Dhuwit recehan kanthi Potensi Ageng Miturut Pakar

Sawise nandhang masalah 2022 sawise ambruk sawetara pemain crypto gedhe, kalebu tiwas FTX, lan sanajan kahanan ekonomi global sing angel, para ahli ngarepake rebound pasar bakal kedadeyan ing 2023. Bisa uga ana pengembalian sehat sing bakal ditindakake dening investor sing pindhah. cepet tuku ahead, nalika prices tetep kurang.

Sawetara cryptos paling dhuwur kanthi potensial gedhe ing 2023 yaiku:

Metacade minangka arcade metaverse pisanan ing donya sing dibangun ing pamblokiran Ethereum. Fokus utama platform yaiku nyedhiyakake pemain game kanthi macem-macem judhul play-to-ear (P2E) sing gawe ketagihan nalika ngidini dheweke ngasilake penghasilan liwat hadiah nalika ngalahake tantangan lan maju liwat turnamen lan papan peringkat.

Saliyane potensial P2E sing gedhe, peta dalan Metacade kalebu rencana program Metagrants sing inovatif, sing dirancang kanggo ndhukung pangembang kanggo ngasilake game berbasis blockchain anyar. Anggota komunitas milih usulan-usulan saka pangembang, kanthi mesthekake mung judhul sing pengin diputer dadi pangembangan. Pangembang sing menang nampa dana Metagran kanggo nggawe game kasebut dadi kasunyatan.

Perkembangan liyane ing Metacade kalebu papan kerja, amarga bakal dienalake ing Q1 taun 2024, sing bakal menehi kesempatan kerja Web3 sing nyenengake sing kasedhiya kanggo wong-wong sing golek kesempatan kemajuan karir ing mangsa ngarep.

Tujuan utama Metacade yaiku transisi menyang organisasi otonomi terdesentralisasi (DAO) kanthi fungsi. Proses iki disetel kanggo diwiwiti ing Q2 saka 2023 lan rampung ing Q4 saka 2024. Sawise kesimpulan, kabeh posisi kritis ing bisnis bakal dicekel dening anggota masyarakat, nalika governance lan arah mangsa Metacade bakal ditemtokake sacara demokratis dening token MCADE. sing duwe.

Penjualan token MCADE ana ing tahap presale lan wis adol ing tahap presale beta awal, ngunggahake $1 yuta sajrone telung minggu. Kanthi rega mundhak 2,5 kaping saben langkah saka rega beta $ 0,008 saben token dadi $ 0,02 saben token, investor awal ing Metacade katon minangka salah sawijining cryptos paling dhuwur ing taun 2023 kanthi keuntungan sing ora asring katon ing pasar bear crypto.

Sampeyan bisa melu ing presale Metacade kene

2. Kotak Pasir (SAND)

Sandbox bakal akrab ing gaya estetika kanggo para penggemar Minecraft lan Roblox. Iki minangka platform metaverse sing ngidini pangguna nggawe lan nuduhake konten, kayata game lan karakter. Kanthi konten sing digawe pangguna blockchain (UGC) tambah populer, The Sandbox minangka salah sawijining eksponen UGC sing unggul. Iki ndadekake SAND minangka salah sawijining koin crypto sing paling apik kanggo dituku saiki.

Aspek interaktif donya mbukak The Sandbox narik kawigaten para pemain, ngidini dheweke nggawe lanskap 3D kasunyatan virtual sing bisa dituduhake nalika njelajah kreasi metaverse liyane saka pangguna liyane. Koin SAND asli bisa digunakake kanggo tuku aset, kayata plot LAND, ing pasar platform. Aset virtual iki bisa dituku, didol, diowahi, utawa dimonetisasi.

Salah sawijining daya tarik utama The Sandbox yaiku bisa digunakake kanggo nggawe game berbasis blockchain nggunakake pencipta plug-and-play sing unik. Iki tegese malah pangguna sing ora duwe kawruh coding sadurunge bisa nggunakake.

Aksesibilitas iki ndadekake The Sandbox minangka salah sawijining lampu utama game blockchain. Kanthi platform sing ngidini evolusi terus-terusan lan genesis nalika jagad metaverse anyar digawe, SAND minangka salah sawijining cryptos paling dhuwur sing dadi potensial pertumbuhan gedhe ing taun 2023. Investor sing pengin ngasilake sing nyengsemake bisa ndeleng wutah sing signifikan kanthi njupuk kauntungan saka nilai SAND sing saiki. .

3. Longsor (AVAX)

Avalanche minangka platform sumber terbuka sing ngidini pangguna mbangun, ngembangake lan ngeculake aplikasi desentralisasi (dApps) sing saiki digunakake ing sawetara industri. Blockchain pimpinan pasar iki nawakake skalabilitas sing apik liwat protokol Avalanche, sing uga nyedhiyakake keamanan sing apik. Protokol entuk konsensus liwat grafik asiklik terarah (DAG).

Konsensus iki ngidini dalan sing jelas kanggo transaksi bisa digayuh kanthi cepet, aman, lan lancar, ngidini proyek dibangun ing blokchain sing nyedhiyakake finalitas sing meh cepet kanthi biaya sing sithik. Akibate, pengalaman pelanggan nggunakake Avalanche luwih lancar lan luwih apik tinimbang karo platform blockchain sing padha.

Keuangan, ilmu data, hiburan, lan game mung sawetara industri sing entuk manfaat saka kinerja blockchain Avalanche sing apik banget amarga protokol, sing dianggep paling apik wiwit Bitcoin diluncurake.

Kanthi Avalanche diselehake kanthi sampurna dadi pilihan pamblokiran ing taun-taun sing bakal teka kanggo akeh wong sing pengin mbangun dApps amarga gampang skalabilitas, keamanan, lan kecepatan transaksi sing lancar, panjaluk token AVAX bakal nambah.

Sanajan AVAX dagang ing luwih saka 90% kurang saka tingkat dhuwur (ATH) kabeh wektu, iki kamungkinan tambah dikarepake kanggo layanan blockchain Avalanche bisa nggawe iki salah siji saka cryptos ndhuwur kanggo tuku saiki. Investor bisa tuku ing tingkat sing murah lan duweni potensi entuk bathi sing apik sajrone wulan lan taun sing bakal teka.

4. Axie Infinity (AXS)

Metaverse game P2E sing terdesentralisasi, Axie Infinity, bakal akrab karo para penggemar Pokemon Go. Pangguna bisa ngumpulake, nglatih, lan nglawan Axies, metapets, nalika dagang NFT sing nganyarke Axies lan nggawe dheweke luwih kuat ing perang. Pemain bakal entuk hadiah kanthi sukses menang perang nglawan pangguna liyane.

Diluncurake ing taun 2018, Axie Infinity minangka salah sawijining penawaran GameFi pisanan sing bakal dirilis ing blockchain. Iki nyebabake wutah gedhe sajrone pasar sapi 2021 amarga mayuta-yuta pangguna teka ing platform kasebut kanggo ngalami salah sawijining pengalaman GameFi sing paling apik ing jagad crypto.

Salah sawijining platform pamblokiran paling inovatif, Axie Infinity, minangka pimpinan ing game metaverse, nawakake pengalaman gameplay sing bermutu lan, sing luwih penting, macem-macem lan gawe ketagihan. Teknologi game Web3 sing unik nggawe paling potensial sing diwenehake dening pamblokiran Ethereum lan nggampangake pengalaman sing lancar kanggo para pemain.

Kanthi game metaverse lan blockchain bakal tuwuh kanthi eksponensial ing taun-taun sing bakal teka, Axie Infinity duwe kesempatan kanggo ngembangake platform kanggo terus narik para pemain anyar lan njaga kesetiaan pangguna sing wis ana.

Sanajan AXS durung uwal saka pasar bear crypto saiki, kanthi regane 95% luwih murah tinimbang ATH, panggunaan sing padhet lan potensial kanggo pangembangan ndadekake AXS minangka salah sawijining proposisi investasi crypto paling dhuwur kanggo 2023. Tuku ing tingkat sing saiki kurang, sekutu karo kinerja wutah sadurungé, bisa nyedhiyani bathi banget kanggo investor looking for kesempatan GameFi alluring.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot minangka pamblokiran open-source sing USP utami minangka gampang kanggo ngidini data cross-blockchain lan transfer aset, sing dikenal minangka interoperabilitas blockchain. Kanthi nggawe jaringan tautan independen sing akeh, sing dikenal minangka parachain, blok blok sing beda-beda bisa gabung kanthi lancar dadi jaringan terpadu kanthi nggunakake mekanisme konsensus unik Polkadot.

Iki ndadekake Polkadot minangka salah sawijining panyedhiya platform modular pamblokiran utama kanggo kontrak cerdas, saka solusi tingkat rendah cilik nganti pranata tingkat perusahaan sing apik. Infrastruktur kasebut ngidini pangguna kanggo ngesyahke transaksi dhewe kanthi kapercayan tingkat positif palsu, asring nganti 0%, nalika nawakake keamanan, pamrentah, lan sing paling penting, jaminan pangguna sing dhuwur.

Nalika teknologi blockchain terus maju kanthi cepet, panyedhiya sing nawakake interoperabilitas arang banget. Kanthi blockchain independen nggunakake teknologi sirkuit tertutup, transaksi cross-blockchain bisa dadi bisnis sing beresiko. Nanging, solusi unik Polkadot nyuda risiko kasebut lan menehi pengalaman sing lancar kaya sing nggunakake jaringan siji kanggo transfer.

Mata uang liyane sing saiki luwih saka 90% ing sangisore ATH, DOT samesthine bakal entuk bathi sing signifikan ing wulan lan taun sing bakal teka, utamane ing pasar sapi sabanjure. Kanthi multi-blockchain unik Polkadot sing nawakake pangguna kanthi operabilitas cross-chain sing unggul ing pasar, katon DOT minangka salah sawijining cryptos paling dhuwur ing taun 2023.

6. Shiba Inu (SHIB)

Koin crypto sing njeblug ing kesadaran wong nalika pasar sapi 2021, Shiba Inu, dirancang lan dibangun minangka saingan kanggo Dogecoin. Iki minangka koin meme sing bangga dadi titik entri sing migunani ing teknologi Web3 lan didorong komunitas.

Entri Shiba Inu menyang pasar ora biasa, kanthi 400 triliun token dikirim menyang panyipta Ethereum, Vitalik Buterin. Dheweke ngobong 90% saka haul iki, regane $ 6,7 milyar. Nalika iki minangka taktik marketing sing ora biasa, nanging uga narik imajinasi para investor lan penggemar crypto amarga nilai SHIB kanthi cepet mundhak 900%.

Rencana kanggo 2023 kalebu ekspansi token SHIB kanthi rilis Shibarium, jaringan Layer 2 kanggo Ethereum. Pemegang token SHIB bakal duwe jaringan sing bisa diukur kanthi lengkap kanggo nindakake transaksi kanthi aman. Kajaba iku, Shiba Inu ndhukung nggawe lan adol karya seni ing jaringan.

Volume pangguna sing akeh ndadekake Shiba Inu minangka salah sawijining koin crypto sing paling terkenal miturut nilai pasar. Aksesibilitas sing gampang lan panggunaan sarana, sing ora biasa kanggo koin meme, tegese nalika komunitas Shiba Inu tuwuh, nilai token SHIB bakal mundhak.

2023 minangka taun gedhe kanggo Shiba Inu kanthi rilis Shibarium, sing sukses dadi kunci kinerja SHIB sajrone rolas wulan sabanjure. Saiki dagang watara 90% luwih murah tinimbang ATH, ana ruang kanggo investor entuk bathi serius kanthi tuku token SHIB saiki. Shiba Inu katon minangka salah sawijining cryptos paling dhuwur ing 2023.

Ing Ringkesan

Minangka 2022 wis dadi taun nyoba kanggo cryptocurrencies ing kabeh papan lan prediksi manawa pasar bear saiki bisa tetep nganti 2023, ana regane kanggo investor sing disiapake kanggo nindakake peer. Sawetara mata uang sing diadegake terus kerja keras kanggo ngembangake layanan kanggo narik pelanggan anyar lan njaga kesetiaan pangguna sing wis ana. Mata uang sing nindakake hard yard saiki bakal entuk hadiah sajrone 2023.

Kangge, proyek anyar sing inovatif janji akeh kanggo investor nalika 2023 bakal ditindakake. Sing paling njanjeni yaiku Metacade lan arcade virtual GameFi revolusioner. Kanthi investor awal njamin bathi kanthi tuku sajrone presale amarga nilai MCADE mundhak saben fase, peta dalan multi-lapisan platform sing apik banget njanjeni umur dawa, daya tarik sing amba, lan potensial entuk bathi sing luwih gedhe kanggo sing tuku awal.

Kesempatan awal kayata sing ditawakake Metacade duweni potensi gedhe ing mangsa ngarep. Iki mesthi nempatake MCADE ing posisi paling dhuwur ing dhaptar cryptos paling apik sing bisa dituku ing taun 2023.

Sampeyan bisa tuku dhuwit recehan paling ndhuwur ing eToro kene.

Sampeyan bisa melu ing presale Metacade kene.

Penafian

Sembarang hyperlink lan spanduk pihak katelu ora dadi endorsement, garansi, endorsement, garansi, utawa rekomendasi dening BeInCrypto. Cryptocurrencies banget molah malih. Apa Riset Panjenengan Dhewe sadurunge nggunakake layanan pihak katelu utawa nimbang tumindak financial.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *