CES 2023: sangang piranti anyar sing dikarepake

Saka aula guwa ing Pusat Konvensi Las Vegas menyang macem-macem papan tampilan tambahan sing ana ing saubengé Wynn Las Vegas, CES 2023 – Pameran Elektronik Konsumen paling anyar – kasebar ing rong yuta kaki persegi lan 11 papan sing kapisah, ora kanggo sebutno akeh pop-up. , galeri sauntara, lan spasi mung undhangan sing teka ing kutha mung sawetara dina. Mangkene pilihan kita saka banjir piranti anyar.

BEST OF CES 2023

Icoma Tatamel e-scooter

(Kredit gambar: ICOMA)

E-scooter Tatamel merek Jepang Icoma pancen apik banget. A konsep bike-in-a-box, Tatamel punika kompak loro-wheeler karo sawetara watara 30 mil lan kacepetan ndhuwur nyengsemaken 25 mph. Roda lan setang dilebokake ing awak kanggo nggawe kothak sing kompak nanging gedhe banget sing cukup cilik kanggo dipasang ing meja utawa ing boot mobil sing paling kompak. Nalika dilipat, skuter cilik bisa ditarik kaya tas rodha lan uga dadi sumber daya seluler. ‘Kothak’ uga bisa disesuaikan kanthi lengkap.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *