Hack Google Flights mbantu wong sing seneng lelungan nemokake tiket pesawat liburan sing paling murah

Pakar internet wis nyritakake kepiye produsen liburan bisa ngirit dhuwit kanthi online nalika pesen penerbangan ing taun iki.

Rega kanggo kabeh bakal munggah ing menit, kalebu preian, nanging ana sawetara cara kanggo nyuda biaya yen sampeyan ngerti dalan ing siji utawa loro situs web, Srengenge laporan.

Salah sawijining situs kasebut yaiku Google Flights, sing nduweni sawetara fitur sing apik kanggo mesthekake yen rega sing sampeyan bayar kanggo liburan sampeyan paling terjangkau.

Fox News ‘”CyberGuy Kurt Knutsson nerangake carane nggunakake salah sijine supaya ora mbayar akeh kanggo penerbangan.

Ing video, dheweke ujar: “Ana fitur apik tenan ing Google sing ngidini sampeyan nglacak rega penerbangan menyang ngendi wae sing pengin dituju.

“Bukak flights.google.com lan lebokake ing kutha-kutha sing arep dituju lan saka. Banjur pilih tanggal lelungan banjur tutul ‘telusuri’.

Sawise nggulung mudhun kanggo ndeleng rega penerbangan, Kurt nuduhake carane ndeleng yen padha murah, normal utawa larang kanggo rute kasebut.

Dheweke banjur nyritakake carane nyiyapake kabar, supaya sampeyan bisa ngerteni kapan rega penerbangan kasebut ganti.

Dheweke terus: “Sampeyan bisa mriksa manawa regane khas kanggo perjalanan sampeyan. Yen ana ing skala rega sing dituduhake, mula ana kemungkinan bisa mudhun ing skala kasebut.

“Ing ngendi kasebut ‘rega trek’ ganti karo tanggal sing wis sampeyan pilih, utawa yen sampeyan luwih fleksibel, tegese rega bisa uga luwih fleksibel, pilih opsi ‘tanggal apa wae’.

“Sampeyan entuk tandha rega kanggo nampa email nalika rega penerbangan diganti. Apik tenan.”

Pelancong liyane wis ngumumake macem-macem fitur sing kasedhiya ing Google Flights kanggo nemokake penerbangan sing luwih murah uga.

Tiktoker ‘ndainternet’ nuduhake cara sing gampang banget sing digunakake ing situs web supaya biaya lelungan minimal.

Ing video, dheweke ujar manawa dheweke nggawe buku liwat situs web, nanging nalika nggoleki tujuan, dheweke ora milih.

“Cukup nelusuri Google Flights banjur aja nyelehake apa wae ing tab tujuan banjur klik peta.”

Kanthi nindakake iki, Google Flights bakal nuduhake sampeyan tiket pesawat sing paling murah kanggo sawetara tujuan sing beda-beda, ngidini sampeyan milih sing paling murah kanggo liburan.

Sun Online Travel nyoba hack kasebut lan ngumumake penerbangan bali saka London menyang Berlin kanthi rega $ A70, menyang Milan kanthi rega $ A35 lan menyang Marrakech kanthi rega $ A60, ing antarane tawaran liyane.

Dadi, anggere sampeyan fleksibel ing tujuan sampeyan lan tanggal sampeyan lelungan, mesthi ana tabungan sing kudu ditindakake kanthi hack.

Luwih saka 1600 wong wis menehi komentar babagan video kasebut, umume kesengsem karo saran kasebut. Sawetara wis nggunakake kanthi apik.

Siji nulis: “Sacara harfiah minangka saran paling apik ing Tiktok. Matur nuwun!”

Kapindho ujar: “Ya bener sawetara dina kepungkur adhiku lunga menyang Belgia kanthi rega £ 16 [$A28].”

Liyane ditambahake: “Aku ngirit dhuwit nggunakake hack iki sawise nonton video iki. Matur nuwun.”

Ana sawetara maskapai sing nyegah penerbangan kasebut katon ing situs lelungan pihak katelu kayata Google Flights lan Skyscanner, sing mbukak tawaran paling murah sing kasedhiya.

Nanging, isih ana cara kanggo wong golek tawaran sing luwih murah kanggo maskapai kasebut, tanpa kudu nelusuri situs web sing beda-beda.

Siji ahli IT nggunakake katrampilan coding kanggo nggawe ekstensi Google Chrome sing gratis lan gampang digunakake.

Ekstensi kasebut nggoleki maskapai sing ora bakal katon ing situs pesenan agregat, kalebu maskapai Amérika Kidul-kulon lan liya-liyane, supaya bisa nemokake tawaran paling murah kanggo penumpang.

Pencipta ekstensi kasebut dikirim ing Reddit kanthi jeneng avetisyan818 kanggo mbukak ciptaan lan nerangake cara kerjane.

Dheweke nulis: “Southwest Airlines minangka maskapai penerbangan AS paling gedhe nomer loro nanging ora nampilake tarif ing Google Flights.

“Aku nggawe Travel Arrow kanthi otomatis ngowahi telusuran Google Flight menyang Southwest kanggo mbandhingake tawaran.”

Ekstensi kasebut minangka pop-up sing bakal mbukak telusuran penerbangan kanggo uga kalebu asil saka Kayak, Skyscanner lan Southwest Airlines, nalika bakal mbukak tarif alternatif lan kadhangkala luwih murah.

Situs web Travel Arrow nyatakake: “Travel Arrow mbantu sampeyan ngirit lelungan saka mbukak tawaran ngirit sing didhelikake Priceline nganti gampang ngowahi telusuran Google Flights menyang Kayak, Skyscanner, lan liya-liyane.”

Crita iki wiwitane muncul ing The Sun lan diterbitake maneh ing kene kanthi ijin

Waca topik sing gegandhengan:Google

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *