Dhaptar Ageng Sing Nyenengake lan Dideleng Karo Remaja ing Sarasota lan Kabupaten Manatee

Film ora mandheg kanggo hiburan. Ing Bioskop, sampeyan nambah kursi reclining sink-bali-lan-santai lan item menu gourmet kanggo meal lan film sing nempatno brondong lawas miskin kanggo isin.

Mall ing Pusat Kota Universitas

Merga mergo cah enom isih seneng mlaku-mlaku nang mall, ta? Kanthi 70 toko sing ana ing rong lantai, ana barang kanggo kabeh wong.

Jejak Warisan

Skuter, pit, walkers lan joggers olèh seneng rute apik ing sadawane iki 18,5-mil trail sing mbentang downtown Sarasota kabeh cara kanggo South Venesia lan North Port.

Tenis lan Basket

Kanthi luwih saka 60 lapangan tenis umum lan puluhan lapangan basket ing saindhenging Sarasota lan Manatee kabupaten, sampeyan mung perlu peralatan-sampeyan malah bakal ketemu kanca-kanca liyane ing lapangan.

Pantai-pantai

Kanthi mil pesisir, apa kita kudu nyatakake tujuan sing jelas iki? Siesta Key, Venice, Anna Maria Island, Lido Key lan liyane nunggu. Klik kene kanggo guide pokok kita.

Habitat Big Cat & Gulf Coast Sanctuary

Senajan penangkepan liger, macan lan singa wis cukup, pengunjung uga bisa nongkrong karo wedhus, mriksa marmoset, ngguyu karo lemur lan liya-liyane.

Uwal Rooms

Gawe tim lan gawe misteri ing pirang-pirang kamar uwal lokal kalebu Kamar Uwal Sarasota, Kamar Uwal Lokey, Uwal Reality Sarasota, Kamar Uwal Ora Dikunci, Petualangan Uwal Premier lan Uwal Intens.

gapura

Saka hoki udhara nganti game video lan go-kart, pusat game kaya Livingston’s Amusements, Arcade Monsters ing Lido Beach lan Mysterium Escape Rooms lan VR akeh banget.

Komplek Es lan Olahraga Ellenton

Sapa sing ngomong yen sampeyan ora bisa ngetokake es ing swarga tropis kita? Njupuk kelas gratis kanggo pamula utawa gabung karo jadwal skate umum.

Mote Marine Laboratory & Aquarium

Jelajahi blumbang tutul, pameran tangan lan jendhela menyang ilmu lan konservasi ekosistem segara, ditambah karo kewan-kewan sing gumantung ing dheweke kaya manatee, hiu, penyu laut lan otters.

Kayaking lan Stand-Up Paddleboard Rentals

We sijine bebarengan limang lelungan kayak gedhe kene, nanging nalika sampeyan lagi diubengi dening banyu, ora ana pungkasan ing syarat-syarat opsi. Mung manawa kanggo nelpon lan cadangan dhisik.

Taman Skate

Payne Park ing pusat kutha Sarasota nduweni taman skate, jalur sepeda, kafe kanthi musik lan panganan langsung, kolam sing diisi bebek (nggawa pakan lan kanca-kanca) lan papan suket sing mbukak – lan gratis.

Ing Manatee County, Bradenton Riverwalk wis akeh ramps lan bokor mung sawetara langkah saka Kali Manatee. Ana uga dermaga mancing, jalur mlaku-mlaku, papan cipratan, lapangan voli lan liya-liyane.

Tari ing Drum Circles

Urip kaya hippie ing bunder drum ing pantai. Perayaan gratis iki kedadeyan saben Minggu nalika srengenge srengenge ing pesisir Siesta, Englewood lan Nokomis. Tari, nggawe musik dhewe, utawa nggawa hula hoop lan pita kanggo ngeculake.

Njaluk Dhuwur ing Taman Trampolin

Katrampilan parkour fleksibel, main dodgeball ekstrem utawa mlumpat gratis ing Sky Zone ing Sarasota utawa Altitude lan Defy ing Bradenton. Bengi cemlorot ing akhir minggu nggawe pesta cahya ireng.

Menek liwat Pucuk Wit

Dumunung ing sisih wétan adoh saka kutha, TreeUmph! Kursus Petualangan nawakake luwih saka 10 lapangan bal-balan ing medan sing tantangan lan atusan game petualangan udara. Klip ing lan mateni sampeyan.

Alligators, Hiking lan Sky High Views

Ing Myakka River State Park, sampeyan bisa nindakake kabeh thanks kanggo 100-mlaku-dawa kanopi dilereni soko tugas 25 kaki ndhuwur lemah, kreteg liwat alligator-flush Waters lan lumampah dalan galore. Priksa pandhuan utama kita ing kene.

Mlaku-mlaku Liwat Mall Outdoor

Kanthi luwih saka 140 toko lan restoran, St Armands Circle ing Lido Key apik kanggo window shopping, nonton wong lan mlaku-mlaku, es krim ing tangan. Mangan ing njobo utawa nggawe fudge seger ing Kilwins, lan nikmati angin asin – mung mlumpat, mlumpat lan mlumpat saka Pantai Lido.

Pad Insta Sampeyan Kanthi Ops Foto Apik banget

Lokasi 66-hektar Ringling Museum minangka nyengsemaken njaba minangka nang. Papan kasebut nampilake tampilan kebon lan wit-witan sing endah, ditambah karo arsitektur unik saka Ca’ d’ Zan ing pinggir banyu, ing ngendi sampeyan bakal katon apik tenan ing pose apa wae. Ora yakin ngendi kanggo miwiti? Klik kene kanggo guide kita nglampahi dina ana.

Skate iku Off

Astro Skate Family Fun Center ing Bradenton punika throwback klasik sing pengin saka rink skate-cheesy wall art, lagu groovy lan kabeh. Priksa wengi remaja akhir minggu lan nyewa sepatu roda utawa nggawa dhewe.

Serangan maneh

Pasang sepatu bowling lan tekan dalan ing Bowlero ing Teluk Gate utawa Sarasota Lanes.

Sosis Spesial

Funky Fresh Boba Tea Co ing Venice lan The Elixir Tea House nawakake donya rasa lan kreatifitas liwat Welasan teh lan concoctions menarik.

Museum Ilmu lan Alam Uskup

Njupuk jagad panemuan ing planetarium, Habitat Rehabilitasi Parker Manatee, Mozaic Backyard Universe lan pameran sementara sing terus-terusan ganti.

Tingkat munggah ing Perpustakaan

Pustaka kita wis darmabakti program saindhenging taun ditargetake kanggo remaja, kalebu coding, nggawe sabun, game lan seni. Kanthi lokasi ing kabeh kabupaten Sarasota lan Manatee, mesthine bisa digayuh.

Njupuk Dip

Priksa metu blumbang umum ruangan ing Arlington Park lan Aquatic Center, Sun Outdoors (sadurungé dikenal minangka Sun-N-Fun RV Resort-aja padha sumelang, iku isih duwe mega-slide!), Lan Lido Beach Resort. Hotel-hotel ing wilayah kasebut uga nawakake pass dina kolam renang.

Hunt Vintage Golek

Tresna ngirit lan golek dompet siji-saka-a-jenis utawa selendang langgeng? Priksa dhaptar toko vintage lokal favorit ing kene.

Go Natural ing Robinson Preserve

Mlaku-mlaku, kayak lan paddleboard ing cagar alam 682 hektar iki ing pinggir kidul Kali Manatee.

Donat Kustom

Remaja bisa dadi kreatif ing The Donut Experiment ing Anna Maria Island, ing ngendi dheweke bisa milih carane nganggo donat sing anyar digawe.

Nguripake Cookies Gourmet

Clarabell Cookies in Gulf Gate diduweni dening tim adhine sing ngerti carane nggawe adonan sing paling manis amarga bahan-bahan alami kaya glepung, gula, kripik coklat lan akeh mentega.

Lukisan Kanthi Twist

Sijine bakat ing kanvas ing salah siji saka akeh kelas lukisan dipandu do-it-yourself ngendi kabeh kulawarga bisa nggawa ngarep karya seni unik.

Play Kanthi Kaca

Remaja bisa ndhaptar kelas kaca-fusing ing 2Di4Glass, preduli saka tingkat skill, lan njupuk ngarep Piece warni saka perhiasan utawa mangkok keepsake digawe karo tangane dhewe.

Nggawe Dekorasi Kayu

Ndhaptar kelas dekorasi kayu DIY ing Nailed It DIY Studio ing Sarasota utawa Brush and Board ing Lakewood Ranch, lan njupuk dekorasi omah pribadi kanggo ngurmati.

Njupuk Kelas Tembikar utawa Seni

Jerapah Artful minangka toko lokal lan pusat instruksi seni ing ngendi para remaja bisa mlebu kelas tembikar, lukisan, kelas nggawe sun catcher lan liya-liyane.

Gabung ing Circus

Priksa pagelaran ing The Circus Arts Conservatory utawa dadi bintang lan ndhaptar kelas latihan seni sirkus.

Priksa Mural The Rosemary District

Warna-warni lan kontemporer, mural sing luwih gedhe tinimbang urip ing lingkungan paling hippest ing kutha, ing sisih lor kutha Sarasota nggawe opps foto sing apik lan mlaku-mlaku.

Nyewa Jet Ski

Kanthi akeh saluran banyu lan teluk, ana akeh panggonan sing bisa dipilih kanthi cara nyewa jet ski. Priksa manawa kanggo nggawe leladen dhisik, padha ngisi cepet. Priksa Sarasota Jet Ski Rentals, Jammin’ Jetskis utawa Siesta Key Jet Ski kanggo sawetara jeneng.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *