Go

Advance EDU ngidini para siswa entuk lan sinau, kerja nganti lulus

Mitra EDU Maju karo bisnis kanggo nggawe posisi sing dibayar ing lapangan sing ditindakake siswa. Platform online uga menehi keluwesan siswa. DENVER – Advance EDU sing berbasis ing Denver ngupaya kanggo nutup kesenjangan ekuitas lan nggawe kuliah luwih gampang diakses liwat model “sinau lan entuk”. Program kasebut ngidini siswa ndhaptar ing salah sawijining universitas utawa …

Advance EDU ngidini para siswa entuk lan sinau, kerja nganti lulus Read More »

Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine

Kabar Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara Nduwe mikropon sing apik? Kaya sing diprediksi ing kene pirang-pirang wulan kepungkur, asisten kodhe GitHub Copilot “AI pair programmer” wis ngenalake printah swara, eksperimen pisanan. “‘Hei, GitHub!’ mbisakake interaksi adhedhasar swara karo GitHub Copilot, mbisakake keuntungan saka programmer pasangan AI nalika nyuda kabutuhan keyboard, …

Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine Read More »

Agen pengangguran milih Deloitte kanggo ngganti sistem komputer tuwa UIA

Agensi Asuransi Pengangguran Michigan (UIA) ngumumake dina iki wis milih Deloitte kanggo ngrancang lan nginstal sistem komputer asuransi pengangguran modern, inovatif, fokus pangguna sing menehi prioritas akses gampang kanggo para pekerja lan majikan nalika uga nyepetake proses klaim pengangguran. Arsitèktur sepuh UIA saiki dadi angel kanggo ngolah klaim pekerja lan pambayaran majikan kanthi efisien, utamane …

Agen pengangguran milih Deloitte kanggo ngganti sistem komputer tuwa UIA Read More »

Apa kita kudu ngukur produktivitas pangembang?

Kira-kira 10 taun kepungkur, aku nulis postingan blog sing diarani “Apa kita bisa ngukur produktivitas pangembang?” Ing kono, aku mbahas akeh upaya objektif sing wis ditindakake – baris kode, titik fungsi, lsp. Aku uga ngusulake sawetara langkah subyektif. Isih, kesimpulane yaiku sanajan kepinginan para manajer sing seneng KPI, ora ana cara sing bisa digunakake kanggo …

Apa kita kudu ngukur produktivitas pangembang? Read More »

Sumber daya IST, katrampilan teknis mbantu siswa ngembangake database terorisme negara

UNIVERSITY PARK, Pa – Kanggo Sean Cicchiello, riset Kadurjanan radikal ing AS lan nentokake apa lagi tumindak teror bagean proyek. Liwat internship karo Konsorsium Nasional kanggo Studi Terorisme lan Tanggapan Teror (START), ing ngendi dheweke mbantu ngembangake basis data terorisme negara, Cicchiello ngetrapake katrampilan lan pendhidhikan sing dipikolehi ing Negara Bagian Penn nalika nggabungake kapentingan …

Sumber daya IST, katrampilan teknis mbantu siswa ngembangake database terorisme negara Read More »

Nggawe Paling Data Terstruktur

Proses manual wis nyebabake pambayar ing panyesuaian risiko nganti pirang-pirang taun – yen ora puluhan taun. Saiki, pendekatan inovatif kanggo nggunakake data mbisakake pangerten sing luwih jero babagan kabutuhan anggota, tambah pendapatan, lan keuntungan perusahaan sing asale saka otomatisasi. Umume pembayar nyatakake yen dheweke njupuk 95% nganti 97% saka kode kategori kondisi hirarkis (HCC) kanthi …

Nggawe Paling Data Terstruktur Read More »

Ngundang Kenangan Bisa Mbantu Penyakit Neurodegeneratif –

Panliten nuduhake yen ngelingi memori bisa mbantu kesehatan mental, penyakit. Apa kenangan bisa nggunakake kekuwatane kanggo nambani gangguan kesehatan mental lan penyakit neurodegeneratif? Dr. Steve Ramirez saka Universitas Boston mikir kaya ngono. Dheweke bubar nindakake riset neuroscience babagan ide iki. teh Institut Kesehatan Nasional (NIH) nandur modal kira-kira $ 10 milyar ing riset neuroscience saben …

Ngundang Kenangan Bisa Mbantu Penyakit Neurodegeneratif – Read More »

Retool miwiti Workflows kanggo ngluwihi ngarep mburi • TechCrunch

Wiwit diluncurake ing 2017, Retool wis nggawe jeneng dhewe kanthi nawakake pangembang kanthi cara sing luwih gampang kanggo nggawe aplikasi baris bisnis kanggo pangguna internal. Ora kaya alat-alat sing kurang kode / ora ana kode ing pasar saiki, fokus Retool tetep ing pangembang, sanajan antarmuka seret lan selehake sing migunani. Saiki, kira-kira setengah taun sawise …

Retool miwiti Workflows kanggo ngluwihi ngarep mburi • TechCrunch Read More »

Karyawan nggunakake Aplikasi Power kanggo mbantu Doosan tetep kebak

Nalika Wontaek Lee wiwit makarya ing departemen pangopènan ing Doosan Energy ing Korea Selatan mung metu saka SMA, dheweke cepet dadi weruh saka masalah sing wis nggegirisi kolega kanggo taun. “Kita duwe panjaluk macem-macem bahan, bagean lan komponen,” ujare Lee, karyawan tingkat entri, liwat penerjemah. “Nalika peralatan gagal, kita kudu bolak-balik kanggo nemtokake manawa bagean …

Karyawan nggunakake Aplikasi Power kanggo mbantu Doosan tetep kebak Read More »