Game Gala: Apa Iku lan Kepiye Gunakake?

staticnak1983 / iStock.com

Gala Games minangka platform game anyar sing ngidini pemain entuk token crypto lan non-fungible kanthi main game video. Nalika pangguna melu turnamen game lan main game sing kasedhiya liwat platform Gala, dheweke bakal diganjar karo token GALA basis blockchain.

maca: 3 Perkara sing Sampeyan Kudu Dilakoni Nalika Tabungan Sampeyan Tekan $50.000

GALA minangka token ERC-20, sing tegese utamane nganggo jaringan Ethereum. Pangguna ora mung entuk GALA kanthi main game nanging uga entuk akses menyang aset digital eksklusif lan NFT minangka hadiah. Nalika opsi kanggo tuku lan ngedol GALA diwatesi kanggo pemain ing Amerika Serikat, Gala mbantu pemain ngatasi tantangan njupuk kepemilikan item lan prestasi sing diduweni ing game.

Kepiye Cara Game Gala?

Boten kados paling video game, kang adhedhasar watara server tengah, kepemilikan saka Gala Games dienggo bareng dening pangguna lan nduweni token GALA. Pamilik sing duwe token GALA cukup bisa nyedhiyakake sumber daya komputasi lan kode kanthi nggawe simpul. Operator simpul nyelehake kepemilikan GALA minangka ijol-ijolan kanggo kekuwatan kanggo ngesyahke transaksi lan ngasilake aktivitas pangguna.

Ing ijol-ijolan, operator simpul duwe daya kanggo milih usulan-usulan masyarakat miturut sajarah simpul lan jumlah total token GALA padha duwe. Pendekatan basis blockchain sing terdesentralisasi iki dilengkapi sawetara keuntungan kanggo pangguna lan operator simpul, kalebu tambah anonimitas lan nyuda kemungkinan hacking utawa panggunaan data pembayaran pelanggan sing ora bener.

Apa Jinis Game Apa Gala?

Gala Games mrodhuksi game video ing omah uga kanthi kemitraan karo studio artistik kaya Ember Entertainment lan Tartamtu Affinity. Sawetara penawaran Gala Games sing paling populer kalebu ing ngisor iki:

  • Bintang Kutha: Town Star minangka salah sawijining penawaran pertama Gala Games, lan minangka simulator pertanian lan peternakan. Ing Town Star, pemain saingan nggunakake sumber daya winates kanggo nggawe rencana farm sustainable, karo sing nggawe paling crops lan item ing game liyane nampa bagean saka blumbang GALA saben minggu. Pemain sing seneng pengalaman sing kurang kompetitif bisa ngrampungake tantangan saben dina kanggo entuk hadiah ing game lan NFT eksklusif. Nganti saiki, luwih saka 600 yuta wong wis main Town Star.
  • Spider Tank: Spider Tanks minangka game skill pamuter-lawan-pamuter sing ngidini pangguna perang nggunakake tank lapis baja lan macem-macem lokasi peta. Kaya Town Star, pemain bisa bersaing ing turnamen lan entuk token GALA adhedhasar kinerja.
  • unggul: Superior minangka game penembake wong katelu sing dumadi ing alam fantasi. Superior bubar dirilis menyang pasar Steam.

Saliyane judhul aktif iki, Gala Games duwe sawetara judhul tambahan ing pembangunan. Sawetara rilis sing bakal teka kalebu penembake wong pisanan sing adhedhasar kaslametan sing diarani “Ekspedisi Terakhir” lan RPG adhedhasar giliran sing bakal kompatibel karo piranti iPhone lan Android.

Pikiran Akhir

Investor sing pengin miwiti entuk GALA bisa ndhaptar akun ing aplikasi web perusahaan. Nalika nandur modal ing jumlah mata uang kripto sing cukup bisa dadi cara sing nyenengake lan nyenengake kanggo mlebu ing lapangan tanpa mbuwang ewonan, investor kudu ati-ati lan elinga yen cryptocurrencies minangka investasi sing ora stabil tanpa jaminan bali.

Pitakonan

Mangkene jawaban kanggo sawetara pitakonan sing paling kerep ditakoni babagan Game Gala.

  • Apa Gala minangka investasi sing apik?
    • Nilai Gala lan token pribumi utamané asalé saka komunitas online kuwat sing melu ing saben turnamen game sawijining. Investor sing percaya yen Gala lan komunitas bakal terus berkembang bisa ndeleng Gala minangka investasi sing apik lan pengin tuku token dhewe. Nanging, cryptocurrencies utamané investasi molah malih, kang tegese siji titik Gala ora tau dijamin kanggo tekan $5, $10 utawa nilai moneter nyata liyane.
  • Apa Gala bisa tekan $10?
    • Bisa uga Gala bisa tekan $10. Nanging, mata uang kripto minangka investasi sing molah malih, sing tegese ora bakal dijamin bisa nggayuh jumlah sing wis ditemtokake, mula nandur modal kanthi ati-ati.
  • Sampeyan bisa nggawe dhuwit saka Gala Games?
    • Gala Games nawakake kedhaftar token lan NFTs minangka ganjaran kanggo muter, kang bisa perdagangan token beda utawa dhuwit.
  • Apa sing ditindakake Gala Games?
    • Gala Games minangka studio game berbasis blockchain sing terdesentralisasi sing menehi insentif marang pemain supaya nggunakake layanan lan melu turnamen game kanthi token asli, GALA.
  • Sing nggawe lan duwe Gala Games?
    • Eric Schiermeyer lan Michael McCarthy nggawe Gala Games ing 2019. Dheweke mlebu pasar blockchain kanthi pengalaman teknologi sing dipikolehi nalika nggarap MySpace.

Informasi akurat wiwit Jan. 23, 2023.

Cathetan Editorial: Konten iki ora diwenehake dening entitas sing ana ing artikel iki. Sembarang panemu, analisis, review, rating utawa rekomendasi sing ditulis ing artikel iki mung saka penulis lan durung dideleng, disetujoni utawa disetujoni dening entitas sing dijenengi ing artikel iki.

Tim riset internal lan ahli keuangan ing situs kerja bareng kanggo nggawe konten sing akurat, ora adil, lan paling anyar. Kita mriksa saben statistik, kutipan lan fakta nggunakake sumber daya utama sing dipercaya kanggo mesthekake yen informasi sing diwenehake bener. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan proses lan standar GOBankingRates ing kabijakan editorial kita.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *