CRM Dibangun dening Fotografer kanggo Fotografer

Penafian: Aku seneng banget karo Sprout Studio, mula aku dadi duta merek kasebut ing taun 2020. Nalika aku nampa komisi kanggo pangguna anyar sing ndhaptar, aplikasi iki wis dadi pokok ing bisnisku wiwit taun 2015. Kanggo sapa waé sing pengin nyoba program kasebut. , ngerti manawa dhukungan sampeyan dihargai lan aku ana ing kene kanggo nulung yen sampeyan duwe pitakon. – Desain Gambar dening Desainer Panjenengan Ash

Kita kabeh mikir babagan fotografi yen kita bakal njupuk, nyunting, lan nggawe kabeh wektu. Nanging, umume wong lali yen ana sawetara aspek nglakokake bisnis sing bisa njupuk mayoritas dina sampeyan. Ninggalake wektu sethithik kanggo nindakake kabeh sing dikarepake nalika sampeyan miwiti bisnis.

Apa wae karya sing sampeyan lakoni ing bisnis sampeyan entuk bathi sakabèhé nanging, kapan sampeyan entuk dhuwit paling akeh? YEN KOWE OUT SHOOTING! Dadi… kepiye carane mbebasake wektu kanggo nindakake? Semalat, ana cara liyane saka outsourcing kanggo mbantu ngenthengake sawetara tugas administratif sampeyan.

Solusiku: Sprout Studio

Suite manajemen studio anyar sampeyan. Kabeh ing sak Panggonan

Sprout Studio mbantu sampeyan mbangun bisnis fotografi kanthi merek sing konsisten, komunikasi klien sing apik, mbantu sampeyan ngerti apa sing kudu fokus, nalika nyepetake “barang bisnis.” Kanthi Sprout, sampeyan bisa nyimpen kabeh ing sak panggonan supaya ora ana sing ana ing retakan.

Sprout Studio

Aku wis nggunakake Sprout Studio wiwit dina dibukak ing 2015, lan akeh wis diganti wiwit iku. Tim kasebut ngeculake nganyari reguler lan tansah nambahake fitur-fitur anyar sing nggawe luwih akeh cara kanggo ngirit wektu, entuk dhuwit luwih akeh, lan nindakake apa sing paling disenengi.

Tinimbang mung menehi pendapat babagan apa sing dakkarepake babagan piranti lunak, aku pengin nuduhake carane nggunakake aplikasi kasebut kanggo nyepetake alur kerja dhasar. Nanging, sadurunge ngerti carane aku nggunakake Sprout Studio kanggo ngoperasikake bisnis, aku pengin menehi pujian kanggo dhukungan pelanggan. Wiwit dina siji, dheweke wis ngrungokake kabeh umpan balik sing diwenehake dening pangguna lan luwih apik, dheweke nindakake owah-owahan sing dijaluk. Sawetara panjaluk mesthi mbutuhake sawetara wektu amarga volume utawa kerumitan coding. Nanging, ora kaya umume perusahaan piranti lunak… Wong-wong kuwi nyatane ngrungokake, ngakoni, lan ngetrapake. Mesthine mbantu CEO / Pendhiri Bryan Caporicci uga dadi fotografer kerja sing wis ngatasi masalah sing padha sing kita kabeh diadhepi ing sawetara titik lan dheweke pengin nggawe solusi.

Program iki dirancang kanthi fokus ing fotografer Potret lan Pernikahan. Dadi tanpa mangu-mangu, sapa wae sing kerja ing genre kasebut bakal duwe akeh fitur tambahan kanggo entuk manfaat. Nanging, yen sampeyan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan bisa nemokake sawetara alat liyane sing migunani kanggo bisnis sampeyan. Nalika aku dhewe ora njupuk ing genre kasebut, iku worth saben sen kanggo kabutuhan tradisional kabeh fotografer.

Sprout Studio minangka aplikasi basis web, saengga nalika ora ana aplikasi seluler, wis dioptimalake supaya bisa lancar nalika sampeyan lagi lelungan ing kabeh piranti. Iki ngidini tim nggawe nganyari kode tanpa kudu ngenteni persetujuan app store. Aku isih nindakake meh kabeh ing desktop amarga kanggo kula iku luwih efisien lan aku ora seneng ing telpon sing akeh. Yen ngandika, ana akeh kahanan sing mbantu kanggo cepet ngrujuk soko utawa nambah menyang invoice, lan sing ora appreciate duwe opsi?

Mangkene rincian fitur sing biasa digunakake:
  • Kontak Database
  • Manajemen akun pelanggan
  • Invoice, Estimasi proyek & pamrosesan pembayaran
  • Kontrak lan perjanjian lisensi Gambar
  • Galeri Bukti
  • Penjadwal sing dibangun ngidini klien sampeyan kanthi gampang nggawe slot wektu kanggo rapat, syuting, lsp.
  • Akuntansi & Laporan Bisnis
  • Angket
  • Siji-Kaca (Mirip karo Lembar Telpon sing ngringkes kabeh rincian proyek adhedhasar apa sing sampeyan input menyang sistem ing kaca web sing apik sing bisa dituduhake karo kru lan klien sampeyan)
  • Alur kerja otomatis karo Asisten Sprout
  • Formulir kontak sing ditempelake ing situs web sing dilebokake langsung menyang sistem
  • Dhaptar rega
Fitur liyane sing kasedhiya:
  • Email Marketing
  • Pangiriman berkas
  • Nyedhiyani kredit / kupon
  • Pemenuhan Lab
  • Akeh fitur liyane sing durung dakjelajahi… sampeyan bisa ndeleng dhaptar lengkap fitur kanggo Sprout Studio V3 ing kene – Dhaptar Fitur Sprout Studio V3

Kepiye Gunakake Sprout Studio

Minangka fotografer komersial, kita kabeh duwe alur kerja sing beda lan klien kita bakal duwe kabutuhan unik. Iki bisa nyebabake solusi sok-sok nganti sampeyan nemokake alur kerja sing paling apik kanggo sampeyan lan klien. Nalika Sprout Studio ngluncurake fitur adol utamane yaiku “Proposal Pemesanan”. Dirancang kanthi apik lan bisa dadi cara sing apik kanggo nampilake proposal sampeyan menyang klien sing ora peduli karo kabeh item baris. Nanging, karo klienku, biasane ana struktur invoice sing luwih rumit lan kudu dikomunikasikake kanthi jelas supaya aku milih kanggo ngliwati fitur iki lan tetep nganggo presentasi kutipan tradisional sing gampang diowahi dadi invoice proyek. Yen sampeyan makarya ing donya Real Estate Photography, Aku bisa ndeleng nggawe template proposal pesenan karo kabeh paket standar dadi gedhe nggunakake fitur sade iki.

Aku duwe sawetara alur kerja otomatis sing disiyapake kayata pangeling kanggo tanggal amarga invoice, acara, galeri, rincian akun, lan sawetara email informasi umum liyane. Aku duwe sawetara cithakan email sing digawe khusus sing ngidini aku bisa komunikasi kanthi cepet babagan rincian umum lan bakal nggawe nganyari kanthi cepet kanggo nggawe pribadhi supaya aku ora nulis kabeh saka awal. Iku kabeh babagan ngirit wektu lan njaga pengalaman pelanggan top-of-the-line sing konsisten.

Punika risak alur kerja proses khas kanggo kula:
  • Nampa timbal langsung ing sistem saka formulir kontak sing ditempelake ing situs web utawa kanthi manual nambah timbal sing langsung menyang kothak mlebu saka klien sadurunge.
  • Tanggepan otomatis metu supaya dheweke ngerti yen kita wis nampa pitakon lan kita bakal sesambungan ing wektu tartamtu.
  • Aku mriksa timbal lan nggawe sambungan pisanan. Ing wektu iki, aku bakal tansah push kanggo telpon video kanggo nyepetake proses lan nggawe sambungan luwih pribadi karo panuku potensial. Aku bakal kalebu sawetara pitakonan standar kanggo dissect sawetara informasi supaya aku bisa nyiyapake patut kanggo telpon.
  • Sawise aku nampa respon, aku bisa uga duwe pitakonan liyane lan bakal nindakake iki nganti aku njaluk kabeh rincian. Yen aku bisa pesen telpon, komunikasi bolak-balik biasane bisa dilewati.
  • Ing bagean timbal, aku bakal nyiyapake kutipan banjur ngirim email menyang klienku sing nyaranake panggilan video liyane supaya luwih rinci lan nerangake proses pamikiran ing mburi kerusakan kasebut. Nyambungake 1-on-1 kanggo mriksa proposal asring mung siji-sijine cara sampeyan diwenehi kesempatan kanggo rembugan. Dadi yen sampeyan wedi ngomong liwat telpon utawa video, aku banget nyaranake metu saka zona nyaman supaya sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan carane menang proyek utawa ilang.
  • Yen klien nyetujoni, timbal bakal diowahi dadi moto lan email otomatis metu karo rincian akun klien minangka bagéan saka alur kerja sing wis digawe. Kanggo klien sing wis ana, aku duwe template liyane sing menehi pangeling babagan rincian akun.
  • Simpenan standar disetel miturut urutan, kontrak disetel kanggo nggambarake pangiriman lan persetujuan lisensi. Umume, iki minangka cithakan lan diisi kanthi otomatis kajaba sawetara pangaturan cilik sing dakgawe adhedhasar alur kerja lan syarat & kahanan.
  • Aku ngirim email karo invoice lan kontrak sing nggawe cithakan. Kabeh sing kudu dak lakoni yaiku ngetrapake kontrak lan tautan invoice sing gampang diakses ing pembuat email ing Sprout Studio.
  • Klien mlebu kontrak lan ngolah simpenan, saiki wis dipesen kanthi resmi!
  • Iki nalika pra-produksi lan produksi diwiwiti. Ing wektu iki, aku luwih praktis lan ora ngotomatisasi amarga saben proyek pancen unik.
  • Sawise moto wis kebungkus, aku upload galeri proofing kang uga wis nyiyapake cithakan. Sprout uga nerbitake teaser galeri anyar sing bakal diluncurake lan nawakake macem-macem fitur desain lan kemampuan kanggo ngunggah video.
  • Unggahan gambar rampung, aku bakal nyetel galeri supaya urip, lan email otomatis metu menyang klien. Iku njaluk kula kanggo mencet send ing email amarga aku bakal kerep nggawe sawetara pangaturan cilik yen ana informasi liyane kanggo nuduhake tartamtu kanggo project.
  • Klien mriksa galeri, bakal milih, lan ngirim gambar menyang fotografer.
  • Nalika aku nampa kabar sing pilihan wis diajukake, Aku bakal maneh, pilih kabeh favorit, nyalin jeneng file lan paste menyang sistem panyaring Capture One. (Ganti Capture One karo pilihan piranti lunak pangolahan RAW.)
  • Owahi, ekspor, lan upload file menyang Synology NAS sing wis disetel nganggo jeneng domain khusus kanggo nuduhake fileku nganggo merek pribadi. Aku milih nggunakake sistem pangiriman file dhewe amarga alur kerja sing luwih efisien kanggo aku. Iku uga ngidini kula kanggo gampang arsip file, ngakses katalog lengkap saka ngendi wae ing donya, lan nyuda nggunakake panyimpenan ing platform Sprout Studio kang nyimpen dhuwit liyane ing roto dawa.
  • Aku bakal nyalin link sing dienggo bareng saka NAS lan input menyang template email download klien ing Sprout lan tekan send. Aku kerep seneng nambah cathetan liyane pribadi kanggo email iki uga aku biasane nggawe nganyari sing njupuk sawetara detik.
  • Klien nampa file, tresna, lan proses pembayaran pungkasan.
  • Arsip proyek ing bagean moto Sprout lan pindhah menyang sabanjure!

Iki sejatine minangka risak sing gampang amarga ana skenario anyar sing muncul, kaya nambahake invoice amarga ruang lingkup proyek diganti. Nanging, yen ora, biasane proses sing cukup prasaja. Sprout Studio mbantu kita nyepetake akeh karya lan terus-terusan katon apik tenan ing mburi klien nalika ngidini dheweke ngakses informasi babagan kabeh proyek sadurunge nganti saiki. Ana sawetara karya sikil kanggo kenal karo platform kasebut lan nyetel kabeh, nanging, Sprout duwe “Set up wizard” kanggo mbantu, kalebu nransfer database saka CRM populer liyane kayata 17hats, Táve, HoneyBook, lan akeh liyane. Sampeyan bisa nindakake dhewe utawa mbayar concierge kanggo ngrampungake tugas kanggo sampeyan. Yen sampeyan wis mbayar lan dikunci dadi kontrak karo CRM liyane, Sprout malah bakal tuku langganan CRM prabayar sing wis ana kanthi kredit nganti $150.00!

Sadurunge Sprout Studio diluncurake, aku nggunakake macem-macem aplikasi kanggo nindakake kabeh tugas administratif lan dadi ngipi elek babagan organisasi. Pungkasane, biaya bisnisku luwih akeh saben wulan dadi ora teratur. Kanggo sawetara, iki bisa uga katon kaya biaya gedhe ing wiwitan nanging, kanthi nyuda wektu ngrampungake tugas kasebut, aku saiki bisa mbebasake luwih akeh wektu kanggo fokus ing marketing, sales, networking, shoots, lan kabeh liyane sing nggawe bisnis. dhuwit.

Kasunyatane, kerja admin bakal dadi bagian saka bisnis sampeyan. Mulane aku seneng banget karo Sprout. Yen sampeyan kepengin ngirit wektu, dhuwit, lan kewarasan, ana wektu uji coba 21 dina kanggo kenal karo platform kasebut lan aku bakal menehi saran supaya sampeyan ora cepet-cepet proses persiyapan. Nalika sinau bab anyar bisa dadi bosen, sabar lan sengaja ngrancang proses sampeyan, bakal ngirit wektu lan ngelu ing wektu sing suwe!

Dadi Priksa metu! Sampeyan bisa ngirit 20% saka sasi kapisan utawa langganan taunan kanthi nggunakake link iki – Klaim Trail lan 20% Off kene!

PS. Sprout Studio duwe adol Black Friday sing diluncurake tanggal 25 November ing 00:01 EST kanggo akhir minggu. Sajrone wektu iki, gunakake link kita kanggo nampa diskon 25% ing sasi kapisan utawa langganan taunan!

Aja bebas tekan yen sampeyan duwe pitakon lan ana grup Facebook sing ndhukung banget kanggo sinau lan takon!

* Desain Gambar dening Desainer Panjenengan Ash

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *