Cybersecurity CTO: Dina ing urip

Kepala pejabat teknologi minangka peran sing ora mesthi konsisten ing saben organisasi. Nalika CPO, CFO, lan malah CEO umume duwe peran lan tanggung jawab sing padha, tugas CTO bisa beda-beda gumantung saka jumlah partisipasi ing pangembangan produk, R&D, lan adol bisnis kanthi sakabehe.

Ing wiwitan banget teknis, CTO bakal diarepake bisa kerja bareng karo produk kasebut, kanthi tanggung jawab teknis kanggo pangembangan lan suksese. Ing wiwitan kurang teknis, jinis kepemimpinan tangan iki kurang penting. Kepala produk lan CTO bisa dadi rong wong sing beda. Padha ditrapake kanggo R & D: Ing sawetara wiwitan, CTO bakal laporan kanggo VP saka R & D; ing liyane, siji wong nangani loro proyek.

Iki kabeh tegese ora ana loro CTO sing duwe dina kerja sing padha. Ing peranku, aku dadi CTO lan co-founder saka wiwitan cybersecurity, bebarengan karo presiden lan CEO kita. Aku pungkasane tanggung jawab kanggo teknologi lan upaya R&D ing peran iki. Amarga wong-wong ngandelake teknologi sing apik, aku duwe motivasi banget kanggo nyopir R&D sing apik.

Irama mingguan

Amarga ruang lingkup kerja, CTO arang duwe jadwal saben dina sing konsisten. Nanging, gol lan cadences ditetepake saben minggu. Dadi, saben dina aku mlebu kantor. Dina kerja biasane diwiwiti jam 9:30, lan aku njupuk skuter listrik kanggo mlebu kantor. Markas kita dumunung ing Tel Aviv, supaya cuaca meh tansah sampurna kanggo skuter.

[ Also read CIO: A day in the life. ]

Saben minggu, aku nganakake rapat siji-siji karo manajer tartamtu kanggo mangerteni kabutuhan tim, mriksa KPI kanggo mesthekake yen wis ketemu, lan mriksa proyek bukti-konsep (POC) kanggo njamin pelanggan lan pelanggan potensial. lagi maju. Tinjauan POC iki asring kita nangkep masalah teknis, ngidini kita ndandani sadurunge nyebabake masalah kanggo para pelanggan.

Nalika aku tanggung jawab kanggo sawetara karyawan ing departemen R&D kita, aku ngupayakake supaya bisa ngadoh lan nguatake VP R&D kita kanggo ngatur tim. Tujuane yaiku kualitas – ora macet babagan carane utawa nalika wong bisa kerja.

Aku biasane mbungkus wektu ing kantor kira-kira jam 6:30 utawa 7:00 Nanging, bedane zona wektu antarane Israel lan Amerika Serikat (ing ngendi kita duwe markas kapindho) tegese aku kadhangkala kudu nelpon ing wayah wengi. karo pelanggan. Aku biasane melu obrolan kasebut sajrone tahap tengah tinimbang tahap paling awal, mbantu komunikasi karo pelanggan sing paling teknis supaya bisa ngerti lan dipercaya produk kasebut.

Nilai jangka panjang, pathokan jangka pendek

Présidhèn utawa CEO sing apik tanggung jawab kanggo visi, mbayangno ing endi donya bakal ana ing rong utawa telung taun, lan banjur mimpin perusahaan sing bakal berkembang ing lingkungan kasebut. Tinimbang fokus ing visi jangka panjang, CTO sing apik kudu fokus ing nilai jangka panjang. Aku pengin mesthekake yen teknologi lan produk dibangun kanthi efisien, nglayani panjaluk produk saiki lan mbesuk pelanggan. Njupuk isyarat saka sesanti sakabèhé perusahaan, aku netepake tujuan teknologi tartamtu lan banjur milih frameworks tengen, database, lan wong kanggo ketemu gol kasebut.

Kita duwe basis jangka pendek, aku seneng dadi tangan karo teknologi kita. Bakal mesthi ana wilayah ing kode utawa produk sing mbutuhake perhatian, amarga padha ketinggalan utawa mbutuhake persetujuan. Aku melu arsitektur, desain, coding, review, lan R&D, nggoleki area sing mbutuhake perhatian lan kerja kanthi efisien kanggo ngatasi masalah kasebut. Nalika VP R&D kita ngatur tim, aku nemtokake lan ngukur KPI kanggo tim kasebut. Preduli saka jinis organisasi utawa peran CTO, metrik sing apik penting kanggo mesthekake yen perusahaan cocog karo tujuane.

Rapat – udan deres

Ora kabeh rapat iku ala. Kadhangkala rapat minangka cara sing apik kanggo fokusake pikirane wong ing subyek tartamtu. Proyèk kaya review desain kudu kaya maca buku utawa nonton film – fokus kabeh manungsa waé ing crita siji lan supaya sampeyan ilang ing rincian. Nanging ngluwihi proyèk tartamtu iki, aku supaya rapat-rapat ngadeg ing tanggalan; mesthi ana cara sing luwih efisien kanggo ngatasi masalah kasebut.

Telung taun kepungkur wis mbuktekake apa sing bisa ditindakake kanthi ora sinkron. Aku penggemar pesen audio WhatsApp lan seneng nggunakake Slack utawa olahpesen teks kanggo ngganti rapat. Utawa yen ana akeh wong ing kantor, rapat-rapat ad hoc limang menit bisa dadi luwih produktif kanggo ngatasi tantangan sing ditargetake.

Aku percaya yen peran CTO kurang babagan tanggung jawab resmi saben dina lan luwih akeh babagan jinis kepemimpinan sing pengin dituduhake. Ora ana dalan sing bener utawa salah kanggo sukses. CTO sing apik bakal nyengkuyung kekuwatane lan nguatake wong liya kanggo ngisi kesenjangan. Siji-sijine sing penting yaiku katrampilan kepemimpinan lan etika kerja sing apik – nuduhake yen sampeyan gelem nindakake apa sing dibutuhake supaya perusahaan bisa sukses ing jangka panjang.

[ What is a ‘day in the life’ like in your role? If you’d like to participate in this series, reach out here! ]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *