Franciscan Health ngembangake tawaran telemedicine sing ana gandhengane karo Epic

Sadurunge 2020, Franciscan Health, sistem kesehatan sing adhedhasar ing Mishawaka, Indiana, nindakake sawetara kunjungan telemedicine ing saindenging organisasi. Ing njaba sawetara perawatan virtual kesehatan tele-stroke lan prilaku, ora ana program sing kuat kanggo pasien melu panyedhiya Franciscan Alliance liwat telemedicine.

MASALAHE

Ing Februari 2020, sawetara spesialisasi ing proses njaluk teknologi telehealth, lan sawetara, kayata perawatan darurat, wis ana ing tahap tes. Kabeh diganti ing Maret 2020 nalika COVID-19 muncul.

Kahanan darurat lan pesenan ing omah ngenalake kabutuhan supaya pasien sing beresiko metu saka fasilitas kesehatan lan ing omah yen bisa. Kajaba iku, tantangan anyar kalebu nyedhiyakake perawatan kanggo pasien COVID-19, njaga peralatan pelindung pribadi lan nglindhungi kesehatan tim kesehatan dhewe.

Departemen rawat rawat rumah sakit luwih prioritas nyedhiyakake perawatan kanggo pasien ing omah tinimbang mlebu klinik.

PROPOSAL

“Nalika kita wis ngliwati pandemik, sumber daya kasebut isih digunakake kanggo nggayuh pasien,” ujare Craig Miller, direktur administratif layanan ambulatori ing Franciscan Alliance. “Kanthi nggunakake pemantauan pasien jarak jauh lan kunjungan virtual, kita bisa nyambungake pasien menyang dokter ing wilayah anyar.

“Kunjungan virtual saiki wis dipindhah menyang sawetara praktisi dokter konsultasi, sing bisa menehi konsultasi rumah sakit saka fasilitas omah,” ujare. “Kanthi tantangan staf sing kedadeyan lan rekrutmen iki wis dadi alat sing penting kanggo dokter lan panyedhiya kanggo nggayuh pasien ing rumah sakit liyane ing sistem kasebut.”

Sistem kesehatan tindak karo vendor Teladoc Health. Teknologi telehealth digabungake kanthi lengkap karo portal pasien Epic EHR lan MyChart organisasi panyedhiya liwat link sing ngerti konteks kanggo nyederhanakake alur kerja panyedhiya lan pasien, lan menyang Canto kanggo konsultasi panyedhiya-kanggo-panyedhiya.

“Iki ngidini Franciscan Health ngotomatisasi registrasi janjian pasien rawat, check-in lan checkout sajrone kunjungan,” jelas Miller. “Franciscan Health milih nggunakake iPad kanggo pembulatan lan konsultasi pasien rawat inap.

“Franciscan Health nggunakake fungsi ruang tunggu virtual Teladoc Health kanggo ngaktifake perawatan darurat, klinik perusahaan, kesehatan kerja lan pasien obat perjalanan kanggo nindakake kunjungan virtual,” ujare. “Teknologi kasebut uga ngidini kunjungan klompok kanggo kelompok dhukungan bariatric lan pendhidhikan diabetes. Teladoc Health mbiyantu mbantu pendidikan lan latihan.”

Franciscan Health nganakake pelatihan kanthi bertahap kanggo tim operasi, panyedhiya lan staf, teknologi, lan pasien. Saliyane nyediakake perawatan pasien kanthi aman, kemampuan kanggo njupuk wutah revenue perlu, dheweke nambah.

“Franciscan Health nggawe tim tagihan, coding lan kepatuhan, lan ngembangake lintasan pembayar kanggo mesthekake yen dokter ora kudu sinau babagan proses pembayaran maneh lan teknologi telehealth anyar,” ujare Miller.

“Akeh gagasan babagan cara nggunakake perawatan ora bakal kedadeyan kanthi cepet tanpa hibah dana FCC sing ditampa lan pandemi,” ujare. “Nganggo akeh proses lan alur kerja saka COVID, kita wis adaptasi alur kerja kasebut ing praktik perawatan normal.”

PASAR

Ana akeh vendor teknologi lan layanan telemedicine ing pasar IT kesehatan saiki. Kesehatan IT News nerbitake laporan khusus sing nyoroti akeh vendor kasebut kanthi katrangan rinci babagan produke. Klik kene kanggo maca laporan khusus.

NGANGGO TANTANGAN

Franciscan Health nggunakake teknologi telehealth kanthi macem-macem cara kanggo mbantu nyedhiyakake perawatan sing berkualitas kanggo pasien ing saindenging organisasi. Pandemi kasebut ngidini tim mikir kanthi beda lan ngganti pangiriman perawatan kanggo ndhukung pasien sing luwih apik.

“Franciscan nambah pemantauan pasien sing adoh, kalebu pasien COVID sing dikirim menyang ED, nyedhiyakake alat lan dhukungan tambahan supaya bisa kepenak maneh ing omah dhewe,” ujare Miller.

“Saka ing kana, Franciscan mbangun pakaryan kasebut kanggo ngenali kesempatan kanggo nyambungake pasien kanthi tim perawatan sing luwih apik ing kontinum perawatan, kalebu babak perawatan multidisiplin virtual, konsultasi virtual sing pas wektune karo spesialis lan fokus kanggo ngembangake program pemantauan pasien remot sing fokus marang wong-wong mau. nyedhiyakake dhukungan lan perawatan tambahan kanggo pasien sing nandhang penyakit kronis, “tambah dheweke.

Asil

Kesehatan Franciscan wis ndeleng sawetara asil sing apik banget ing bidang telemedicine, kalebu:

  • Luwih saka 540,000 kunjungan virtual wiwit Maret 2020.

  • Luwih saka 8,500 kunjungan saben minggu.

  • Luwih saka 500 pasien sing terdaftar ing pemantauan pasien remot COVID.

  • Sasi kepungkur, luwih saka 540 panyedhiya ngrampungake paling ora siji kunjungan virtual.

NGANGGO DANA FCC AWARD

Program hibah telehealth FCC menehi Franciscan Health $747,665.

“Penghargaan telehealth FCC mbiyantu banget nyedhiyakake dolar sumber daya kanggo program telemedicine kita,” ujare Miller. “Tanpa dhukungan iki, kita ora bakal bisa nyedhiyakake sumber daya lan produk kanggo pasien ing ambulatory, kesehatan omah lan setelan rumah sakit.

“Dana iki wis digunakake kanggo tuku peralatan lan lisensi kanggo program ngawasi pasien remot, lan program virtual Epic lan Teladoc,” ujare. “Dana iki wis nggedhekake program, lan wis nulungi pasien sajrone pandemi liwat kemampuan kanggo ngawasi vital lan nyedhiyakake teknologi kunjungan video.”

Tindakake liputan HIT Bill ing LinkedIn: Bill Siwicki
Email panulis: bsiwicki@himss.org
Healthcare IT News minangka publikasi HIMSS Media.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *