Dina Wiwit 1,200 Pekerja Twitter Mundur, Elon Musk Nerbitake Telpon Insinyur Kanggo Tumindak

Dina Wiwit 1,200 Pekerja Twitter Mundur, Elon Musk Nerbitake Telpon Insinyur kanggo Tumindak

Ing New Delhi: Rapat kasebut, miturut Musk, bakal ringkes lan duwe tujuan “mbantu aku ngerti tumpukan teknologi Twitter.” Sedina sawise sawetara karyawan Twitter mutusake kanggo mandheg; pemilik Elon Musk ngirim SOS menyang staf: “Sapa wae sing nulis piranti lunak, coba lapor menyang lantai ndhuwur jam 2 sore iki.” Musk nyurung insinyur piranti lunak liwat email kanggo rawuh ing fasilitas Twitter kanthi mabur menyang San Francisco.

Mung sing sejatine ora bisa menyang Teluk Timur utawa sing ngalami masalah pribadi utawa kulawarga bakal dibebasake, miturut Bloomberg.

Pangadeg Twitter njaluk para pangembang ngirim nganti 10 foto saka baris kode paling penting saka nem sasi kepungkur, uga gambaran bullet-point saka prestasi coding.

Surat kasebut teka sawetara jam sawise Twitter ngungsi kantor kanggo nanggepi saran Musk supaya dheweke nampa atmosfer kerja sing “callous”. Minangka saben Musk, para pekerja duwe pilihan kerja lembur utawa kelangan kerja.

Paling ora 1,200 karyawan dilaporake ninggalake pakaryan, miturut New York Times, nuwuhake pitakon babagan sapa sing mesthi duwe akses menyang properti perusahaan.

elon musk kanggo karyawan: nindakake karya 'banget hardcore' utawa ninggalake twitter

Musk, wong paling sugih, disalahake amarga nggawe owah-owahan gedhe ing perusahaan sosial online sing dituku pungkasan wulan kepungkur kanthi rega $ 44 milyar. Upaya kanggo ngatur maneh Twitter ngalami kebingungan lan kemunduran, saliyane ngilangi 50% saka 7.500 karyawan perusahaan, mbusak kabijakan tugas, lan ngetrapake jam sing akeh banget. Surat kasebut teka sawetara jam sawise Twitter ngungsi kantor kanggo nanggepi saran Musk supaya dheweke nampa atmosfer kerja sing “callous”. Minangka saben Musk, para pekerja duwe pilihan kerja lembur utawa kelangan kerja.

Miturut Bloomberg, mung wong-wong sing ora bisa mlebu ing Bay Area utawa duwe krisis kulawarga sing ora bisa mlebu. Elon Musk njaluk para pangembang ngirim nganti 10 gambar saka garis kode sing paling penting lan dhaptar asil pengkodean sing luar biasa saka enem sasi sadurunge. Musk ujar manawa lelungan cepet bakal mbantu “pangerten babagan tumpukan teknologi Twitter.”

Surat kasebut teka sawetara jam sawise ancaman Musk kanggo nggawe papan kerja sing “tantangan” nyebabake evakuasi massal ing Twitter lan meksa nutup fasilitas kasebut. Miturut Musk, staf kasebut bisa kerja nganti pirang-pirang jam utawa dipecat.

Pengambilalihan twitter elon musk: platform microblogging wiwit pecat karyawan ing india - businesstoday

Saliyane ngeculake kabijakan kerja-saka-omah, ngetrapake jam sing akeh banget, lan mecat setengah saka 7,500 karyawan perusahaan kasebut, upaya kanggo nyusun ulang Instagram wis ngalami ambiguitas lan kegagalan.

Babagan SOS

Miturut Bloomberg, Musk ujar manawa wong-wong sing ora bisa menyang teluk wétan utawa ngalami krisis kulawarga bakal dibebasake. Dheweke uga njaluk buruh piranti lunak kanggo mabur menyang San Francisco. Teknisi kasebut banjur didhawuhi ngirim dhaptar bullet saka prestasine saka enem sasi sadurunge. Iklim kerja perusahaan diganti dening Elon Musk, sing nggawe angel banget.

karyawan twitter metu sawise ultimatum karya 'banget hardcore' elon musk |  bisnis |  rockdalenewtoncitizen.com

Dheweke bubar nerbitake peraturan sing nyatakake karyawan Twitter ora diidini kerja adoh lan kudu ngunjungi kantor kanggo ngrampungake tugas kanthi fisik. Setengah karyawan perusahaan wis dibebasake, lan akeh liyane sing wis ilang amarga gaya manajemen Musk. “Sapa wae sing layak dadi jabatan kudu mlayu.

Nanging, tetep ing omah bisa ditampa yen logistik ora mungkin utawa duwe masalah pribadi sing penting, dheweke nulis tanggal 13 November.

Musk uga mbahas wacana sing diwenehake manawa pangadeg Twitter dhewe wis nyetujoni WFH. Musk ujar manawa bisnis liyane sing dikendhaleni, Tesla lan SpaceX, duwe aturan sing padha: “Makarya kanthi jarak adoh uga diidini yen manajer ana hubungane karo kualitas.”

elon musk ora bisa tweet cara metu saka iki - tech industry

Sadurunge deadline ing Kamis, loro karyawan Twitter ngandhani CNN yen dheweke arep nolak tenggat wektu amarga lingkungan kerja beracun sing digawe miliarder, miturut pendapate. Email saka Musk “rasa kaya tendhangan ing weteng supaya ora preduli apa sing sampeyan rasakake babagan mutusake tetep utawa kepengin lunga, sampeyan kepeksa mutusake lan rumangsa yen sampeyan nglawan siklus binar kanggo nggawe pilihan sing bener. sampeyan lan kulawarga sampeyan, “pegawe Twitter liyane marang CNN Rebo, nambahake yen dheweke isih debat masalah kasebut.

“Keputusan kasebut luwih saka 24 jam,” ujare individu kasebut.

Dina Rebo, Musk ngomongake tenaga kerja, nyatakake yen tujuane yaiku nggawe “Twitter 2.0” lan manawa wong-wong sing milih tetep bakal dijanjekake “jam-jam kanthi intensitas dhuwur,” bisa uga setuju karo panjaluk Musk supaya anggota staf Twitter, sing wis utamané kerja adoh, bali menyang kantor.

Salah sawijining karyawan nglaporake manawa nganti awan dina Kamis, isih durung jelas manawa pengecualian kerja remot bakal diwenehake yen karyawan mutusake tetep.

Garis wektu warta twitter-musk: musk nimbali insinyur amarga kuwatir babagan kacilakan twitter tuwuh - cnet

Miturut teks email sing dipikolehi CNN saka kontraktor Twitter sing njaluk anonimitas, Musk ngirim email menyang staf ing dina Kamis kanthi upaya sing jelas kanggo njlentrehake sikape babagan kerja jarak jauh. Iki ana ing tengah-tengah perebutan manajemen supaya ora kelangan akeh karyawan amarga panjaluk kasebut.

Kanthi risiko nuduhake sing jelas, pengawas apa wae sing kanthi curang negesake manawa ana wong sing nglaporake dheweke nindakake pakaryan sing luar biasa utawa fungsi tartamtu kritis, manawa adoh utawa ora, bakal dipecat saka perusahaan kasebut, Musk nulis ing tindak lanjut. email 20 menit mengko.

Sawise mecat luwih saka 3,700 karyawan, utawa udakara setengah tenaga kerja Twitter, awal wulan iki, kalebu akeh buruh kontrak, Musk mutusake menehi ultimatum. Kajaba iku, dheweke mbubarake anggota dewan lan ngilangi eksekutif puncak perusahaan. Salajengipun, Musk bubar ngeculake sawetara buruh sing ngritik dheweke ing Twitter utawa forum Slack perusahaan.

Aku ora pengin dadi CEO twitter utawa perusahaan apa wae: elon musk

Salah sawijining staf sing arep nolak panggilan kasebut ujar, nanging pengin tetep ora dijenengi supaya ora ngrusak paket pesangon, “Aku ora pengin tetep mung kanggo ngasilake produk sing diresiki saka njero.”

Saben uwong duwe rega sawetara, lan sanajan ekonomi, pesangon iki ngidini aku tenang kanggo golek papan sing sehat. Miturut salah sawijining karyawan, manajemen “scrambleng” kanggo mbujuk bakat supaya tetep amarga padha prihatin karo jumlah karyawan sing wis siyap ninggalake. Panjaluk informasi saka Twitter, sing ngilangi umume tim urusan umum, ora langsung dijawab.

edited and proofread by nikita sharma

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *