Grassroots Push kanggo Pendidikan Ilmu Komputer Gear Up

Wis meh setaun, aku wis nggawe strategi lan kerja sama karo Randy Raymond, insinyur piranti lunak ing Google, supaya akses menyang pendidikan ilmu komputer dadi “Space Race” anyar lan nggawe model sing bisa skala sekolah kanggo ngirim instruksi menyang siswa. Kita pitados bilih gerakan iki bisa ditambahi lan dadi adoh kanggo nambah bhinéka ing lapangan kaya engineering lan komputasi. A laporan saka Pew Research Center nemokake yen “wong diwasa ireng lan Hispanik kurang diwakili ing antarane lulusan STEM dibandhingake karo bagean ing populasi, lan bagean sing luwih cilik entuk gelar ing lapangan STEM tinimbang ing program gelar liyane.”

Kita wis ngunjungi sekolah ing Florida Kidul lan ketemu karo administrator, guru, lan siswa kanggo netepake tingkat akses lan instruksi ilmu komputer saiki lan golek cara kanggo nambah nilai kanggo nampilake program akademik. Kita ngupaya kanggo nggabungake kawruh Randy babagan ilmu komputer saka perspektif akademik lan aplikasi praktis ing ekonomi kanthi pengalaman saya nggampangake akeh kemitraan antarane sekolah K-12, institusi pendidikan tinggi, perusahaan, lan entitas nirlaba. Dr.Marcus Bright

Randy nduweni akses awal menyang penilaian pamikiran komputasi sing wis ditampilake nduweni tingkat kemampuan prediksi sing signifikan amarga ana hubungane karo ngenali siswa sing kanthi alami cenderung nindakake kanthi apik ing kegiatan sing berorientasi ilmu komputer. Kita nggawe paralel ing antarane penilaian lan cara para pemain basket lan bal-balan enom dievaluasi nalika umur dini lan dilebokake ing infrastruktur lan sistem ing ngendi bakate bisa dilatih lan dikembangake.

Kita pengin nggawe sistem pangembangan paralel kanggo ilmu komputer lan lapangan liyane. Tujuane ora kanggo misahake wong-wong sing entuk skor apik ing pambiji kanggo ngilangi wong liya, nanging kanggo nggawa luwih akeh siswa menyang tingkat eksposur lan latihan sing luwih maju saliyane wong-wong sing wis kasengsem ing papan kasebut lan pengin ngupayakake ilmu komputer lan wilayah related tech liyane.

Ing sistem sing kita tuju kanggo nggawe, saben wong duwe kesempatan kanggo main kaya basket, contone. Ana sing main basket pick-up, ana sing main intramural, ana sing main ing tim freshman, ana sing main ing tim junior, ana sing main ing tim varsity, ana sing dadi starter kanggo tim varsity, ana uga sing main kanggo amatir. Athletic Union (AAU) tim, sawetara muter AAU ing salah siji saka sirkuit ndhuwur kaya Nike EYBL, lan sawetara main ing ndhuwur turnamen EYBL kaya Peach Jam antarane setelan liyane.

Kita bakal miwiti pilot tahap awal konsep iki ing sekolah menengah wilayah Florida Kidul sajrone semester Spring 2023. Sekolah kasebut duwe program magnet sains, teknologi, teknik, lan matematika (STEM) sing ana ing ngendi setengah saka siswa ing pilot bakal teka. Setengah liyane bakal teka saka populasi mahasiswa umum.

Kabeh siswa bakal njupuk penilaian pamikiran komputasi sing kasebut ing ndhuwur sing bakal mbantu menehi informasi babagan versi kurikulum ilmu komputer sing bakal ditampa. Kurikulum bakal dipersonalisasi kanggo saben siswa adhedhasar tingkat kemampuane sing bakal dikira adhedhasar penilaian. Sawetara siswa bakal nampa kurikulum Google Computer Science (CS) First sing nggunakake basa coding adhedhasar blok Scratch kanggo ngenalake ilmu komputer. Wong-wong sing ngetung kanthi apik ing penilaian kasebut bakal dikenalake ing ilmu komputer liwat kurikulum adhedhasar JavaScript.

Kita bakal kerja bareng karo mitra komunitas kanggo nyedhiyakake macem-macem lokakarya kesiapan karir lan katrampilan urip kanggo kohort, nggampangake lelungan lapangan sing ngarahake paparan ing jagad kerja, lan nggawa mentor sektor teknologi sing beda kanggo menehi bimbingan lan inspirasi kanggo para siswa.

Billionaire Tech Investor Robert Smith ngandika bab perlu kanggo programer lunak liyane ngandika sing “Aku seneng ngomong komoditas paling langka ing planet iki ora lenga utawa lithium utawa kobalt, iku bener programer lunak…….. ana pitu setengah milyar. wong ing planet, “dheweke nambah,” lan mung 29 yuta kita sing nulis kode kanggo urip.

Iki nyurung akar umbi ing Florida Kidul kanggo nggawe luwih akeh dalan kanggo wong dadi programer piranti lunak lan ningkatake pentinge siswa duwe akses menyang pendhidhikan ilmu komputer sing berkualitas tinggi sing bakal ditindakake ing 2023. Wektu kanggo miwiti ing endi wae karo apa sing sampeyan duwe. saiki.

Dr. Marcus Bright minangka sarjana lan fasilitator dampak sosial.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *