Divisi Dahlgren NSWC Nganakake Sesi Latihan kanggo Guru ing Persiapan Tantangan Inovasi @ Dahlgren

Taun kepungkur, Jim Jones lan bapak sukarelawan liyane ngedegake klub STEM ing Fredericksburg Christian School (FCS). Klub kasebut diwiwiti mung rong wulan sadurunge Tantangan Inovasi perdana @ Dahlgren. Semono uga tim FCS sing duwe papat kudu mlayu kanthi trofi sing dadi juara. Kabeh iku njupuk strategi prasaja.

“Salah sawijining alasan kita menang taun kepungkur amarga kita njupuk pendekatan dhasar lan banjur terus mbangun lan mbangun lan mbangun,” ujare Jones. “Kita duwe luwih akeh wektu ing taun iki kanggo kompetisi, nanging kita bakal njaga pendekatan dhasar sing padha.”

Jones minangka salah sawijining guru wilayah 17 sing melu sesi latihan ing Universitas Mary Washington (UMW) Kampus Dahlgren Jan. 19. Sesi latihan sing dipimpin dening Naval Surface Warfare Center Dahlgren Division (NSWCDD) Direktur Academic Engagement Michael Clark nyedhiyakake guru lan sukarelawan sekolah kaya Jones kesempatan kanggo kenal karo proses nyetel lan nguji robot sekolah kanggo kompetisi. Perwakilan sekolah kasebut dipasangake karo mentor sing ditugasake sing kabeh dadi sukarelawan saka NSWDDD lan MITER Corporation.

Tantangan Inovasi lair sawise Direktur Teknologi NSWDDD Jennifer Clift lan Dosen UMW College of Business John Burrow ngakoni kabutuhan lokal kanggo program akademik berbasis STEM sing menarik lan nyenengake kanggo siswa sekolah menengah. Kabeh 12 sekolah sing bertanding taun kepungkur bali kanggo tantangan musim semi iki.

Sajrone pidato pambuka, Direktur Teknis NSWDDD Dale Sisson, Jr., SES, ngandhani babagan pentinge pendhidhikan STEM ing sekolah kita minangka kesempatan kanggo nuwuhake bakat enom sing ing sawijining dina bisa dadi integral kanggo pertahanan nasional kita. “Kauntungan teknis kita saiki ana ing risiko. Kita duwe ewonan Pelaut ing kapal sing ana risiko ora bisa mulih menyang kulawargane yen ora duwe kemampuan kanggo menang, “ujare Sisson. “Kita ora bisa menehi dheweke tanpa wong sing paling apik lan paling cerah. Ing NSWDDD, kita duwe klompok individu sing duwe bakat sing paling apik ing jagad iki. Nanging dheweke ora bisa kaya ngono yen sampeyan ora ngasilake bakat enom iki.

Sajrone kompetisi, tim siswa bakal program robot kanggo mbukak dalan alangan kanggo mbalekake Piece saka peralatan sing “kritis kanggo keamanan nasional.” Sajrone tantangan kasebut, tim bakal terus-terusan ngapiki robot lan coding. Tim sing sukses ngrampungake kursus kanthi wektu paling cepet bakal nggawa piala juara lan hadiah awis paling dhuwur.

Guru matematika lan ilmu pengetahuan Westmoreland High School Chastaine Perry yakin acara kaya Tantangan Inovasi minangka inspirasi kanggo para siswa ngluwihi potensial kanggo menang piala lan hadiah dhuwit. “Dheweke bisa ndeleng potensial kanggo sesambungan karo mesin lan program kanggo nindakake apa sing dikarepake tanpa kontrol langsung,” ujare Perry. “Temenan, jinis otomatisasi kasebut dadi luwih umum. Dadi iki mbantu wong-wong mau supaya mlaku ing lawang kanthi cara.

Tantangan Inovasi @ Dahlgren disponsori dening NSWCDD, UMW, MITRE, Dewan Urusan Militer Daerah Fredericksburg lan Otoritas Pembangunan Ekonomi King George. Dilaksanakake tanggal 31 Maret-1 April ing Kampus Universitas Mary Washington Dahlgren. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Michael Clark ing (540) 653-9154 utawa michael.p.clark95.civ@us.navy.mil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *