Go

Bocah-bocah wadon sing Kode Ngluncurake Pengalaman Digital kanggo Ngganti Masa Depan Wanita ing Game

Ing kampanye owah-owahan budaya iki, “Girls Who Code Girls” ngajak pangguna kanggo menehi kode karakter sing pengin dideleng ing game. Pengalaman kasebut, kanthi kemitraan karo Mojo Supermarket, mengeti Minggu Pendidikan Ilmu Komputer. Dolan maring www.girlswhocodegirls.com NEW YORK, 5 Desember 2022 /PRNewswire/ — Dina iki, Girls Who Code, sawijining organisasi nirlaba sing makarya kanggo nutup kesenjangan …

Bocah-bocah wadon sing Kode Ngluncurake Pengalaman Digital kanggo Ngganti Masa Depan Wanita ing Game Read More »

Pribumi Seymour ilang studio fotografi ing geni

Gedung Irwin bersejarah ing pusat kutha Columbus sawise kobongan ing bangunan kasebut pungkasan dina Setu lan Minggu awal. Bangunan kasebut nduwe sawetara bisnis, kalebu studio fotografer telu, kabeh wong asli Seymour. foto sing dikirim Telung fotografer, kabeh wong asli Seymour, njupuk potongan-potongan kasebut sawise studio-studio dirusak ing geni sing diwiwiti dina Sabtu lan diobong nganti …

Pribumi Seymour ilang studio fotografi ing geni Read More »

Carane Entuk Proyek sing Apik Tanpa Gelar College

Riset nyaranake gelar sarjana ora minangka syarat kaya biyen kanggo akeh proyek. Nanging bisa dadi angel kanggo para pencari kerja awal karir tanpa gelar supaya bisa dingerteni kanthi nyewa manajer. Perekrut ujar manawa para calon kudu nuduhake yen dheweke duwe katrampilan lan bakat sing bisa ditransfer kanggo nindakake pakaryan kasebut. Loading Ana sing loading. Matur …

Carane Entuk Proyek sing Apik Tanpa Gelar College Read More »

Status Epileptikus Rumah Sakit Mendaki | MedPage Dina iki

Rumah sakit kanggo kejang status epileptikus mundhak wiwit taun 2010 nganti 2019, kanthi ora proporsional mengaruhi pasien kulit ireng, data pasien rawat inap AS nuduhake. Prevalensi sakabèhé rawat inap status epileptikus luwih saka tikel kaping pindho ing wektu kasebut, lapor Gabriela Tantillo, MD, MPH, saka Baylor College of Medicine ing Houston. Prevalensi saben 10.000 sing …

Status Epileptikus Rumah Sakit Mendaki | MedPage Dina iki Read More »

Masa Depan Low-Code: Apa Low-Code Ganti Pangembang?

Minangka bagéan saka Seri Konten Premium Solutions Review-koleksi kolom kontribusi sing ditulis dening para ahli industri ing kategori piranti lunak diwasa-Jason Beres, SVP Alat Pangembang ing Infragistiknerangake ngendi masa depan teknologi low-code bisa pindhah lan apa bisa ngganti pangembang utawa ora. Ing jaman AI, solusi desain-kanggo-kode, lan inovasi IT sing progresif liyane, siji pitakonan terus …

Masa Depan Low-Code: Apa Low-Code Ganti Pangembang? Read More »

Paus Crypto Nambahake Altcoins Iki menyang Portofolio Sadurunge Pasar Bull Sabanjure – Temokake Napa

Sawise mudhun pasar wingi, saham terus ambruk dina iki. Minangka kanggo Bitcoin lan cryptocurrencies liyane, padha tetep warata ing wayah esuk nanging wis wiwit ndeleng sawetara mundhut sethitik mengko ing dina. Senadyan kerugian anyar iki, cryptos isih munggah saka ngendi padha minggu kepungkur. Sanajan pasar cryptocurrency isih ana ing wilayah bear, saiki bisa dadi wektu …

Paus Crypto Nambahake Altcoins Iki menyang Portofolio Sadurunge Pasar Bull Sabanjure – Temokake Napa Read More »

Fosfor Bukak Divisi Riset, Rilis Laporan Internet of Things (xIoT).

dening Jim Masters • 6 Desember 2022 Phosphorus, perusahaan keamanan Internet of Things (xIoT) lengkap, wis ngluncurake Phosphorus Labs, divisi riset keamanan global sing anyar, miturut pratelan sing disiapake. Kajaba iku, Fosfor dirilis pisanan Laporan Ancaman & Tren xIoT, kang encapsulates limang taun riset keamanan lan testing piranti. Fosfor nyathet yen riset kasebut adhedhasar analisis …

Fosfor Bukak Divisi Riset, Rilis Laporan Internet of Things (xIoT). Read More »

Minat Tuwuh ing Dart lan Flutter kanggo Seluler

Kapentingan pangembang ing basa seluler Dart lan kerangka Flutter basis Dart Google saya tambah akeh, miturut pengamat industri Fabrice Bellingard, CEO saka kualitas kode terus-terusan lan panyedhiya keamanan SonarSource. Originally, SonarSource milih ora ndhukung Dart amarga pasar katon ora yakin babagan iki, nanging sawetara taun kepungkur, Dart nampa urip kapindho nalika Google mbangun kerangka Flutter …

Minat Tuwuh ing Dart lan Flutter kanggo Seluler Read More »

Network180 ngamanake $3.9M ing Kent Co. ARPA pendanaan kanggo mbangun metu layanan krisis kesehatan prilaku

$ 3,9 yuta ing Federal American Rescue Plan undhang pendanaan sing Jaringan180 ditampa saka Kent County bakal bantuan support layanan kesehatan mental kanggo wong ing krisis. Ing antarane yaiku unit stabilisasi krisis sing direncanakake kanthi kolaborasi Kesehatan Trinitas Santa Maria sing Network180 katon kanggo mbukak ing tiba saka 2023. Direncanakake kanggo papan ing gedung kantor …

Network180 ngamanake $3.9M ing Kent Co. ARPA pendanaan kanggo mbangun metu layanan krisis kesehatan prilaku Read More »

Gen regulator sing gegandhengan karo metilasi N7-methylguanosine minangka penanda biologis kanggo prédhiksi prognosis kanggo melanoma

Profil ekspresi m7GMRRGs ing melanoma Kita ngrancang peta panas lan biola kanggo mangerteni tingkat ekspresi RNA m7GMRRG antarane 447 kasus melanoma lan 233 kasus jaringan normal (Gambar 1A, B) saka TCGA. Subskala abang lan ijo ditampilake ing Fig. 1A tegese tingkat ekspresi RNA sing relatif dhuwur utawa kurang. Ing m7GMRRGs nuduhake tingkat ekspresi RNA sing …

Gen regulator sing gegandhengan karo metilasi N7-methylguanosine minangka penanda biologis kanggo prédhiksi prognosis kanggo melanoma Read More »