Go

Kepiye salah sawijining universitas Colorado mbantu siswa sing ora duwe katrampilan urip

Kepiye sekolah ngupaya ngatasi tantangan kesehatan mental sing gegandhengan karo pandemi lan dampak sing amba saka ketimpangan sing wis suwe. Arizbeth Cortez rumangsa yakin yen kuliah bakal kaya sekolah menengah lan dheweke bakal menang kabeh kelas. Sawise kabeh, dheweke ora tau nampa apa-apa sing kurang saka kelas A ing Sekolah Bruce Randolph Denver. Ing ujian …

Kepiye salah sawijining universitas Colorado mbantu siswa sing ora duwe katrampilan urip Read More »

siswa sekolah flexi nuduhake gol ing survey pisanan Australia

Sekolah Flexi nglayani wong enom sing wis diusir saka sekolah utama. Sawetara siswa bisa diusir utawa berjuang kanggo cocog. Sawetara bisa uga wis diganggu utawa duwe kabutuhan sinau sing ora bisa ditindakake dening sistem mainstream. Sekolah Flexi menehi kesempatan kaloro (lan kadhangkala kaping telu, kaping papat utawa kaping lima) kanggo siswa tetep utawa melu sekolah. …

siswa sekolah flexi nuduhake gol ing survey pisanan Australia Read More »

Ide Nggawe Dhuwit Nggunakake OpenAI’s ChatGPT lan DALL·E 2 | Jordy Schuck

Utawa mung kekacoan watara! Foto deningPenulis nggunakake Canva ChatGPT wis entuk 1 yuta pangguna mung sajrone 6 dina. Kanggo perspektif, butuh Instagram 2,5 wulan, Facebook sajrone 10 wulan, lan Twitter sajrone meh 2 taun. Lan AI iki bisa nindakake meh kabeh ing sangisore srengenge. Dadi, kanthi pikiran kasebut, Kepiye Sampeyan Bisa Nggawe Dhuwit Kanthi Iku? …

Ide Nggawe Dhuwit Nggunakake OpenAI’s ChatGPT lan DALL·E 2 | Jordy Schuck Read More »

AlphaCode DeepMind cocog karo kehebatan programmer rata-rata

Program AlphaCode DeepMind njupuk pendekatan data-driven kanggo coding. (Ilustrasi Google DeepMind) Program piranti lunak intelijen buatan dadi pinter banget kanggo nindakake obrolan, menang game papan lan ngasilake karya seni – nanging kepiye nggawe program piranti lunak? Ing makalah sing mentas diterbitake, peneliti ing Google DeepMind ujar manawa program AlphaCode bisa ngetutake rata-rata coder manungsa ing …

AlphaCode DeepMind cocog karo kehebatan programmer rata-rata Read More »

Panaliten DNA nyritakake kepiye manungsa sing wis punah lan misterius mbentuk sistem kekebalan awak

Ing mangsa panas 2008, ing guwa sing dumunung ing Pagunungan Altai Siberia, para ilmuwan Rusia nemokake sepotong balung driji. Ing wiwitan, para ilmuwan nganggep fosil kasebut saka Neanderthal – guwa kasebut minangka harta karun artefak watu sing ditinggalake dening para leluhur kita. Nanging ora nganti analisa genetik sing ditindakake ing taun 2010, komunitas ilmiah ngerti …

Panaliten DNA nyritakake kepiye manungsa sing wis punah lan misterius mbentuk sistem kekebalan awak Read More »

‘Aku Kepengin Mlebet Universitas’: Siswa Sekolah Flexi …

(MENAFN- Obrolan) Sekolah Flexi nglayani wong enom sing wis diusir saka sekolah utama. Sawetara siswa bisa diusir utawa berjuang kanggo cocog. Sawetara bisa uga wis diganggu utawa duwe kabutuhan sinau sing ora bisa ditindakake dening sistem mainstream. Sekolah Flexi menehi kesempatan kaloro (lan kadhangkala kaping telu, kaping papat utawa kaping lima) kanggo siswa tetep utawa …

‘Aku Kepengin Mlebet Universitas’: Siswa Sekolah Flexi … Read More »

Pemriksaan mung bootcamps pisanan ngasilake laporan sing mencorong

Pujian dhuwur kanggo kursus sing njupuk siswa tanpa pengalaman coding sadurunge ‘dadi siap kerja sajrone 20 minggu’ Pujian dhuwur kanggo kursus sing njupuk siswa tanpa pengalaman coding sadurunge ‘dadi siap kerja sajrone 20 minggu’ Luwih saka tema iki Artikel paling anyar Pemriksaan pisanan saka panyedhiya pelatihan sing mung ngirim bootcamp katrampilan wis ngasilake laporan sing …

Pemriksaan mung bootcamps pisanan ngasilake laporan sing mencorong Read More »

Disney nambah efisiensi integrasi data karo AWS Glue

AWS Glue dadi alat utama kanggo Perusahaan Walt Disney sajrone pandemi COVID-19. AWS Glue minangka platform integrasi data tanpa server Amazon Web Services. Alat kasebut ngidini pangguna nggawe saluran pipa data anyar, nyambungake data saka macem-macem sumber, nemtokake data, ngetrapake kerangka tata kelola data, ngembangake lan jadwal alur kerja data otomatis, lan ngawasi lan ngatasi …

Disney nambah efisiensi integrasi data karo AWS Glue Read More »

Kerentanan Piranti Lunak Umum 2023 lan Cara Nyegah

Ancaman lan kerentanan keamanan piranti lunak nyebabake kompromi keamanan sing mbebayani. Korban kompromi iki beda-beda saka individu, perusahaan, lan lembaga rahasia pemerintah. Aspek frustasi saka kerentanan piranti lunak umum yaiku dheweke asring nuduhake awake dhewe kanthi cara sing didhelikake sing ora bisa dilacak, dideteksi, lan dikurangi dening pangembang piranti lunak. Nanging sing luwih nguwatirake yaiku …

Kerentanan Piranti Lunak Umum 2023 lan Cara Nyegah Read More »

DNA Denisovan Mbentuk Sistem Imun Papua Modern

Sistem kekebalan wong Papua modern kemungkinan dibentuk dening pengaruh genetik saka leluhur manungsa kuna, nyaranake panaliten anyar sing diterbitake ing PLOS Genetika. Kontribusi DNA Denisovan menyang génom modern Ing taun-taun pungkasan, kemajuan teknologi urutan DNA ndadekake para ilmuwan bisa njelajah genom leluhur kita lan mbandhingake karo manungsa modern. Masyarakat pribumi ing Papua lan Papua Nugini …

DNA Denisovan Mbentuk Sistem Imun Papua Modern Read More »