Dewan Sekolah bisa nyewa direktur sekolah magnet sore iki

Sekitar jam 19:30 Senin, Distrik Sekolah Kabupaten Georgetown ngirim email sing nambahake item menyang agenda rapat dewan sekolah saben wulan bengi iki.
Miturut agenda sing diowahi, dewan bakal mlebu sesi eksekutif kanggo ngrembug rekomendasi kanggo direktur program sekolah magnet sing bakal teka.
Agenda kasebut uga nyatakake dewan bisa njupuk “tumindak sing perlu utawa cocog karo rekomendasi direktur sekolah magnet.”
Nanging, ora dingerteni jumlah anggota dewan sing bakal teka ing rapat bengi iki.
Sajrone rapat dewan tanggal 1 November, anggota Dr Arthur Lance lan Pat DeLeone diakoni kanggo taun layanan ing papan. Lance lan DeLeone mutusake ora milih maneh ing taun iki.
Miturut hukum, anggota dewan anyar sing kapilih minggu kepungkur – ing anggota gedhe Robert Cox lan wakil Distrik 7 Keith Moore – kudu ngenteni pitung dina sawise sertifikasi voting sadurunge bisa sumpah dadi kantor. Voting sertifikasi ditindakake ing dina Jumuah.
Iku uga ora cetha yen Dr Mike Cafaro, sing kalah kanggo Cox ing bid kanggo reelection, bakal ing wayah bengi.
Isih ana kuorum kanggo rapat kasebut amarga anggota Kathy Anderson, Patti Hammel, Sandra Johnson, Bill Gaskins, Randy Walker, lan Lynne Ford samesthine bakal teka.
Lima anggota kudu ana kanggo entuk kuorum.
Anggota dewan sekolah sing anyar bakal sumpah ing wiwitan rapat 6 Desember.
Program Sekolah Magnet
Ora ana alesan sing diwenehake babagan kenapa direktur sekolah magnet anyar dipilih ing bengi iki tinimbang ngenteni papan lengkap lungguh ing telung minggu.
Sapa wae sing direkrut bakal ngawasi program sekolah magnet sing bakal diwiwiti ing taun ajaran 2023-24.
Sajrone rapat dewan sekolah 4 Oktober, Superintendent Keith Price ngumumake kabupaten wis dianugerahi hibah kanthi jumlah $ 14,9 yuta kanggo mbiayai program sekolah magnet.
Sekolah magnet kasebut yaiku Carvers Bay High and Middle, Pleasant Hill Elementary, Browns Ferry Elementary, lan Plantersville Elementary.
Hibah kasebut bakal mbiayai sekolah magnet sajrone limang taun, ujare Price.
Saben sekolah ing zona rawuh Carvers Bay bakal duwe fokus sekolah magnet beda kanggo pindhah bebarengan karo kurikulum.
Sekolah Dasar Brown Ferry bakal dadi Sekolah Dasar Feri Brown kanggo Seni Kreatif lan Pertunjukan. Pleasant Hill Elementary bakal dadi Pleasant Hill Elementary Stream Academy, kanthi fokus ing ilmu pengetahuan, teknologi, maca, teknik, seni lan matématika, mula “aliran.”
Plantersville Elementary School bakal dadi Plantersville Elementary Digital Immersion School, sing bakal nggunakake kolaborasi karo Coastal Carolina University lan Boeing kanggo nerusake pendhidhikan teknologi sekolah, kalebu coding.
Carvers Bay Middle School bakal dadi Carvers Bay Middle STEAM Academy, kanthi fokus ing ilmu, teknologi, teknik, seni lan matématika.
Carvers Bay High School bakal dadi Carvers Bay Early College lan Career High School. Iki bakal ngidini siswa entuk gelar asosiasi ing seni utawa ilmu kanthi lulus.
Price ngandika salah siji saka alesan kanggo sekolah magnet – kang bisa dirawuhi dening siswa sing manggon ing ngendi wae ing Georgetown County – kanggo nyoba kanggo nggawa imbangan rasis kanggo sekolah iki.
Distrik Sekolah Georgetown County wis ana ing urutan desegregasi federal wiwit taun 1969.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *