CEO AZ Big Media 8 nuduhake crita ing mburi pivots paling gedhe

“CEO, sampeyan bisa nuduhake sawetara crita babagan pivot bisnis / profesional paling gedhe supaya wong liya bisa sinau saka sampeyan? “


BACA uga: Kepiye Robin Villareal saka Gila River saka layanan panganan menyang CIO


  • Mutusake kanggo Miwiti Perusahaanku
  • Ojo Wedi Nahan Aku
  • Wiwiti maneh kanthi produk anyar
  • Nyatakake Gagasanku Tanpa Wedi
  • Ninggalake Karir Keuangan sing Lumayan kanggo Dropshipping
  • Resiko Kabeh kanthi Ninggalake Konsultasi
  • Nggawe Model Bisnis E-Learning saka Pengalaman
  • Njupuk Lompatan saka Iman

8 CEO Nuduhake Crita ing Konco Pivot Paling gedhe

Mutusake kanggo Miwiti Perusahaanku

Pivot bisnis / profesional paling gedhe sing wis daklakoni yaiku nalika miwiti perusahaan. Aku wis makarya ing donya perusahaan kanggo sawetara taun lan looking for owah-owahan. Aku wis mesthi wis kasengsem ing miwiti bisnis, aku njupuk plunge lan banjur kanggo iku. Mesthi ana risiko, nanging pungkasane dadi keputusan sing paling apik sing daklakoni.

Aku mikir iku penting kanggo njupuk risiko lan dadi fleksibel karo karir. Kabeh bakal owah, lan sampeyan kudu siyap kanggo adaptasi. Yen sampeyan ora seneng karo kahanan saiki, aja wedi nggawe owah-owahan. Ingkang utama yaiku tetep fokus ing tujuan lan tetep setya marang awake dhewe.

Aviad Faruz, CEO, FARUZO

Ojo Wedi Nahan Aku

Aku ngupayakake karir seni sawise sinau premed ing kuliah lan entuk pangenalan minangka seniman nalika ngrasakake kreativitas sing diwenehake.

Nanging, aku rumangsa sepi lan kaya ana sing ilang. Aku nate seneng karo produk kecantikan, lan aku weruh celah ing pasar kecantikan kanggo bulu mata magnetik sing apik lan apik.

Dadi aku ngupaya nggawe dhewe.

Ing setaun, aku sinau kabeh babagan pangembangan produk nganti pemasaran, lan Glamnetic lair ing Juli 2019. Glamnetic entuk $ 50m ing revenue sing ora nampa modal njaba ing taun pisanan bisnis.

Kita ngamanake kemitraan ritel sing duwe pengaruh karo Ulta, mlebu 1000 toko ing AS, Sephora, lan Nordstrom kanthi online. Aku bubar diselehake ing dhaftar pendiri Inc 100 Female. Aku wis sinau ora nahan awak dhewe utawa wedi kanggo ngganti.

Ann McFerran, CEO, Glamnetik

Diwiwiti maneh kanthi produk anyar

Minangka CEO saka wiwitan teknologi, aku nggawe poros utama ing strategi bisnisku bubar. Kita wis ngenteni rong taun ngembangake produk sing kita yakin bakal dadi perkara gedhe ing industri kita. Nanging, nalika testing pasar, kita temen maujud nalika wong seneng idea konco iku; padha ora gelem mbayar.

Pivot sing dakkarepake yaiku fokus ing produk anyar. We pivoted adoh saka idea asli lan tinimbang fokus ing ngembangaken piranti lunak sing bakal bantuan bisnis ing industri kita ngotomatisasi sawetara pangolahan.

Asil kasebut minangka produk sing luar biasa sukses, lan ngidini kita nggedhekake pasar sing luwih gedhe. Piwulang sing daksinaoni saka poros iki yaiku kadhangkala sampeyan kudu njupuk risiko lan pindhah menyang arah sing beda, sanajan sampeyan kudu ninggalke apa sing wis digarap.

Sampeyan ora ngerti apa asil bisa, nanging njupuk kasempatan mung bisa mbayar mati ing pungkasan. Sing mesthi wae kedadeyan karo aku.

Amira Irfan, Founder & CEO, A Self Guru

Nyatakake Gagasanku Tanpa Wedi

Ora ana sing bisa dadi CEO ing sewengi, nanging arang banget dadi pimpinan C-suite tanpa menehi resiko kanggo nuduhake ide.

Aku miwiti makarya ing bank ing 1992 sawise lulus saka universitas, lan munggah liwat rangking, dadi CEO ing 2001. Timeline singkat iki amarga kejujuran frank ing pasuryan saka panguwasa, lan kaputusan sengaja kanggo tresna proyek.

Nduweni kapercayan kanggo ora setuju karo atasan lan nduweni kemampuan kanggo kanthi efektif (lan kolaborasi) nyatakake solusi alternatif minangka kunci ing kene. Yen sampeyan wedi karo wewenang, iki bakal dadi poros penting kanggo sampeyan; sepisanan sampeyan ora setuju karo bos sampeyan bakal medeni, nanging bakal luwih gampang lan sampeyan bakal luwih percaya diri. Iki carane sampeyan dadi materi kepemimpinan, ora mung materi “karyawan”.

Sanajan sawise dadi CEO, aku kudu duwe sikap iki, sing pungkasane nyebabake pembentukan altLine ing The Southern Bank. Dadi aja mandheg ngucapake gagasan lan kekarepan sampeyan kanggo menehi sudut pandang sing beda!

Gates Little, Presiden & CEO, altLINE Sobanco

Ninggalake Karir Keuangan sing Lumayan kanggo Dropshipping

Pivot profesional paling gedheku yaiku ninggalake karir sing nguntungake ing dagang lan keuangan lan mbukak bisnis dropshipping.

Aku seneng pegaweyanku nanging krasa stagnant. Aku kepincut karo keluwesan bisnis online lan kamardikan lokasi, mula aku riset lan sinau kabeh babagan bisnis online, ndhaptar kursus dropshipping kanthi tiket dhuwur, lan entuk pelatih.

Sawise nem wulan karo toko dropshipping, aku mandheg kerja amarga jumlahe apik. Aku umur 25. Saiki, aku mobile, bisa lelungan, ngunjungi kanca lan kulawarga, lan entuk macem-macem pengalaman urip.

Pangentukan banget lan gaya urip fleksibel saka mbukak perusahaan remot worth karya hard lan jam dawa aku sijine ing awal lelampahan wirausaha. Aku sinau pelajaran sing penting saka kesalahan sing daklakoni ing dalan sing ngidini aku bisa mimpin lan ngatur tim lan bisnis sing adoh banget.

Kevin Huang, Founder & CEO, Ambient Omah AS

Resiko Kabeh kanthi Ninggalake Konsultasi

Mung sawetara taun kepungkur, aku dadi konsultan sing sukses banget kanggo perusahaan teknologi ing Jerman. Miturut masyarakat, aku duwe kabeh; karir sing dibayar banget, omah, kulawarga, lan kabeh uripku wis direncanakake. Banjur aku ninggalake kabeh konco lan risked kabeh kanggo idea.

Aku lan bojoku nemu kesempatan ing pasar basa wektu iku, yaiku kanggo nawakake basa sing luwih cilik. Kita miwiti kanthi coding lan ngembangake aplikasi dhewe; app basa pisanan kanggo mulang Thai. Kita nyoba pasar lan weruh potensial gedhe.

Nggunakake dhuwit sing wis disimpen kanggo pensiun, kita njupuk kabisat lan mandheg kerja kanggo nggawe impen.

Duwe modal pribadi lan pribadi kanggo mundur tegese kurang tekanan kanggo sukses kanggo kabutuhan wong liya lan tambah tekanan kanggo nggayuh sukses kanggo awake dhewe. Ling saiki duwe luwih saka 10 yuta undhuhan lan blog basa kanthi luwih saka 800.000 tampilan saben wulan.

Simon Bacher, CEO & Co-Founders, Aplikasi Ling

Nggawe Model Bisnis E-Learning saka Pengalaman

Pivot lan keputusan profesional paling gedhe sing dakgawe yaiku ngowahi kabeh kawruh lan pengalaman babagan investasi tanah dadi program pendidikan sing ditawakake perusahaan saiki.

Nemokake sukses individu ing flipping tanah minangka salah sawijining perkara, nanging nggawe model bisnis e-learning sing sukses saka pengalaman boots-on-the-ground pribadi liyane.

Aku perlu kanggo narik gagasan saka kenangan lan project iki menyang step-by-step program pendidikan tanah-flipping. Sajrone wektu iki, aku rumangsa paling kreatif, lan aku seneng ide menehi katrampilan finansial kanggo investor real estate liyane sing kepengin banget liwat kursus boot camp.

Daniel Apke, CEO, Investasi Tanah Online

Njupuk Lompatan saka Iman

Sawise lulus saka kuliah, aku gabung karo startup teknologi kesehatan minangka pakar perawatan kulit. Aku banjur pivoted kanggo miwiti perusahaan skincare dhewe. Iki ngidini kula nerusake warisan kulawarga minangka pangadeg merek alam kanthi pangenalan internasional.

Pivot iki ngganti karirku amarga pungkasane nuntun aku ketemu Furtuna Skin. Saran kula, aja wedi njupuk kabisat iman. Sinau sabisa-bisa sampeyan ing ngendi wae, jaringan karo pimpinan ing industri sampeyan, lan aja nganti wong liya ujar manawa sampeyan ora bisa miwiti dhewe.

Kim Walls, CEO & Co-Founder, Kulit Furtuna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *