Go

Fisika Desain PCB

Fisika Desain PCB Ing wawancara sing wiyar iki, Dr. Eric Bogatin mbahas hubungane antara fisika lan teori listrik, lan ngapa pentinge desainer lan insinyur desain kanggo mangerteni hukum fisika. Nalika dheweke nerangake, matematika iku penting, nanging para desainer ora ngidini prinsip fisika “ndhelikake ing mburi matematika.” Eric mbahas sawetara TCTerms fisika sing perancang kudu ngerti, …

Fisika Desain PCB Read More »

Kabeh Wolung Generasi Pokémon peringkat saka paling awon nganti paling apik

Pokeball dikenal dening Pokémon pengabdian digunakake kanggo nyekel kabeh. FOTO KANGGO FOTO DOMAIN PUBLIK Colin Vanden BergPenulis Staff Nintendo Game Boy Color minangka game-changer. Dumadakan, sampeyan bisa muter video game nang endi wae, lan ing rega luwih layak. Ora preduli yen game kasebut dhasar banget lan layare cilik. Iku nganti siji game sing metu ing …

Kabeh Wolung Generasi Pokémon peringkat saka paling awon nganti paling apik Read More »

panemu | Wektu kanggo nyelehake kompleks keunggulan STEM

Nalika aku tekan kuliah, aku ngerti Pitt ndhaptar akeh siswa STEM, nanging aku isih ora ngerti apa sing nunggu aku. Aku cepet-cepet ngerti manawa sawetara siswa dianggep minangka siswa STEM sing cerdas lan kerja keras sing nggawa bobote jagad ing pundhak, lan ana wong liya sing ngumbara sekolah lan ora duwe rejeki ing karir kanthi …

panemu | Wektu kanggo nyelehake kompleks keunggulan STEM Read More »

🌱 Tim Rugby Pro Teka ing Chicago + CPS Entuk Sumbangan $25 Yuta

Sugeng dinten jumat, Chicago! Ing dina iki: 🎁 55 storefronts Chicago kosong bakal dadi tuan rumah seniman lan pengecer 🚴‍♀️ Walikota Lightfoot nyalahake dheweke rincian keamanan kanggo parkir ing jalur sepeda 🏉 A tim rugby profesional rawuh ing kutha PS Two restoran Chicago digawe dhaftar Esquire kang Restaurants New paling apik ing Amerika. Kanggo mangerteni …

🌱 Tim Rugby Pro Teka ing Chicago + CPS Entuk Sumbangan $25 Yuta Read More »

Cara Instal lan Gunakake htop ing Linux

Windows nduweni manajer tugas sing misuwur. Linux duwe sawetara GUI lan monitor sistem baris perintah. Saben sistem Linux dilengkapi karo sawetara. Ing baris printah, printah ndhuwur mbok menawa printah goto kanggo mriksa pemanfaatan sumber daya sistem cepet. Nggunakake printah ndhuwur kajaba ndeleng proses bisa uga angel. Lan iki ngendi htop ndhuwur ndhuwur. Kajaba iku, htop …

Cara Instal lan Gunakake htop ing Linux Read More »

Kanthi Solusi Tanpa Kode/Kode Kurang, Perusahaan Temokake Keluwesan lan Ngurangi Biaya

Ing jagad bisnis sing cepet-cepet saiki, ing ngendi perusahaan kudu terus-terusan berinovasi supaya bisa bersaing karo pesaing, gumantung saka solusi piranti lunak sing bisa disesuaikan kanthi lengkap sing digawe nganggo basa pamrograman lan coding manual ora cukup. Nanging, perusahaan saya tambah akeh ngupayakake solusi tanpa kode lan kode rendah kanggo pangembangan aplikasi. Pangembangan tanpa kode …

Kanthi Solusi Tanpa Kode/Kode Kurang, Perusahaan Temokake Keluwesan lan Ngurangi Biaya Read More »

Ngupayakake keunggulan tanpa kompromi, kunci sukses Optum Philippines ing layanan perawatan kesehatan global

Wong Filipina wis suwe diakoni amarga bakat ing macem-macem lapangan, kalebu layanan kesehatan sing luar biasa ing lokal lan luar negeri. Miturut Managing Director Ivic Mueco, Optum Global Solutions, anggota saka UnitedHealth Group, bisa ngubungake sukses kanggo karya gedhe sing wis disumbangkan tenaga kerja Filipina. “Minangka pusat in-house global paling gedhe ing negara, kita wis …

Ngupayakake keunggulan tanpa kompromi, kunci sukses Optum Philippines ing layanan perawatan kesehatan global Read More »

Ngupayakake keunggulan tanpa kompromi, kunci sukses Optum Philippines ing layanan perawatan kesehatan global

Wong Filipina wis suwe diakoni amarga bakat ing macem-macem lapangan, kalebu layanan kesehatan sing luar biasa ing lokal lan luar negeri. Miturut Managing Director Ivic Mueco, Optum Global Solutions, anggota saka UnitedHealth Group, bisa ngubungake sukses kanggo karya gedhe sing wis disumbangkan tenaga kerja Filipina. “Minangka pusat in-house global paling gedhe ing negara, kita wis …

Ngupayakake keunggulan tanpa kompromi, kunci sukses Optum Philippines ing layanan perawatan kesehatan global Read More »

Kabeh Wolung Generasi Pokémon peringkat saka paling awon nganti paling apik

Pokeball dikenal dening Pokémon pengabdian digunakake kanggo nyekel kabeh. FOTO KANGGO FOTO DOMAIN PUBLIK Colin Vanden BergPenulis Staff Nintendo Game Boy Color minangka game-changer. Dumadakan, sampeyan bisa muter video game nang endi wae, lan ing rega luwih layak. Ora preduli yen game kasebut dhasar banget lan layare cilik. Iku nganti siji game sing metu ing …

Kabeh Wolung Generasi Pokémon peringkat saka paling awon nganti paling apik Read More »

1899 mangsa 1 pungkasan diterangno

Ngunggah data JustWatch… Ringkesan Nggawe film sing luar biasa ing skala gedhe. Pungkasane pancen nggumunake, kepiye wae nggabungake kabeh kegilaan iki kanthi cara sing marem. Driji nyabrang yen Netflix nganyari seri kanggo musim liyane! Kita recap seri Netflix 1899 mangsa 1, episode 8, “Kunci,” kang ngandhut spoiler lan menehi panjelasan rinci pungkasan. Ing 1899Pungkasan musim, …

1899 mangsa 1 pungkasan diterangno Read More »