Tahap 3 90.000.000 $0,032 $2.880.000

Prediksi rega RobotEra

Nggawe prediksi rega minangka tugas sing angel, sanajan ing pasar sing paling stabil. Cryptocurrencies ing tahap presale uga angel ditaksir, nanging ana sawetara pratandha sing nuduhake yen TARO bisa nguntungake.

Proyek Metaverse kabeh nesu lan 2023 dadi taun penting kanggo niche kasebut. Proyèk liyane wis nuduhake wutah gedhe tenan ing wektu cendhak, kayata Lucky Block, kang ageng 60x sawise presale.

Dadi, para investor pengin ngawasi RobotEra lan nimbang manawa dheweke ngormati apa sing ditawakake metaverse. Investor kudu tansah nindakake riset lan ora nandur modal luwih saka sing bisa ilang.

Priksa metu Presale TARO

RobotEra nampilake potensial sing ditawakake metaverse, nawakake fitur sing nyenengake supaya bisa nggawe game lan pengalaman sampeyan dhewe ing ndhuwur. Presale minangka kesempatan sing apik kanggo sing rumangsa kaya iki bisa dadi hit metaverse sabanjure. Yen kasengsem, dheweke kudu mriksa presale token TARO ing situs web RobotEra.

Priksa metu Presale TARO

Penafian: Iki minangka release mbayar. Pernyataan, tampilan lan panemu sing ditulis ing kolom iki mung saka panyedhiya konten lan ora kudu makili NewsBTC. NewsBTC ora njamin akurasi utawa pas wektune informasi sing kasedhiya ing konten kasebut. Apa riset lan nandur modal kanthi resiko dhewe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *