Coding minangka Penciptaan: Cara Nyengkuyung Kreativitas ing Devs Sampeyan

Pangembang, ing inti, pencipta. Dheweke njupuk layar sing kebak kode tanpa wates lan ngowahi dadi barang sing nyata, fungsional, lan luar biasa.

Kreativitas minangka tenaga pendorong pangembangan lan minangka inti saka proses pangembangan. Dadi, kepiye sampeyan bisa ngembangake kreativitas iki ing tim Dev sampeyan?

Ruang kanggo kreatifitas

Wiwit awal karirku nganti saiki, kebebasan sing diwenehake kanggo aku kreatif dadi salah sawijining bagean paling apik saka apa sing aku lakoni. Minangka konsultan kanggo perusahaan pharmaceutical, Aku duwe kemampuan kanggo Cithakan lan mbangun frameworks saka lemah munggah. Peranku sabanjure ngetutake tema penemuan sing padha, kanthi tambahan otomatisasi. Ing MI Pro, aku ngrampungake pengalaman iki kanggo ngembangake arsitektur sing dadi Desain Survey – alat sing isih digunakake ing Walr saiki. Sadawane karirku, aku wis diwenehi ruang kanggo nggawe lan eksperimen, sing dadi kunci kanggo teknologi sing apik.

Mbangun papan kanggo kreatifitas kudu kedadeyan kanthi fisik lan figuratif. Maksudku yaiku sampeyan kudu menehi Devs ruang fisik lan mental sing dibutuhake kanggo ngakses ide sing paling apik.

papan fisik

Ing Walr, kita minangka perusahaan global sing adoh banget. Nanging, kita tansah nyengkuyung Devs kita teka ing kantor yen bisa amarga kita yakin iki carane kreatifitas wis tenan fostered. Nalika sampeyan bisa ngumpulake kabeh wong ing sak panggonan, kacepetan apa sing bisa digayuh mundhak, bebarengan karo kemampuan kanggo ngasilake gagasan anyar lan seger. Kanggo ndhukung iki, kita nggawe kantor minangka papan sing dikarepake dening Devs.

Sampeyan ora bisa nyana Devs bakal inspirasi dening kang dipeksa teka menyang kamar tembok putih. We Paint kabeh tembok lan mesthekake ana sofas lan spasi nyaman kanggo Devs kita aran ing ngarep. Wilayah break-out sing luar biasa penting kanggo hosting obrolan mbukak lan kreatif (liyane ing mengko), lan kita duwe rooftop ruangan amba mbukak ngendi Devs kita bisa istirahat lan seneng nedha awan.

Kanggo menehi Devs papan fisik sing kudu dadi kreatif, sampeyan kudu nggawe papan sing keren lan menarik sing bakal menehi inspirasi.

papan mental

Entuk kreativitas paling akeh saka Devs uga tegese nyedhiyakake ruang mental sing dibutuhake kanggo ngasilake ide sing nyenengake. Iki ditindakake kanthi pirang-pirang cara. Salah sijine yaiku ngleksanakake wektu generasi ide formal.

Ruang mental uga bisa digawe kanthi cara ora resmi. Wektu offsite uga penting banget kanggo kreatifitas. Kita nyoba sosialisasi sawise kerja lan dadi tuan rumah acara sing nyenengake kanggo tim kita. Kita uga cukup beruntung bisa nggunakake kabin sing ana ing Norwegia lan Swedia. Kita kabeh metu lan mbukak laptop. Kita kerja, kita sosialisasi, kita ngobrol, lan kita masak. We pindhah karo masalah kanggo ngatasi lan bisa bebarengan nganti kita crack iku. Iku pengalaman iketan gedhe lan tenan ngidini kita kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane. Lan iki minangka perkara liyane sing penting kanggo tim Dev kreatif. Sampeyan kudu ngerti kekiyatan lan kelemahane saben liyane. Sampeyan kudu bisa nggambar saben liyane kanggo inspirasi.

Unsur penting liyane kanggo menehi Devs ruang mental yaiku ngembangake kepercayaan ing tim sampeyan. Kita ngrampungake kegagalan ing Walr amarga kaya ngono kreatif lan nyenengake. Priksa manawa sampeyan ngidini Devs nyoba lan muter ide anyar. Priksa manawa dheweke ora wedi banget amarga gagal nyurung wates. Kita pengin gagal. Gagal minangka cara kita sinau lan nambah! Lan carane Devs bakal sinau lan nambah. Menehi wong-wong mau safety psikologis kanggo ngerti ora apa-apa yen ora bisa digunakake pisanan.

mimpin kanthi conto

Minangka CTO, tugasku mimpin timku kanthi pola pikir kreatif sing dakwartakake. Peranku utamane dipusatake kanggo nyengkuyung kreatifitas – ngomong karo wong, ngrungokake ide lan nggawe wong melu solusi anyar. Aku kudu selaras karo tim lan ngerteni apa sing dibutuhake. Contone, saiki kita duwe layar TV ing kantor kanthi dashboard langsung sing ngandhani saben wong pira jumlah wong sing lagi ditliti. Iki minangka panjaluke lan wis dadi cara sing apik kanggo njaga kabeh wong sing melu lan motivasi.

Tugasku nuduhake pola pikir, tumindak lan sikap sing dikarepake saka tim Dev. Dadi Dev sing apik tegese nduweni rasa humor sing apik (bentuk intelijen sing paling dhuwur, yen sampeyan takon aku), lan mbukak, kolaborasi lan penasaran. Devs paling apik wis duwe kuwalitas tombol iki, lan kita mesthekake kasurung lan muji kuwalitas sing sak kantor.

Nggawe karo kode

Devs minangka pemecah masalah kreatif sing luar biasa lan paling apik yen didhukung nggunakake tingkat kreativitas iki. Kanggo kula, kesempatan kanggo ngumpul ing meja lan ngrembug masalah rumit pancen bermanfaat. We mumbul gagasan minangka tim Dev. Kita nggawe papan kanggo eksperimen.

Minangka skala-up dinamis, ora ana watesan nalika nerangake kreatifitas. Iku lingkungan Highly maringi hadiah lan cairan. Kabeh sing dibutuhake yaiku kekarepan kanggo sinau lan kemampuan kanggo njupuk inisiatif kanggo nggawe barang sing apik tenan.

Simon Vaarning, CTO ing Walr.

Simon Vaarning, CTO ing Walr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *